Skoči na vsebino
Navigacija v Mazdah (infotainment, MZD Connect)
Napisano (urejeno)

Prijatelj je kupil rabljno CX5ko, ki pa ni imela SD kartice noter - kdaj je bilo možno to kupit preko ebaya, ampak sedaj gledam in ne dobim nič pametnega oz. če mi en potrdi če je to to

Aja CX5-ka je pa 2015 letnik, ma že faceliftana, torej ekranček privzdignjen.

WWW.EBAY.COM

Latest sat nav map update SD card for NB1 TomTom units. Mazda CX-5 2013 - 2015. Mazda CX-9 2013 - 2015. Mazda 6 2013 - 2014.

Hvala

Popravljeno od Hixxy
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vlečna kljuka
Napisano

Ojla,

po novem letu imam namen kupiti nov (rabljen) motor in bi ga bilo treba iti iskat v Nemčijo.

Zaradi tega se odločam za vlečno kljuko (žal nima noben v žlahti avtomobila s kljuko) pa rabil bi jo potem tudi za prevoz kakšnih koles itd.

Sedaj me zanima ta vertikalna obtežitev, ki naj bi bila max 75kg. Kaj to pomeni? A lahko peljem s sposojeno prikolico (namenjeno prevozu motorja) motor težak 250 kg?

Pa kakšne so kaj cene za vlečne kljuke?

Hvala že vnaprej!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX 5 - mnenja, izkušnje…
Napisano

Ojla, nismo - ta je bila kar zdelana - tudi zgodovina ni neki štimala.

Vzela sta potem to - sicer malo manj opreme (nima senzorjev spredi, ima samo zadaj), ampak zgodovina štima, vsi servisi in vpoklici so bili narejeni.

1079619.jpg
WWW.AVTO.NET

Mazda CX-5 CD150 KOT NOV SERVISNA KNJIGA SAMO 137.000KM, letnik:2015,13490 EUR :: www.Avto.net ::

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX 5 - mnenja, izkušnje…
Napisano

Sestra in njen partner gledata CX50 pa ne vem al je FL verzija ali ne.

https://www.avto.net/Ads/details.asp?id=16794764&display=Mazda CX-5

Vsekakor pa bom šel še sam pogledat in povprašal glede podložk (čeprav dvomim) in ga pregledal z obdjem (koliko regeneracij je bilo do sedaj, kdaj je bilo olje menjano itd).

Torej zanima me ali je to že FL verzija ali ne.

Hvala vnaprej!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Carplay, Android auto,... telefoniranje med vožnjo ...
Napisano (urejeno)

Zdravo fantje,

malo sem se zagrel za upgrade centralne konzole - prejšnji teden sem bil na Portugalskem in sem imel možnost uporabe android auto v rent-a-car in je to res neki boljšega :D

Mazda je 6ka, 2015 faceliftana verzija, OS Version 51.00.351.

Gledal sem tole sam pomojem je sam za ameriški trg - 

62630264378__C84F1EB6-9091-40AA-AB0E-EA0
WWW.INFOTAINMENT.COM

INTRODUCTION Upgrade your Mazda today to enable Apple CarPlay® & Android Auto® in less than an hour! Infotainment.com has taken the...

Pa me zanima kje v Evropi bi se dalo to naročiti (sem googlal sam nisem nič pametnega dobil).

Hvala že vnaprej.

Popravljeno od Hixxy
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano

Super da si zadovoljen z Mazdo!

Glede menjalnika pa kar omeni na servisu, če ti rečejo da je normalno, vztrajaj da ti vseeno pogledajo!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.