Skoči na vsebino
Nakup rabljene mazde 3
Napisano

Activa ?ist prav ima?... stra?no smo ratal razvajeni. V?asih smo se ?tirje vozil v Jugotu na morje brez prtlja?nika na strehi pa ?e fotr je zapel zadi prikolco za pet metrsko ?portno jadrnico (na prikolci ni bilo ni? drugega kot jadrnica in oprema zanjo)... sklopko je pol vsako jesen sicer menjal, ker jo je seveda skuril ampak na morje in nazaj smo pa vseeno pri?li.

Ja, res je bil jugo dober avto...

Samo to sem hotel povdarit, da so drsna vrata na mazdi5 zakon, ne da je slab avto...

V ?asu jugotov ni bilo pripomo?kov, kot jih sedanji avti nudijo, pa vas vse moti, ?e jih avto nima ali pa ne dela tako, kot si kdo ?eli...od nekih tujk, ki ne vem, kaj pomenijo, do nekih kratic, ki tudi ne vem, kaj pomenijo...

Drsna vrata...sam to sem mislil...

Druga?e pa...ja, mazda 3 je tudi super avto...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano

Kaj pa rang TOYO, razmerje med kakovostjo in ceno?

?e i??em med 75 in 100?...kaj vzet?

Sedaj imel SAVA intensa...so TOYO bolj?e?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano

Mojster za gume...LabiGT...

Zanimam se za nakup LETNIH gum...pa me zanima, ?e je TOYO dobra izbira za dimenzijo 215/50/17...

Hvala.

LP

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

To je druzinski avto halo ? Me zanima ce bi bil taksnega mnenja, ko bi sel na morje in bi bil avto se poleg oseb dodatno natovorjen s prtljago. Sam imam 6ko z 1.8 motorjem pa se vec ali manj sam furam in to negre nikamr oz. ga je treba skos v obrate vrtet. Da o porabi sploh ne govorim.. ko da furam boeing. Vrjetno je tudi zaradi tega ta 5ka predelana na plin. Kaj sele da bi imel druzino in da bi sli na morje. Poraz. Minimalno more bit 2.0, ker ima nazalost tak navor kot crknen konj. Hoces ali noces si na cesti velikokrat postavljen pred situacijo, ko je treba dinamicno odreagirat in pospesiti in ce nisi natreniran, da vedno prestavis v nizjo je lahko ornk pizdarija. Primerjava z avti 30 let nazaj je totalna bedarija in je nerealna primerjava.

Dinami?no odreagirat in pospe?it...glih tega ni pri umirjeni DRU?INSKI vo?nji...

Tudi brez prehitevanja se lahko dru?ina kam pelje...z dru?inskim avtom...

18 ton in 400 konjev in 100km/h najve?ja hitrost gre vsepovsod brez prehitevanja, pa veliko otrok se na cilj pripelje...z veliko prtljage...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.