Prijatelj je kupil rabljno CX5ko, ki pa ni imela SD kartice noter - kdaj je bilo možno to kupit preko ebaya, ampak sedaj gledam in ne dobim nič pametnega oz. če mi en potrdi če je to to
Aja CX5-ka je pa 2015 letnik, ma že faceliftana, torej ekranček privzdignjen.
po novem letu imam namen kupiti nov (rabljen) motor in bi ga bilo treba iti iskat v Nemčijo.
Zaradi tega se odločam za vlečno kljuko (žal nima noben v žlahti avtomobila s kljuko) pa rabil bi jo potem tudi za prevoz kakšnih koles itd.
Sedaj me zanima ta vertikalna obtežitev, ki naj bi bila max 75kg. Kaj to pomeni? A lahko peljem s sposojeno prikolico (namenjeno prevozu motorja) motor težak 250 kg?
Vsekakor pa bom šel še sam pogledat in povprašal glede podložk (čeprav dvomim) in ga pregledal z obdjem (koliko regeneracij je bilo do sedaj, kdaj je bilo olje menjano itd).
malo sem se zagrel za upgrade centralne konzole - prejšnji teden sem bil na Portugalskem in sem imel možnost uporabe android auto v rent-a-car in je to res neki boljšega
Mazda je 6ka, 2015 faceliftana verzija, OS Version 51.00.351.
Gledal sem tole sam pomojem je sam za ameriški trg -
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano (urejeno)
Prijatelj je kupil rabljno CX5ko, ki pa ni imela SD kartice noter - kdaj je bilo možno to kupit preko ebaya, ampak sedaj gledam in ne dobim nič pametnega oz. če mi en potrdi če je to to
Aja CX5-ka je pa 2015 letnik, ma že faceliftana, torej ekranček privzdignjen.
GENUINE 2022 Mazda 3 6 CX-5 9 NB1 TomTom Navigation SAT NAV SD Card KD51 66 EZ1B
Hvala
Povezava za deljenje
Deli na druge strani