Skoči na vsebino
Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi
Napisano

Js razmisljam, da bi si neki takega narocu za pod ponjavo kr za oba avta

€ 1,24 | 260*(220/240)*(40/30/25)mm pre-cut foam soft foam protection sponge for tool case
https://a.aliexpress.com/_mMcCRGQ

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano

Roko na srce, tut prva generacija ni bla boh ve kaj, se najboljsi dizel kar se sestic tice je bil v drugi generaciji 2.2 dizel. 

Najboljsi Mazdin dizel pa je bil med leti 1998 in 2003 2.0DITD to pa je res bla neunicljiva zadeva! 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prigode v prometu
Napisano
pred 6 urami je Slivka napisal:

Moram pa tukaj pohvalit svojega šefa. Šele zdaj, ko premišljujem za nazaj, sem postal pozoren na eno pomembno malenkost. Ko sem ga po telefonu poklical in mu rekel, da sem imel prometno nesrečo, je bilo prvo vprašanje: "In kako je s teboj?" Šele potem, kaj je s tovorom in nazadnje kaj je s kombijem.

vsaka čast za takega šefa, malo je takih!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prigode v prometu
Napisano
pred 3 urami je Slivka napisal:

Se vračam s službenim kombijem, srečam avto od avtošole, se potegnem bolj desno kot običajno, rahlo pritisnem zavoro - in BUM. Presenečen ustavim in ugotovim, da je zadaj voznica udarila v kombi. Vidim njen avto, Ford Fiesta, stara nekaj mesecev, ves razbit, hladilna tekočina teče po cesti,... Pridem okoli, s strahom pogledam, kombi - in glej ga vraga, nič mu ni. Stara KIA Pregio iz leta 1999 je imela samo nekaj prask po odbijaču in zavihan spodnji rob zadnjih vrat. Si mislim, glej, greva vsak po svoje in mir. ne, ženska je že imela telefon v roki in je klicala policijo.

Pride policija, naredi zapisnik in ženska na vse pretege vali krivdo name. Ampak vse se izkaže za prazno nabijanje in policaj naredi zapisnik, njej pa izroči plačilni nalog. Takrat pa ženska začne kričat name, da sem jo zaje..., ker sem poklical policijo.

Kaj? Pa saj jo je ona klicala.

Dobro, pustimo stat.

Policaj reče, da je treba izpolnit še Evropsko poročilo o prometni nesreči. Dobro, odprem zadnja vrata kombija in začnem s svojimi podatki in podatki službenega kombija. V tem pride avtovleka in naloži Fiesto. Ker sem svoje izpolnil, pogledam po cesti - in tam malo naprej stoji policijski avto. Gledam okoli, ženske nikjer. Čim je avtovleka naložila njen avto, se je usedla v kabino in šla, brez da bi dala svoje podatke. Grem do policaja, mu razložim, policaj zavzdihne in reče, da naj lastnik vozila vpraša na postajo prometne policije, pa bo dobil podatke in uradni zapisnik.

Koliko se meni ta teden vleče, vse mi gre samo iz slabšega na slabše...

Ko mislis, da si ze vse videl... 😳

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 1 uro je scania napisal:

Na kolegovi mazdi 6 2019 184 dizel 145000km, opozorilo za nizek tlak in končni produkt zabito sito. Še en dokaz da se servisni intervali na  20000km ne izidejo.

20220630_094751.jpg

škoda, da svojga nism takle odpru takrat, ko smo ga menjal, na zuni ni zgledu nč kej lep, lučke pa res še ni blo

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sprememba cene goriv
Napisano
pred 46 minutami je FuManchu napisal:

Kljuka je super v vseh pogledih. Če se mi kdo nabije zadi ga bom po vsej verjetnosti odvlekel sabo... 

Sploh je pa fina, če imaš doma prikolico tako ali drugačno. Je velik lažje vlečt, kot brez kljuke :bravo:

Sam zna bit pa zlo zabavno vlect brez kljuke 😂 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano
pred 53 minutami je Bossek napisal:

Jebote se kregate v kateri prestavi vozite pa kateri dlje v 6 pa ne vem kva.

