Pa? vse se dra?i. Lih s kolegom razpravljava, pred parimi leti si dobil novo po?itni?ko prikolico, dobr opremljeno za recmo 14k, danes pod 17 ni ni? pametnega ve?..tko to je.
Ja, tako je. Tudi ?e ima? ro?ni re?im vklju?en, si ?e vedno v dolo?enih okvirih. Na dol prestavlja avtomatika, na gor pa tudi ne more? prehitro menjat prestave
Mislim, da na HUDu nima? ni?. Realtime lahko sprejema, samo mora? ustvariti dostopno to?ko ala share wifi-ja, potem ma? pa to opcijo, ampak je pla?ljiva.
Slivka ma sicer point...ampak...Je veliko veliko bolj prijetno,da ne re?em ?e kaj huj?ega, pridt do avta ki ti je res lep, kot pa do kake navadne ?katle s 4mi gumami. Je en tak poseben gu?t ))
Se pravi, je point vsega tega sranja okoli DPF samo to, da se ?rni dim, ki se ustvarja, pa? nekako skrije, zakrije, oz se ga ujame, ter kasneje za?ge samo zato da se ne vidi. ?kodljivo za na? organizem je pa potemtakem to ?e precej precej slab?e.
Zato ker nekateri gledajo zgolj na porabo, nekateri pa predvsem u?ivajo v vo?nji. Bistvena razlika.
Seveda poleg 1532 ostalih variabl, ki vplivajo na porabo.
Tako pa? je.
Ne sekiraj se in vozi
Kako vam lahko avto tako malo kuri?
Meni mazda 3 2.0 bencinski motor pri 6000 prevo?enih km ?e nikoli ni padla pod 6.5 l/100 km, razen na poti od Celja do Vodic(HR). Giblje se od 6.9 do 7.3 L/100 km.
Dnevno sicer imam kraj?e relacije v slu?bo do 15km v eno stran same ravnine.
Prestavljam ga pri pribli?no 2500-3000 obrati in ga pretirano ne ti?im, je pa res da imam 18 colske felne.
Ja, jaz sem imel oboje. Tudi delno je ok. S tali??a prakti?nosti ?i??enja, pa ni primerjave. Usnje pa? obri?e? in je to to. Ob priliki (ajde, recimo parkrat letno) ga nama?em s kremo in je to to.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Pa? vse se dra?i. Lih s kolegom razpravljava, pred parimi leti si dobil novo po?itni?ko prikolico, dobr opremljeno za recmo 14k, danes pod 17 ni ni? pametnega ve?..tko to je.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani