Mislim, vseeno so za mojo 3ko, ene 30-40eur po komadu cenejse kot continental, ampak, glede na to, da so cenovno tm tm z continental, mislim da bi znov kr continental vzet
Pa bi naj bil Bridgestone kao neki "top of top"...on par z Mišlenkami...no ja...vsaki dan se kaj novega naučim...🤨
Hvala za info.
Te naše imajo oznako A na koncu številk in so namenjene Mazdi...
Mogoče je zato kaj slabša, čeprav pri mei zaenkrat ni bilo problemov. Očitno sem navajen vozit kakšen avto tu in tam s kitajčki, ko pridejo zraven na avtu pri nakupu rabljenega avta.....
Mogoooče mal na grobo spucal,z ferosanom čez in splaknil,in dobro bo.
Prej k barvanje itd.,je šansa,da kupim nove radkaprne,k te so original še z leta 2006, in so tudi že boljse čase videle...moram malo počekirati,po koliko so🤔
Če so dobre ali original so pol cene alu feltn....
Se boš čudil,a sem jih enkrat že rihtal...čist do železa z fiberco,in z ferosanom in orng spral,z delavniškim fenom posušil...lepo z šmirglom čez in z nitro razmastil...naredil vrtiljak za feltne,orng z temeljno in črno prav za feltne...je tip mislil,da so nove,ko sem dal nove gume na njih...
Pol pa eno sezono je bilo ok,naslednjo pa že vse rjavo...😡
Če bi še kdaj to delal,bi dal speskati...pa še takrat dvomim,da bi kaj dlje zdržalo.
Bi moral dati prašno lakirati...torej orng zapečt...pol mogoče,da bi držalo par let🤔.
Sam se ne grem tega-ne dam toliko cvenka,k so radkapne čez.
Kot XL oznako misliš "extra load", torej pnevmatika z višjim indeksom nosilnosti?
Drugače pa hvala za info, vzeto na znanje! 💪
Letne Nfera SU4, ki sem jih imel, so imele to oznako. Pa so komaj zvozile dve sezoni oziroma 23-25.000 km.
Te Goodyearke ki jih imam sedaj, res nimajo XL oznake. Pomoje vseeno bolje vsaki dve leti nove Nexen, kot pa 4 leta iste Goodyear.
Bom pa malce menjal prihodnjič, imam Hankook in Kleber nagledano že za zimske gume drugo leto. Pa bom verjetno tudi letne vzel isto firmo. Mislim da si ravno ti hvalil zimske in sem si potem napisal v beležko da moram sprobat. Čeprav te Michelin alpin PA4 so res zakon, ampak je zakon tudi cena.
Ja na CX-30 imam Kleberce zimse, na 3ki sem pa imel Falken. Oboje so bile, ene so pa še dobre... 😉
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Nimaš kaj falit, vse od teh so TOP😉
Povezava za deljenje
Deli na druge strani