Jaz celo pot od doma do sihta vozim v "D" 🤷‍♂️

P.S. Uzivam v voznji :bravo:

Haha, si me spomnu na skriti telefon nekje v Ameriki, ko je dec kupu novga BMWja in klice na uvoznika kjer se javi zenska in ji pove, da ma tezave z avtom, da ji podnevi avto dela normalno ponoci pa ne.... Zenski full cudno, pa da naj ji konkretno objasni kaj tocno se dogaja. Dec ji objasni, da da prestavno rocko podnevi v "D"ay mode in dela normalno, ko ga da zvecer v" N"ight mode pa avto ne gre nikamor, pa ko ga je dal v "R"ace mode se je avto zacel cudno obnasat in je poskodoval vozilo za sabo 😂 😂 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano (urejeno)
pred 1 uro je Alex napisal:

Ne. V bistvu motor dela normalno, le prave moči nima. Saj pravim, trenutno moj mehanik nima dovolj časa, da si vzame cel dan in se posveti avtu. Če je res počena cev, je prava jeba za jo zamenjat, ker je nekje spodaj. 

Ponavadi, ce je pocena cev zacne avto full kadit, zato sprasujem. 

Preglejte se cev iz luftfiltra. 

Javi kako napako? 

Popravljeno od Deeyan
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 4 urami je Alex napisal:

Pri moji ni kriv senzor. 😬Se še vedno zafrkavajo okoli nje. Preostane še, da pregledajo cev iz turba. Mogoče pušča. 

Pa ti avto kej zakadi? 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 1 uro je Aless napisal:

Hja, avtomatik je itak poglavje zase, ko se enkrat navadiš na avtomatiko je ročni brezvezen, bi tudi jaz brez razmisleka izbral avtomatika če bi imel na izbiro.

Glede dizla in bencin, pa v tvojem primeru 15let star neuglajen dizel vs atmosferski bencinc, ne moreš primerjat.

js pa obratno, bi šel rajš nazaj na ročnega... je pa res, da se zelo razvadiš na aktivni tempomat, ki pa ravno pri avtomatiku pride najbolj do izraza

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sprememba cene goriv
Napisano
pred 10 urami je DonFelipe napisal:

Očitno nerazumeš njihovih tekstov in kaj ti želijo povedati.

Ti očitno nisi pravi slovan, ampak moderni vegan, gretovec in LGBTjevec.

Kaj boš pa naredil ko bo šla cena trave in elektrifikacije v višave?

Te dni sem si z razliko od tebe in večine kreljotov privoščil lisičje in gamsovo meso.

1. Ne poznas me! 

2. Bodi malo bolj spostljiv do drugih! 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sprememba cene goriv
Napisano
pred 2 urama je DonFelipe napisal:

Ti A.Šifrer in T.Žagar nista dala lekcije ?

Ti moram poklicati Bricmanovega Toneta da te malo razsvetli ali te moram peljati do dr. Miroljuba Petrovića ker je dr. Ante Pavlović žal pokojni in je njegova hči Doroteja zaprla ordinacijo? 

Kaj majo vsi ti nasteti ljudje veze s tem? 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sprememba cene goriv
Napisano (urejeno)
pred 34 minutami je DonFelipe napisal:

Končno si dojel!

Folk žal še vedno ne razume da trg temelji na sistemu ponudba : povpraševanje in da samo kreljoti nerazumejo njegovega delovanja in ostalega kar sodi zraven.

Priporočam da se gibate v pravih krogih in ne delujete po sistemu Walt-a Disney-a in podobnih otročarij.

Zakaj koncno? Js sm to ze skoz govoril... 

Popravljeno od Deeyan
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sprememba cene goriv
Napisano
pred 47 minutami je Jest napisal:

To je menda en fake profil, ki ga je nekdo naredil pred dvema mesecema in sedaj malo podpihuje folk... ki seveda vsemu, kar pise na FB, verjame ... 

Mozno, ampak vseen pa ni 2x za rect, da se to namenoma dogaja... Isto, ko se je zacel kovid, povsod so poskril razkuzila v skladisca, da se je lahk pol drazje prodajalo

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.