Skoči na vsebino
Gume
Napisano
pred 3 urami je Matick napisal:

Ja, za isto ceno bi rajs conti, ceprov, dunlop so tud tolk :D
pa so boljse na testih kot conti

Nimaš kaj falit, vse od teh so TOP😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano
pred 14 minutami je Matick napisal:

Mislim, vseeno so za mojo 3ko, ene 30-40eur po komadu cenejse kot continental, ampak, glede na to, da so cenovno tm tm z continental, mislim da bi znov kr continental vzet

Dunlop tudi niso slabe, glede na teste

Za enako ceno vzemi Conti.... 🤗👍

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano
Pred eno uro je skritikrt napisal:

Pa bi naj bil Bridgestone kao neki "top of top"...on par z Mišlenkami...no ja...vsaki dan se kaj novega naučim...🤨 

Hvala za info.

Te naše imajo oznako A na koncu številk in so namenjene Mazdi... 

Mogoče je zato kaj slabša, čeprav pri mei zaenkrat ni bilo problemov. Očitno sem navajen vozit kakšen avto tu in tam s kitajčki, ko pridejo zraven na avtu pri nakupu rabljenega avta..... :nevem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano

Bejžte od Nexenk, jim zunanje robe pobira.... :nevem: Za pametno ceno mogoče še dobite Dunlop in Kleber pa kake Falken, ostale premijke pa imajo ceno 50€+

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano

Bo pa zato "večen" in bo zagotovo zgodovinski primerek čez sto let, če ga rja nebo prej pojedla.... :nevem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano
pred 45 minutami je Matick napisal:

v Makedoniji ze reklamirajo ta "novo" masino s 140km

To ni reklama.... :aaaaa:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Elektromobilnost
Napisano

Mene pa teh 10% sploh ne gane, važo je to, da sem zadovoljen s tistim kar imam in, da mogoče še komu kaj pomagam in to je to🤗

Ostali pa se naj pehajo tja gor, če jim paše.... 😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano
pred 2 urama je godlike napisal:

Ne me spominjat.

Me že zdaj boli pri srcu, ko morem nove kupit.

Še meni jehudo... 😢😔😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano
pred 33 minutami je Scr3am napisal:

Pa to je ze kar nekaj cajta. Ce imas M+S moras imeti snezinkico.

.... in simbol gora. :nevem:😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano
pred 3 urami je skritikrt napisal:

Že dva,k tako mislita...

Mogoooče mal na grobo spucal,z ferosanom čez in splaknil,in dobro bo.

Prej k barvanje itd.,je šansa,da kupim nove radkaprne,k te so original še z leta 2006, in so tudi že boljse čase videle...moram malo počekirati,po koliko so🤔

Če so dobre ali original so pol cene alu feltn.... :nevem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano
pred 29 minutami je skritikrt napisal:

Se boš čudil,a sem jih enkrat že rihtal...čist do železa z fiberco,in z ferosanom in orng spral,z delavniškim fenom posušil...lepo z šmirglom čez in z nitro razmastil...naredil vrtiljak za feltne,orng z temeljno in črno prav za feltne...je tip mislil,da so nove,ko sem dal nove gume na njih...

Pol pa eno sezono je bilo ok,naslednjo pa že vse rjavo...😡

Če bi še kdaj to delal,bi dal speskati...pa še takrat dvomim,da bi kaj dlje zdržalo.

Bi moral dati prašno lakirati...torej orng zapečt...pol mogoče,da bi držalo par let🤔.

Sam se ne grem tega-ne dam toliko cvenka,k so radkapne čez.

Bolj je važno,da so gume kvalitetne.

Jp, res je.... :nevem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano
pred 3 urami je skritikrt napisal:

Stare Continentalke dol,Semperitke gor.

Pri Svetek-u pravijo-"naslednji teden bo že norišnica"...lih taprav čas sem se še pomujal😃

IMG_20241011_141228.jpg

Joj, tele feltne so pa potrbne..🌈🪮

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

pred 17 minutami je Scr3am napisal:

Jest imam vedno nexen tako zimske, kot letne pa vedno zdrzijo 4 sezone gladko. Na leto delam 20-25k km.

Na službenem Passatu sem zimske zlizal po robovih pri 30kkm,so komaj zržale do letnih... :nevem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

pred 21 minutami je Jaka32 napisal:

Kot XL oznako misliš "extra load", torej pnevmatika z višjim indeksom nosilnosti? 

Drugače pa hvala za info, vzeto na znanje! 💪

Letne Nfera SU4, ki sem jih imel, so imele to oznako. Pa so komaj zvozile dve sezoni oziroma 23-25.000 km.

Te Goodyearke ki jih imam sedaj, res nimajo XL oznake. Pomoje vseeno bolje vsaki dve leti nove Nexen, kot pa 4 leta iste Goodyear.

Bom pa malce menjal prihodnjič, imam Hankook in Kleber nagledano že za zimske gume drugo leto. Pa bom verjetno tudi letne vzel isto firmo. Mislim da si ravno ti hvalil zimske in sem si potem napisal v beležko da moram sprobat. Čeprav te Michelin alpin PA4 so res zakon, ampak je zakon tudi cena.

Ja na CX-30 imam Kleberce zimse, na 3ki sem pa imel Falken. Oboje so bile, ene so pa še dobre... 😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Goodyerka verjetno nima ojačane bočnice (XL) pa je zato mehkejša in jo pobira po robovih, ponavadi zunanjem.... :nevem:

Dobro je vzeti XL gumo pa ni ponavadi problema. 😉Daš malo več kot za Nexenko in kupiš Falken, Hankook, Kumho ali kaj podobnega za cca 110-120€...😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sprememba cene goriv
Napisano
pred 4 minutami je Boss napisal:

Pa noben na forumu še ni ćez Holoba udaril? Čedalje tršo kožo mate... opetnajstil vas je za 60 centov.

To je takrat, ko gre dol.... 😂🤣😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.