Nismo se razumeli: videl sem rdečo limuzino M6. Verjetno pravkar spolirano, svetila se je kot nova. In sem se zaljubil na prvi pogled v obliko in v barvo.
Se strinjam drugače, M3 bolj paše siva, meni je tudi tako lepše. Čeprav bi jo takoj menjal za rdečo M6. 😄
@Jaka32 imaš enako 3ko iste barve (najlepša!) kot sem jo imel jaz. Te s. ventilčke boš tako rabil pri naslednjem avtu, ker po novem morajo imeti vsi novi avti prodani v Evropi merjenje preko s.ventilčkov.👍😉
Nakup je bil čisto slučajen, ker je kupec mojega starega avta rekel, naj še Mazde pogledam (on je imel nekoč neko staro Mazdo pa je rekel, da mu je lepo služila). Jaz sem imel v mislih A3/A4 limo in pa backup Octavio limo. Potem srečam na cesti meni najlepšo rdečo limuzino M6. No, potem pa avtonet in sem našel edino M3 limuzino. Škoda ko nima malce več pospeška in da ni rdeča, ampak okej, zaenkrat sem zadovoljen.
No, čez ene 3-4 leta jih bom očitno prodal, zdaj brezveze da devam gume dol in še enkrat gor. Gor imam namreč skoraj nove Michelinke in sem pripravljen na sneg.
Dobro da sedaj vem za ta forum, se marsikaj naučim o novih avtih oz. tehnologiji. Včasih malce prepozno, ampak okej. 😄
Okej, platišča sem kupil, zraven sem dobil še ventilčke z nadzorom tlaka. Imam pa en problem: nič ne piska, lučka ne gori, avto gre!! 😂
Zakaj? Prodajalec mi je rekel, da je treba te ventilčke programirat na moj avto. Enako vulkanizer, ki je celo dejal da nima tega programa za moje ventilčke, ker imajo zaklenjen program za tiste svoje, ki jih prodajajo. Torej... če ventilčki ne bi delali, bi itak gorela in piskala lučka, kajne? Prej so bili na Hyundai, kakšna je verjetnost da so se pokonektali z M3?
Iščem si dodatna platišča za mojo M3, kolikor sem uspel pogooglat, so original Mazda platišča dimenzij 7J x 18", ET 50.
Zimske gume imam Michelin pilot alpin PA4, dimenzij 215/45/18.
Zanima me, ali lahko te gume montiram tudi na platišča 7.5J x 18" ET 45 ali pa na 8J x 18" ET 43. In pa seveda če katera platišča sploh pašejo na moj avto.
Se da kako prenesti v Mazdo 3 2017 samo Google Maps? Ostalih bonbončkov ne rabim, zemljevid mi je pa veliko boljši kot od Mazde, ki določenih cest in poti sploh ne pozna. Pa še navajen sem ga bolj zaradi dolgoletne uporabe na fonu.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Nismo se razumeli: videl sem rdečo limuzino M6. Verjetno pravkar spolirano, svetila se je kot nova. In sem se zaljubil na prvi pogled v obliko in v barvo.
Se strinjam drugače, M3 bolj paše siva, meni je tudi tako lepše. Čeprav bi jo takoj menjal za rdečo M6. 😄
Povezava za deljenje
Deli na druge strani