Skoči na vsebino
dodatek k olju
Napisano

Ja mo?no je da je pr vsakem motorju mal razli?en efekt loh, jz sem sam napisal mojo izku?njo z Vectro, ki se ji je utrgal do konca!!! Za ostale, pa v glavnem znajo ta izdelek pohvalit, kak?en pa re?e da ni blo bistvene razlike, kakorkol treba je probat, komur se zdi vredno dat tistih par tiso? Francetov iz Vrbe! :)

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Moja 323 F GT 1.8 16v
Napisano

Hehe to je prava beseda, sicer pa me kritike glih ne spravljajo iz tira, to bolj tako iz firbc spra?ujem take stvari! :D

Drga? pa upam da bomo v nedelo videl tut plehnate ljubice od ostalih frajerjev, pol pa da vidmo kako pa druge zgledajo! Od pri?akovanja ?e komi spim pono?! Oujeeeea :jupiii:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

dodatek k olju
Napisano

Ja sem si malo pogledal tvoj link (by David), sicer je res podobna debata, samo o Motor upu pa ni blo niti besede, no kokrkol jaz sem samo napisal mojo izku?njo in veeeliko pozitivno presene?enje! .))

Sicer pa naj bi stvar delovala na principu manj?ega trenja, potem je tle itak tut ni?ja temperatura in posledi?no pol ve?ja mo?.

Sicer pa sem bral v eni nem?ki reviji, ko so delali supertest na enmu Nissanu, pa so bli rezultati odli?ni (za primerjavo jim je bil identi?en nissan, brez dodanega motor upa)

Za vsak slu?aj me zanima, kje se kupuje tale QMI, druga?e pa glede na mojo preteklo izku?njo z Opelico, mislim najprej probat dobit Motor up, ?e pa ne pa bo pa? prva rezerva QMI!

TNX za vse info!

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 323 C (1.5 in 1.8)
Napisano

Ma ja iz nosa je treba najprej kocine popult s pinceto, pol pa bo avto takoj letu kot sneta sekira! :))

Da se narest marsikaj iz tega velikega C-ja!!! Treba met sam velik volje, pa tut mav dnara! :)

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda Klub SLO?!
Napisano

Ja, sej to se mi zdi dost logi?no, kar so povedal, pa ?e to kak?en Reno klub, ?e vedno ne bi glih funkcioniral kot blazno profitna ustanova :)))

Mazda klub pa bi biv itak pod zemljo, ?e pred rojstvom! Ampak ideja je bla pa vseeno dobra! :)))

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

mazda 626
Napisano

hehe va?n da mi jezik lepo te?e (v treznem stanju)

Ma ja mormo tale forum mal popestrit, da bo bolj ?iv, men pa se itak ful dogaja v glavi, v stilu namest 2x premislt pa pol neki re?t, jz pa raj? 2x re?em, pa pol ?ele pomislim :))) nima veze!!! ...

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda Klub SLO?!
Napisano

Kdor nima otroka, pa si ga ?eli, ga ?e vedno ?ez nekaj ?asa lahko dobi:

:)))))

S tem sem mislu na Mazda klub, ki bi tut lahko za?ivel, ?e bi nas blo nekaj ljubi za akcijo!

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

mazda 626
Napisano

Sicer pa kaj ho?t lep?ega kot da ste po 10 letih skupnega ?ivljenja ?e vedno zaljubljeni v svojo ?eno (v prenesenem plehnatem smislu seveda)! :)) ?e pa skoz menjava? ljubice pa loh dobi? kak?no bolezen (pri plehu se pa? ope?e?), isto je pri plehu, kdor si zaslu?i, da ostane pri hi?i, naj tako tudi bo! :))

Tale mazda mi ne zgleda slabo, men osebno je pa ?e dost bolj v?e? tastara ma?inca, l. 1992 pa naprej, 5-vratna verzija, sploh z 170KM motorjem mora bit kar huda kri?arka! Dobr so delal, teli na?i pradedje z Japonske! :)))))

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

dodatek k olju
Napisano

Allo junaki. Naj mi kdo sporo?i, ?e ve kje bi se dal kupit motor up, ker se ga pri nas nikjer ve? ne dobi v prosti prodaji, razne e-bay variante pa so nemci dost glupi, da ti niti ne odgovorijo, ker o?itno misljo da smo vsi "janezi" suhi kot popr in da si niti motor upa ne bi mogl privo??it! ::=)

Sicer pa me zanima, ?e kdo to stvar pozna in kaki so bli rezultati.

Moje izku?nje: od fotra opelica vectra A model, 1.6i, 75KM, tovarni?ki podatki so 14 s do 100 kmh, pa sm jo prtisnu in sm najbol? nameru 14.17, pol pa mal reklamo sli?im na tv za to "pizdarijo" in nalijem notr, pa enih tri dni n?, pa sm mislu jebiga pa? enih 4-5 jurjev je ?lo u k.... - n? novga )) No in ?ez par dni se avtu dobesedno utrga, pa pomermo pospe?ek in je bil reci in pi?i 11.43, kar pa za 443 cm dovg avto in 1100 kg ni ve? ?ala, ?e posebi ?e je biv pred tem pospe?ek skori tri sekunde slab?i! NO to je kaj se je zgodil. Pa ni zdej fora d sm se neki zmislu, ker ne vem kaj bi mel od tega, samo zanima me kje bi se to dal dobit, ker bi rad mazdilaka ?e mal bolj poslal v smeri vti stroja (trenutno mam 323 f GT 131 KM).

Sicer pa ?e ma kdo izku?nje s to ?ude?no spolzko "svinjarijo" naj to obvezno napi?e!!!

