Pri C-Maxu nafilal klima sistem...je manjkalo polovico...v letu in pol,za tak star avto (2006) kar spodobno,in glede na to,da je še prvi kompressor,kar spodobno🙄...ma je tudi pozimi fajn,če dela kot je treba,da pobira vlago,ki jo nanesemo not z snegom ipd...
60€ pri Svetku
pa pozimi je fajn, da se tudi malo podmažejo ležaji na kompresorju
Zanima me, je kdo že imel servis za 5. leto Mazde CX-30, bencinar, ročni menjalnik, AWD, Skyactive-X motor, na uradnem servisu in kakšna je bila cena, če je vse OK (prevoženih km 33.100).
Ali boš šel probat na VIS, če boš, prosim poročaj, mi še nismo bili
Ima kdo izkušnje s čim podobnim? Tele gume mislim, da bi ble kar dobre za mene, razen, če ima kdo kej preveč negativnega za povedat. Cena se giblje nekje cca 170 eur po komadu, kar mi je ok.
Hankook Winter i*cept evo3 W330 je bila večkrat testirana v avtoklubih (AUTOBILD 2024, AUTOBILD 2024, ...) - v naši temeljiti analizi smo povzeli rezultate, jih združili z mnenji strank in jih postavili v kontekst -...
Ma najboljše da vprašaš nekoga, ki ima podobno vožnjo kot ti, zato sem ti jaz priporočal Vredesteinke.
ampak kot sem rekel, gre se za to, da ima tip veliko zaloge in lahko hitro verjetno kaj najde (nevem kje ima skladišče), tako da če je nujno in tip rabi gume danes, zunaj pa sneži....
ko nekaj rabiš v trenutno boš plačal dražje
pred 8 minutami je godlike napisal:
Evo francoske Bridgestonke bodo zamenjale španske Michelinke.
Na 2018 lahko dam 225/45R19 in 225/55R17. Ampak za R17 bi moral kupiti 4 felge, saj R17 iz moje 2010 mazde niso kompatibilne.
Torej sem konec koncev na istem, ali kupim R19 ali pa R17 + felge. Na dolgi rok, bi bilo seveda ceneje in zato še premišljujem...zunaj pa sneži, jao.
Tele Vredestein so mi dejansko ta trenutek zelo kul in bom resno razmislil o nakupu. Hvala!
Ja, isto kot na 2017 torej
Jaz mislim da nimaš kaj razmišljat!
Poglej alutec ikenu, midva s @Tilen5 sva zadovoljna, edino jaz bi bolj zaprt model felge zdej uzel, ker tuki se kr nabere peska pozimi na notranji stran
Za naročilo v lj če rabiš nujno gume vzami tukaj - pošlji email -
Imam spet en tak avto (mazda6 2018), ki ima čudne dimenzije gum in so drage za popizdit. Delam po 1000 km na teden in rabim nove zimske gume v dimenziji 225/45R19 in nimam pojma, kaj kupit, da še zadovoljim potrebe po stabilni vožnji, porabi, obrabi čez zimo.
Ima kdo kak predlog, ker cene se res gibajo med 150 do 250 eur.
Hvala.
A 2018 letnik nima več homologiranih 17?
Namreč jaz imam na 2017 leniku homologirane R17 in R19.
Seveda je vožnja z R19 občutno boljša, ampak za pozimi zaradi robov, neznih cestnih razmer, cene,... sem vseeno vzel še en komplet R17.
Sori ker ti solim pamet, pa vseeno je za premislit. Felge so praktično 100 eur neke aftermarket na kos.
Če hočeš ugodno ceno za kvaliteto bi vzel Vredestein Wintrac PRO ali Kleber Krisalp HP3 za 180 eur na kos.
Vredestein vozim jaz v R17 dimenziji in sem zelo zadovoljen (tedensko delam po cca 500 km), Kleberce ima pa precej ljudi na forumu @Bini, @Tilen5,.. Ampak tudi oni v manjši dimenziji.
Pnevmatike Vredestein Wintrac PRO+ 225/45 R19 96V XL 3PMSF na zalogi in ceneje na spletišču LiderPnevmatik · Brezplačna dostava · Enostavno in hitro naročilo.
Vse ostalo je ista oprema kot na Focusu: ogrevano vetrobransko steklo, ogrevani sedeži, 18", boljši radio, metalic, matrični žarometi, head up display, družinski paket + vsi asistenčni sitemi.
Octavia po ceniku: 42.824,63€. Pa še za 2-4k opreme sem ven izpustil, ker je na Focusu nimam.
Ma ko prideš v poslovalnico je verjetno 5k popusta
Pa pol ti mal opreme konfigurirajo pa še kej upsellajo in najdejo nek model ki je takoj na zalogi
da bi dal 45k€ za VW.....ne hvala, ravno 2 meseca nazaj je sodelavec kupil novega golf-a karavana, ki je presenetljivo prostoren (dizla, očitno še vw vrača nazaj v dobo dizlov), po neki akciji za 24k€, torej zakaj bi dajal za passata, kjer je vse isto kot v golfu 20k več ?!?.....(to kako se pelješ ne bom komentiral, ni pa slab avto, ampak jaz ga ne bi imel :)).
ker je vw edini, ki ima normalen dizelski motor v karavan obliki avta, bi kupil japonca, pa jih ni
No sej je oboje brez duše za neke občutke - verjetno - bi ga pa dal v ožji krog za nakup, sploh recimo naslednje leto, ko se bodo izkazale vse "hibe novega modela".
Nekje sem zasledil da ti lahko policaji tezijo za platisca in je pametno zamenjati srednje pokrovcke, tako da ne pise vec momo oziroma karkoli ampak je znak od mazde.
Koliko je resnice v tem?
Naj ti monter gum / vulkanizer podpiše potrdilo o tehnični vgradnji, pa nesi poslikat na amzs/auto krka/karkoli imate vi primorci za homolomo in plačaš 35 eur pa maš neoriginal felge vpisane v kartonček in imaš mir
Kupil nove gume in jih grem danes premontirati. Pravi vulkanizer v kolikor stare gume pri njemu pustim se dodatno placa 2€/gumo. Wtf? Od kdaj imajo pa sedaj to foro?
Sej pooblaščenci že leta računajo par eur za "ekološko reciklažo odpada", bodo pa še za gume
A nimaš nikjer usput odpada, sej ti brezplačno vzamejo na lokalnem smetišču
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Tudi jaz sem na amazonu naročil filter olja, mann, za mislim da 9 eur, "na zalogo"
sem rabil v košarici da dobim zastonj poštnino
ne sekiraj se, naroči olje in ga hrani na sobni temperaturi
čeprav za 1 leto se mogoče še spremeni cena al pa dajo ven drugo olje
edit: tole sem naročil, tudi prejšnjič že https://www.amazon.de/-/en/dp/B016TFK7IO
ampak nevem a je isti za dizla, jaz sem šel po mann katalogu
Povezava za deljenje
Deli na druge strani