Skoči na vsebino
Prevažanje štirinožcev
Napisano

spet iščete dlako v jajcu, dejstvo je, da če imaš "ornk" psa, kar pomeni 25kg+ je edini primeren za prevoz box, in to je to....brez veze filozofirati vse drugo kaj in kako....100% varnosti pa tako ali tako ni....zakaj pa eni pol prikolice vlečete in še vse ostalo.....a tam je pa huda varnost zagotovljena :).

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prvi nakup mazde
Napisano

Japonci in plin/lpg = no go kombinacija....sploh pa ne razumem folka, ki v dobro mašino tlači plin...ce pač nimaš za benz pri taki mašini ker malo več porabi pač kupiš vw dizla😉🤣

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prevažanje štirinožcev
Napisano
Pred eno uro je Borcix napisal:

Pozdravljeni,

tudi mi imamo 2 štirinožca, ki bosta zdaj varno "potovala" z nami v CX-60-tki.

Box.jpg

dober box, to je edina opcija, če imaš psa, da ga lahko normalno prevažaš, jaz imam podobnega, ampak samo za enega.....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Plastika na Mazdi CX 30
Napisano (urejeno)

ukvarjate se z malenkostmi (plastika), bistveno več ljudi se ukvarja z resnimi problemi in to z novim avtomobilom :) , tako da če boste imeli samo te lepotne napakice s plastičnimi obrobami je to "sitnica" :) , bistvo da mašina in vse ostalo dela, kot se za gre....in se zelo strinjam z  @Volume avto je za voziti....(če ne pa najbolje da iz salona v garažo in tam ostane nedotaknjen.....).

Popravljeno od sportman333
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano (urejeno)
pred 7 urami je dvorjan napisal:

Hondašem s hibridi pa tole (čeprav tega pri nas skoraj ni):

EVCLINIC.EU

Iz leta 2009😉🤔🤨, si ze skoraj na nivoju DonFelipe in nutrij....cccc, preberi se kaj sirše kot pa hr forum...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano (urejeno)
pred 2 urama je dvorjan napisal:

Ja, do prvih 100.000 - 150.000 km. Kaj pa potem? 😃

Hibridna baterija, CVT ...

Kolega ima Lexusa 250is....letnik 2013, vse funkcionira bp, baterijo ima več kot 80% tako da toyota (in tudi honda) imata z hybridi že ogromno izkušenj in uporabe, vec kot 20.let, tako da hybrid teh dveh znamk ne bi smel biti problematičen...pusti pa ostale no name in vse eu znamke ki so to začele razvijat par let nazaj...in obe znamki sta ogromni npr.proti mazdi, ki je bolj kot ne malček (oz.butična znamka za avte) proti tema dvema....drugi pa sedaj že drugega priusa (najprej prva gen, in zdaj predzadnja...sicer oba grda, ampak hybrid sistem pa deluje bp)....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano (urejeno)
pred 57 minutami je Boss napisal:

5000km od generalne pa prodaja. Kdo pri zdravi pameti se loti generalne, da bo avto nato prodal. Če že, je pa verjetno neki drug problem in se pač poskuša znebit zadeve. :nevem:

sem prilepil ta oglas, v temo zanimivi oglasi, zato ker je to res redek avto, ki sploh obstaja na SLO tržišču, ne da bi ga komu priporočal za nakup :), vsi vemo, kaj se je delalo s takimi avti in tak avto je zagotovo največji riziko za nakup, razen, če imaš na lagerju še ene 10k za vsa popravila in ga spraviš v stanje, da ti je "za gušt" in pol ga ne prodaš več :)....enako je z raznimi GTI, VTI in še ostalimi hot hatch vozili izpred 20+.let.....se pa verjetno oba strinjava 🤣, da je bil za tiste čase to res stroj.... :) 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

(korejski)Chevrolet
Napisano
Pred eno uro je NevLado napisal:

Jaz pa pri japoncih pogrešam lučko za prazno posodo za vitrex :( nikoli ne vem, koliko še imam, pa bi blo fajn

To moraš pa na audi prešaltat, vsaj🤣🤨

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano
pred 41 minutami je FuManchu napisal:

Nostalgija. Točno

tako smo imeli doma

https://www.avto.net/Ads/details.asp?id=18982871&display=Honda -

😍

Jaz sem imel naslednjo 5gen...legendarni avto, sicer samo 2.0 134km....ampak to je bil res stroj, res dober zvok ko je šlo zlahka v vsaki prestavi čez 5rpm...se boljši pa 2.2.ki je imela 185km in 4wd (krmiljenje tudi zadnjih koles)...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi
Napisano
pred 2 urama je NevLado napisal:

Ne vem, kje smo se zadnjič pogovarjali o porabi olja, ampak včeraj pogledam in po 12kkm prevoženih olje točno na črtici za minimum.

Sem zavil v lokalno trgovino ker sem nujno rabil in kupil 5W30 A5 (od forda, ker mazdinega ni imel). Dolil pol literčka in piči dalje :punk:

Preveč jo goniš😉🤣....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Elektromobilnost
Napisano (urejeno)
pred 50 minutami je FuManchu napisal:

Kakšne pa so cene gum teh čudnih dimenzij?

Kolega ima R "Senika" ki ima sploh čudno dimenzijo 195/55 r20 ?!?....je rekel, da se je bojda Renault takrat dogovoril z večino glavnih liderjev pri gumah, da bodo delali to dimenzijo za normalno ceno....mislim da je rekel da so zimske conti okrog 150eur/guma.....jih pa skoraj nimajo na zalogi, tako da čakaš....razen kakšen kitajski klump...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.