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 323f gti
Napisano

Sicer pa tut o oplu nimam glih slabga mnenja. Npr. astra gsi, cca l. 1993, pa 150 KM, dela res ?talo loh po cesti

Drga? pa neki cajta ?e vozi svojo ma?inco, pol pa po?as pa preudarno v nakup in ne se zaletavat glede tega, ker na konc kupi? ena jetra ki jih skoz popravla? in kupuje? robce, da si bri?e? solze zarad tacga nakupa :=)))))

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 323f gti
Napisano

Ja ma? dobro varianto tale 323 F, en model novej?a kokr ta ko jo greste gledat, pa jasno V6 motor in 145 konjev, to bi bla naslednja stopnja od kalibre!

Motor pa je tale tvoj najbr? res najbol?i od Opelice, tko da ga ne lomit in kej menjat!

Drga? pa so ful ok tut honde, razni vti-ji, sam majo kar po?teno ceno! Imajo pa 161 zelo divjih konjev in obratomer skoraj do 9.000! :)))

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 323f gti
Napisano

Ja tale motor je ful ?parovna zadevca, tko da se baje zna? vozit pod 7 litri, drga? pa nima nekih otro?kih bolezni in standardnih napak, obvezno pa ga je treba peljat par km in ga tut stisnit do konca, ?e gre normalno (pospe?ek bi moral biti ne dost slab?i od tvoje opelice - do 100 kmh, pol ve? ne :)))

Sem pa vidu da se trudi? svojo ma?ino neki zrihtat (A.com), sam to se ti res ne spla?a, ker varianta ti je pa tut da proda? pa kupi? 2.0i 16 v, pa ti od tvojga po mo?nosti ?e neki dnarja ostane, je pa tle en problem oz. majhen nasvet:

Imam kolega ki dela na OPel servisu Trobec v LJ in neki ?asa sem hotel kupit kalibro in me jasno motor 2.0i 8v ni preve? mikal, pa mi je povedal da je to edini dober mo?nej?i oplov motor, ker tisti 16v imajo vse mo?ne probleme z elektronko, plus da jim glave pokajo kot za ?alo, da o olju ne govorim, no tista s turbo motorjem (204 Konji) pa je itak taka da raj? ni? ne re?em.

P.S. Ko kolega kupi mazdo, se nam mora obvezno pridru?it na mazda sre?anju (to nedeljo na Trojanah)!!! :)))))))))))

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 323f gti
Napisano

No sej tole glede te prepovedi je biv hec!!! Tle na forumu ti bo vsak z veseljem kej povedu o svojem avtu, ?e bo le vedu, tko da nismo total idioti! :))

Tale slika od mazde je stara verzija (ista kot jo mam jst), delal so jo od 1989 do 1994, pol pa je istega leta sledil novej?i model. V ta avto so vgrajevali motorje cca. 90 KM, 107 KM in 131 KM, tko d ne vem kaj to?no pomen ta oznaka GTI, ?koda pa da v oglasu ne pi?e kok konjev in kubikov, je pa cena res noro ugodna za ta letnik, je pa treba samo ?e preverit v kak?nem stanju so kak?ni pomembni deli.

Sicer pa tut ?e je treba kaj zamenjat, se delov dobi kar precej in to za sme?no majhne dnarje (u stilu cel avto za dele za cca. 50000 SIT), je pa dobro ?e je karoserija ?ist brez rje! To je dobr fajn prevert, pa podvozje in bremze pa tko....

P.S. Tale avto pa se da tolk zrihtat, da se ga ?e zato spla?a kupit, tuki je en link glede tega:

http://www.pakfeifer.at/mainenglish.htm

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

NUJNO!
Napisano

Ma ja dejmo jim kajlo, svinjam zavaljenim, itak majo ?e preve? vsega, pa razni Bushmani ki krojijo ceno tega ?morna (ups mal sem za?el, sam je pa res!)

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kateri Mazda-mehanik je O.K.?!
Napisano

Matr lepa pa je tale ma?inca, sem si jo kar za ozadje namizja nastavu! :))

?koda samo da ni mal druga?en odbija?, ker mi tale podal?ek ni preve? pri srcu, ampak ?e je njemu kul, pol pa? dabest! Pri avtu pa kapo dol!

Tist pr mehankarju pa je bla bele barve, sam so bli o?itno problem dobit kak?ne dele, da je bla tok dovg nepokretna! :))

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 323f gti
Napisano

Kot prvo, je lastnikom drugih znamk kot je Mazda prepovedan dostop na forum, ?e posebej ne maramo lastnikov Oplov! :))))

NO ni glih tko, zdej ne vem ker model mazde je mi?ljen, ker 1994 je glih leto, ko se je menju model?!

Jz mam 323 F 1.8i 16 v GT (131 KM) - BG model, in zdej ne vem al je to mi?ljeno, ker to je l. 1993 in je bla v stari generaciji F-ov najmo?nej?a, mo?nej?a v teh letih je bla samo ?e 323 HB GTR Turbo 4WD (185 KM).

Pol pa je sledil model BA, od l. 1994, z najmo?nej?im motorjem 2.0 V6 GT in s 145 konj?ki, zdej pa ne vem kera je mi?ljena. Lastnikov tega modela in motorja pa je tut enih par tle na forumu!

Kalibra pa je zame precej lep avto, tko da ?koda da ga niso nardil pri Mazdi! :))))))

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

z350 - rx8
Napisano

Ja nissan je res norega dizajna, dva dni nazaj sem vozil za njim (bakrene barve je biv) in to pa je res lepa oblika, sicer tut RX-8 ne zgleda slabo, sam mi je pa ?e bolj v?e? pa S2000! :jupiii:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.