In spet iščete ekstreme, robne pogoje in ne vem kaj še vse.
Za do 150 km na dan je danes vsak EV na trgu primeren za povprečnega Slovenca. Ki tako razdaljo sicer prevozi komaj v enem tednu.
Kdor pa raje podpira naftni lobij, pa naj ga. Je kljub temu naša elektromafija manjše zlo od Arabcev in Američanov, tisti, ki jim elektrika raste na strehi, pa so sploh zmagovalci.
Toplo vam predlagam branje tega prispevka - o stroških in vzdrževanju EV, ICE in PHEV.
Ma kaki bateriji neki. Baterija je izredno zanesljiv del EV. In bo preživela skoraj vse EV-je ... To vas naftni lobij straši, da bo vse pocrkalo.
Glede cen pa - kaj pa je 10€/100 km (čeprav si predpostavil izredno visoko povprečje 25 kWh/100 km), če to rabiš občasno. Drugače imaš tudi Petrolovo naročnino, ki ti ceno zbije vse do 0,30€ za kWh, ampak potem si prikovan na Petrolove polnilnice (ki pa jih izven Slovenije skoraj ni).
Kdor se z EV veliko vozi po AC pač kupi mesečno naročnino na Tesla ali Ionity DC polnilnice (strošek 10-12€/mesec) in potem pretaka elektriko po 0,39-0,45€/kWh po super duper hitrostih. To je vsa umetnost.
Za kaj sproti dofilat na sestanku, kosilu, nakupovanju ipd. so pa tudi AC polnilnice čisto v redu. Pa še nekoliko cenejše.
Sicer pa EV se najbolj splača tistim, ki ga lahko polnijo doma. Tudi brez sončne elektrarne. Že n-krat povedano in napisano.
Da bi se pa obremenjeval s ceno DC polnjenja na avtocesti za tiste dvakrat kot povprečen Slovenec prevozi razdaljo, daljšo od 500 km, pa nima smisla. Itak toliko čez leto prihraniš, da ni par malce dražjih polnjenj omembe vrednih. Mene tudi ko grem v Nemčijo pride strošek pogonskega goriva z EV ceneje kot z ICE.
Jah, pri EV je pač tako, da kolikor tiščiš, toliko elektrike popapca. Zato pa so idealni za mestno in primestno vožnjo.
Jaz sem imel MG4 na testu pet dni. Pa je bila poraba od 12 do 29. Povprečje pa 16,x če mi spomin še služi. Ampak ajde, zdaj je še mraz, pa zimske gume ... bo prej 18-19. Toda pod črto MG4 ni požrešen, je celo bolj varčen od ID.3, Borna in podobnih.
Zopet se je sveti gral od motorja cx30 izkazal. Za domov povprečje 5,6/100.
Fantastično.💪
Brezveze. Jaz sem se enkrat za spremembo peljal s tokom ostalih prometnih udeležencev, no parkrat sem se pregrešil pa jih ene 15 prehitel. Samo potem sem videl, da jih ne bo zmanjkalo, ker jih je še 30 pred mano. Epilog: poraba 6,0 ...
SkyActiv X nikoli ne upraviči toliko višje cene v primerjavi s SkyActiv G. Nikoli.
Sploh če bodo pogruntali, da se mogoče G140 enostavno odpre na G194, potem pa ne bodo prodali skoraj nobenega SkyActiv X več. 😃
3,8 sekunde od 0 do 100 km/h, 320 kilovatov moči (435 KM) in 600 Nm navora, ki jih proizvedeta dva...
Meni je pa med ELEKTRIČNIMI tale zanimiv...
Že navaden z 204 konji in zadnjim pogonom je fin za vozit (in prehitevat), tale je pa verjetno pravi "ringlšpil". In ja, je (daleč) najcenejši avto s "supercar" tehničnimi podatki.
Naj vam je všeč ali ne, Kitajci delajo vedno bolj prepričljive avtomobile. Tudi električna Mazda 6 bo "preoblečen" Kitajec.
Osebno vidim le eno težavo, ki pa utegne dolgoročno izginiti - če imaš danes s tako novim vozilom kak večji karambol, verjetno rabijo par mesecev, da dobijo rezervne dele in ga sestavijo nazaj ...
Nekaj dni se vozim s prvinskim avtom - Cliom Storia 1.2 s 43 kW (58 KM) in gre čisto v redu, tudi po avtocesti. Sprašujem se, ali človek res potrebuje kaj dosti več?
No, ja, ker sem tudi sam občasno vozil takšno Storio, vem, kako (ne) gre. Pa zdaj se voziš brez klime, ki bi ti pobrala lep del črede ...
Za penzionista je pogojno okej. Če bi bil pa 1.2 16v s 75 konjički, bi pa verjetno res lahko dejal, da več kot to ne rabiš. Si pa želiš. 😃
Elektromobilnost fantje, elektromobilnost je ta tema ...
In da bom "on topic".
Smo že sredi tedna, pa se zgolj na eni dražbeni strani prodaja kar 25 Mazd MX-30. Toliko jih še ni bilo. Kot zanimivost, poglejte številko poleg dvojk in trojk ...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ne, Jures, ti nisi povprečni Slovenec. Sploh pa ne s tako kilometrino. Pač drži se dizla, če ti ne diši naložba v EV z večjo baterijo.
Ampak povprečni avto v Sloveniji naredi cca. 30 km x 250 delovnih dni ... Ergo. Lahko je EV, brez debate.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani