spet iščete dlako v jajcu, dejstvo je, da če imaš "ornk" psa, kar pomeni 25kg+ je edini primeren za prevoz box, in to je to....brez veze filozofirati vse drugo kaj in kako....100% varnosti pa tako ali tako ni....zakaj pa eni pol prikolice vlečete in še vse ostalo.....a tam je pa huda varnost zagotovljena :).
Japonci in plin/lpg = no go kombinacija....sploh pa ne razumem folka, ki v dobro mašino tlači plin...ce pač nimaš za benz pri taki mašini ker malo več porabi pač kupiš vw dizla😉🤣
@DragoK povsem iz firbca me zanima zakaj ste potem kupili CX-30 če ste poznali za to hibo? Če ste to vedeli pred nakupom , vas verjetno toliko pa spet ne moti, ali pa jaz kaj ne razumem v tej zgodbi....pa srečno vožnjo z CX-30 👍
ukvarjate se z malenkostmi (plastika), bistveno več ljudi se ukvarja z resnimi problemi in to z novim avtomobilom , tako da če boste imeli samo te lepotne napakice s plastičnimi obrobami je to "sitnica" , bistvo da mašina in vse ostalo dela, kot se za gre....in se zelo strinjam z @Volume avto je za voziti....(če ne pa najbolje da iz salona v garažo in tam ostane nedotaknjen.....).
Ja, do prvih 100.000 - 150.000 km. Kaj pa potem? 😃
Hibridna baterija, CVT ...
Kolega ima Lexusa 250is....letnik 2013, vse funkcionira bp, baterijo ima več kot 80% tako da toyota (in tudi honda) imata z hybridi že ogromno izkušenj in uporabe, vec kot 20.let, tako da hybrid teh dveh znamk ne bi smel biti problematičen...pusti pa ostale no name in vse eu znamke ki so to začele razvijat par let nazaj...in obe znamki sta ogromni npr.proti mazdi, ki je bolj kot ne malček (oz.butična znamka za avte) proti tema dvema....drugi pa sedaj že drugega priusa (najprej prva gen, in zdaj predzadnja...sicer oba grda, ampak hybrid sistem pa deluje bp)....
5000km od generalne pa prodaja. Kdo pri zdravi pameti se loti generalne, da bo avto nato prodal. Če že, je pa verjetno neki drug problem in se pač poskuša znebit zadeve.
sem prilepil ta oglas, v temo zanimivi oglasi, zato ker je to res redek avto, ki sploh obstaja na SLO tržišču, ne da bi ga komu priporočal za nakup :), vsi vemo, kaj se je delalo s takimi avti in tak avto je zagotovo največji riziko za nakup, razen, če imaš na lagerju še ene 10k za vsa popravila in ga spraviš v stanje, da ti je "za gušt" in pol ga ne prodaš več :)....enako je z raznimi GTI, VTI in še ostalimi hot hatch vozili izpred 20+.let.....se pa verjetno oba strinjava 🤣, da je bil za tiste čase to res stroj....
Jaz sem imel naslednjo 5gen...legendarni avto, sicer samo 2.0 134km....ampak to je bil res stroj, res dober zvok ko je šlo zlahka v vsaki prestavi čez 5rpm...se boljši pa 2.2.ki je imela 185km in 4wd (krmiljenje tudi zadnjih koles)...
Kolega ima R "Senika" ki ima sploh čudno dimenzijo 195/55 r20 ?!?....je rekel, da se je bojda Renault takrat dogovoril z večino glavnih liderjev pri gumah, da bodo delali to dimenzijo za normalno ceno....mislim da je rekel da so zimske conti okrog 150eur/guma.....jih pa skoraj nimajo na zalogi, tako da čakaš....razen kakšen kitajski klump...
pa v Avtotehno VIS pojdi kupit, tam imajo neke hude akcije.....zgleda bolj Mazde promovirajo kot pa Ople :), če želiš avtomatika vzameš tole pa si zmagal, 3k popusta.... -> https://www.avto.net/Ads/details.asp?id=19031470&display=Mazda CX-30 kaj je razlika me Homuro in Executive niti ne vem, ampak ta barva je meni TOP 👍
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
@Maticks tem si hotel povedat/pokazat, da imaš lep volan, če jaz prav razumem, vsaj meni se zdi zelo lep, koliko km?
Povezava za deljenje
Deli na druge strani