Samo feltne so baje 3000?, pa vsaka malenkost kot je prestavna bunka je prec 100?, uni vijaki za feltne so par sto ?... Kot sem napisal, dosti nepotrebne "?are" brez katere bi bil avto isto hiter ampak ne bi bil pa original Mugen.
Objektivno mnenje? Poceni je!
I'm not trying to impress you ... but I have a tractor.
Honda Integra Type R z vsemi originalnimi Mugen dodatki. Je pa tip zbiral dele zelooo dolgo ?asa in zmetal ogromno denarja v avto. Gre pa? za zbirateljski primerek ker realno gledano bi dosti ceneje pri?el ?ez, ?e bi hotel samo hiter avto.
V?e? mi je.
Tole je ponaredek Integre! Naj vas ne zavede oglas! INtegra ma spredaj okrogle lu?ke!
Zihr kaki kitajci spet ...
Danes sem se posvetil raziskovanju testov pnevmatik;
Ugotovil sem, da so recimo slovenski testi precej "neuporabni". Namre?, nekatere sicer odli?ne gume (oprijem, zaviranje - predvsem na mokri podlagi, splavanje vzodl?no/pre?no na mokri podlagi, zaviranje - spet na mokri podlagi, ...) precej zasen?ijo kriteriji kot so poraba, stabilnost (ki ne vem kaj naj bi to?no pomenila), in vodljivost na suhi podlagi (ki je itak z vsako gumo dobra >dobro, izuzamimo XYZ gume<).
Torej pri?el sem do zaklju?ka, da je recimo glede na ceno najbolj?a guma Fulda CARAT EXELERO. (To so moje ugotovitve, zato se ne pri?kat)
Lahko si pogledate ?e primerjavo treh zlo razli?nih gum ... (cen nisem pisal zraven, ker bo itak vsak kupu po najcenej?i ceni ... )
?eprav sem bil s Potenzo zlo zadovoljen, mislim, da bom letos "tvegal" in kupu Fuldo. :ne vem:
Kako se obnese sporo?im!
?e ti ni pomembno, da ma guma lep profil , vzame? Potenzo RE050a, pa si zmagu! Men je ta guma brutalna ... (pa nism vozu samo savine, barumove, pa bridgestonove ... )
Huh ja... jest jih verjetno to sezono ?e ne bom, za naslednjo bi pa rad GY F1 asimetri?ne dal gor. Je sam en problem in sicer v tej kur?evi Mazda dimenziji 225/45 R18 jih enostavno ni. So pa v dimenziji 225/40 R18.
Kaj moram narest, da bi lahko homologiral tako dimenzijo gum. Je sicer razlike za dobre 3% ampak v minus tako, da ?tevec za ta procent ka?e ve? kot pri "pravi " dimenziji gum.
Dobr ane? V vsakem primeru ...
poglejte kaj je ostalo od moje lepe bivse zelene mazde,kateri vete kak je zgledala in pise prvi lastnik jaz sem bil tretji pa klima je zginla al pa je pozabo napisat in airbage je dobla po novem tu mi pa sploh ni jasno kak je to mozno v glavnem kaj ljudje naredijo iz avta kar solze so mi prisle
Torej, danes mi je nekdo razlagal, da naj bi imele mazde 6 od letnika 2006 naprej nek "sistem", pri katerem naj bi se nafta me?ala z oljem v ma?ini.
Sicer nism ?isto razumel, in mi ni trenutno ni? jasno ... potekalo pa naj bi tkole:
Olju, ki je na maksimumu (razvidno na ?ibki) naj bi se postopoma prime?ala nafta (do nivoja, ki je ozna?en na ?ibki par milimetrov vi?je od maksimuma olja). Takrat naj bi se olje menjalo ... Ampak nafta v ma?ini pomeni "razmastitev" kateremu sledi zaribanac ...
Ne razumem ?emu naj bi ta sistem slu?u (mogo?e temu ,da ti ni treba po predpisanih km delat servis - ?eprav tukej ne vem kako bi potem uveljavljal garancijo ?e bi blo z ma?ino kaj narobe)
V glavnem, ?e kdo o tem ve kaj ve? naj napi?e ...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Joj kok ma ta 323c grde felgne ... jst bi take ljudi k dajo na mazdo trikrake felgne na grmadi za?gal ...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani