Potem je tukaj ?e ve?ja poraba kot pri konkurenci ... ne vem, jaz bi se mogo?e odlo?il za preverjenega bencinarja z verigo. Poraba bo mogo?e liter in pol ve?ja, ampak odpade ogromno stro?kov, bolj je tiha itd.
Ti re?em..na pravi poti si prjatu..bencinar, tooo.!.
Jebesh tisto traktoriranje...
Saj leti dizel kot utrgan ,ni dvoma sploh...
Ampak,eleganca ,uglajenost vo?je je pa pri bencinarju.
?e ima? predpripravljen prostor za rezervo, je treba le ?e malo po avtoodpadih poklicat in dobit kako ?ajterga rezervo od kak?ne novej?e mazde (5x114.3) pa je. Stro?ek maksimalno 20?.
lp, Ale?.
Sem ?e tud na to varianto pomislil, ja ,najt na kakem odpadu rezervo,gotovo bo najcenej varianta...
Sam se bojim ,da bom tolk cajta odla?al ,da mi bo enkrat s prazno,presekano gumo ,
DCS mazde nimajo imajo pa DSC, s izklopom le tega izklopi? vsa pomagala.
++tole pa ne bo dr?alo ..abees dela vseeno..
Pa v stari se ta lu?ka pri?ge ?e ti zadnj ali sprednji del avta po?no drsi, rcimo ds bi driftal brez da ti avto koplje, ko avto to zazana pri?ge lu?ko in za?ne popravljat smer, skratka vzame ti ves u?itek.
++se absolutno strinjam,sem ga kdaj tud izklopil, ?e sem bil lih ti?a?ko razpolo?en in sam v avtu..
ampak zato imam emiksa..
Pa "slabo" oziroma da ti avto koplje je najve?krat vzrok SLABE STARE TRDE GUME, To ne more delat na pol, ali dela ali pa sploh ne.
++ajde slabe gume ? in po mo?nosti preve? napumpane, tam okol 2,8 ?
jaz sem pa mislil da njve? drsi na snegu ,?odru,in mokrem asfaltu..
s kakr?nimi koli gumami.
Daj mi staro praktico pa ti poslikam, ni problema , ker avtomatika na kopaktne?ih je za pe..., DSLR-ji pa si z avtomatiko najve?krat ne zna ni? pametno pomagat.
++lepo da obvlada? klasiko..dslrja si pa ?lovek ne omisli ,da bi ga uporabljal z trotel avtomatiko..
Ej a je tukaj kdo ki misli da ko pri klimi izklopi? avto potem ne dela ni? ve? v zvezi z ventilacijo ?
++tu ni kja mislit,to je dejstvo..ko izklopi? auto klimo ,lahko ventilacija ?e naprej dela auto
ali pa ?ist neauto torej kot sam ho?e?..
PS: Al sem YavarYe al pa sem skraj?ano(po labijevi zaslugi) Ajvar in ni? vmes, ok ?
++ okej , sori, pravzaprav sem hotel napisat javarje..?e bi blo to v redu..nema yy..
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
[
Meni osebno najvecji minus bencinarja je da ni webasta (oziroma bi prisel 3x vec naknadno), ker parkiram zuni, in sem se res razvadu tega.
Letos ob taki zimi kjerkoli sem je bil uporabljen 2x dnevno
Ja glede centralne kurjave ti pa verjamem ,da jo bo? pogre?al,?e ima? avto zunaj..
Jaz imam sre?o, da je v gara?i in lahko re?em, da webasta ne pogre?am..
Bencinar le bolje greje..
Ja itak...nekje se mora poznat ve?ja poraba , knede..
Ex......... M6 136 diesel , l.02
Present.. M6 2.0 benz + gas no more , l.08
Forever.. MX5 1.6 , l.99
Povezava za deljenje
Deli na druge strani