Skoči na vsebino
323 C
Napisano

Jest ti lahko dam knji?ico, servisno knjigo ipd. od moje biv?e C-jke. ?e pride? na sre?anje sporo?i in ti prinesem vse kompletno.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

CX-7
Napisano

Grav? bi bil zaradi na?e zakonodaje, ker si res no?em ampak no?em na prednjem obdija?u predstavljati na?e ogromne tablice :whatever:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

323f pozna kdo ?
Napisano

Motorja ne poznam, se jih pa bore malo prodaja z 1.8 v SLO. Glede na to da je 1.5 malo podranjen glede na svoje konje bi znal biti tale 1.8 kar soliden. Ko sem jih jest gledal se z 1.8 motorjem ni nobena prodajala, GT-jka, pa je 3KW nad spodnjim razredom za registracijo. Res ne vem kater bumbar je delal tele meje. :ne vem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Meni osebno ni:

- koloteki mi zgledajo kot pri ?leparju

- wing mi tudi ni v?e?

- krom ogledala tudi ne

- full mi zgleda zabuhel spredaj in zadaj

Jep res da ima vsak svoj okus. Meni je lep?e da je avto ?im bolj CUSTOM, brez pretirane navlake.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mx6 crash
Napisano

Avto naj ti kar vleka odpelje na zavarovalnico potem pa ?e domov pa s cerado pokrij. Jest sem naredil tako in je bilo ?e najhitreje, zavarovalnica pa pokrije vleko vozila.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Policaji me imajo radi?
Napisano

Hmm, sej res, mo?no da je omejitev lih do tega kri?i??a, od bavarca na prej je zihr 50km/h. Tole s temi znaki za vsakim kri?i??em so vse razturili, pol pa glej omejitve na znakih,semaforje,pe??ce,kolesarje, pazit na ostale voznike,lepe ?enske pa ?e policaje k se za semaforji skirvajo. Po eni strani ?e dobro da obstajajo polovi?ke, ?e bi dobil ?istih 250EUR bi se mi pa snel.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Policaji me imajo radi?
Napisano

So te pa kar dobro kresnili.

78km/h - omejitev 50 km/h...lih prtisnu sm ga po klan?ku iz smeri gospodarca pa do semaforja kjer gre? na levo proti ?elezni?ki, desno pa tivoli, sam kaj ?em, popusta ni pa ni? dala, mah sej bo.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Policaji me imajo radi?
Napisano

sej kdaj pa je pravi trenutek sploh...

...bil bi 10sek kasneje ko bi ?e gorela zelena lu? za levo, tako sem pa na rde?i stal 5sek in potem je ?ele za?ela mahat ko so tisti za naravnost nehali voziti :blink:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Policaji me imajo radi?
Napisano

Danes ni moj dan, prvo mi je tablica padla v pralnici ker se je okvir polomil, zato sem ga snel, v naslednjih 15min me je pa gospodi?na v plavem ?e ujela na radar lih ob nepravem trenutku :o Skratka polovi?ka je 125EUR + 3 kazenske :whatever: ...vsaj za tablico mi ni ni? te?ila, sam vpra?ala kje je, pa homolomo je pri mer pustila.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.