A mi lahko kdo takole iz slike pove, kje v Ljubljana-Polje rastejo take lepe palmice in so na parkirišču sami pick-upi, da ga lažje najdem. Grem kar takoj tja, da ga ne podari komu drugemu!
In kakšne tablice imate tam v Ljubljani? To niso slovenske - ni prava dimenzija...
Oprema vozila je pa vrhunska! Samo klimatsko napravo poglej:
- ima klimatsko napravo
- ima klimatsko napravo: avtomatsko
- ima klimatsko napravo: 2 consko
- ima klimatsko napravo: 3 consko
- in na koncu ima še klimatsko napravo: 4 consko
Ni čudno, da ima dizelski motor. Saj samo za pogon vseh teh klimatskih naprav potrebuje kakšnih 15 kW...
Tukaj podajate cene za dimenzije, kjer so gume najcenejše. Recimo zimska michelin guma dimenzije 215/55r 18, kakršno ima cx30, pride okoli 200€/kos.Štiri gume =800€. Tako, da bi krepko premislili, katere zimske gume bi montirali. 😉
To je normalna cena za tako dimenzijo, torej vrhunska guma 600eur, drugi rang (ki so se vedno verjetno dobre) so pa mogoce 100eur ceneje, torej....če jih imaš 4.leta 25eur/leto oz.2eur/mesec....ne razumem kaj je toliko težko dati recimo 100eur več in je to to...avti pa za 30k eur🤔😉😄👍😁
tale tvoj izračun bi bil bolj pravilen če bi upošteval koliko se porabi ali privarčuje samo ko so gume v uporabi.
primer na moji uporabi glede na dosedanje izkušnje, menjam zimske na 2 let.
Če dam 440€ za zimske gume, me pride strošek (do naslednje menjave) 55€ na mesec (uporaba 8 msecev)
Je pa čisto odvisno glede na to kje in koliko se voziš in kak avto imaš.
pred 15 minutami je Bini napisal:
Nisi me prav razumel ali pa jaz tebe🤔Mislil sem,da so Kleber najcenej pri tem trgovcu,ne od vseh drugih gum....👍
Sem že parkrat gume mu vrgel nazaj v kombi in teraj guske naprej.
Kdor ne preveri dot je sam kriv.
Zame so 1 do 2 let stare se sprejemljive, ker mi zimske vec k 2 sezone ne zdržijo oz jih 3. Sezono neb upu furat (zard ture ki jo imam na šiht) pa tud če sta sam 2 uvinka ( lev in desn)🙃
Sem jo notri zglancal,da se sije 🧐 in usnjene dele z volanom vred premazal s krpicami za vzdrževanje naravnega in umetnega usnja👌upam,da zdrži to um.usnje ta čas,ko bo Mazdica v moji lasti....🤔😊
Jutri jo pa še zunaj opicanim,da bo šla lepa v nedeljo na Korčulo......
Sej 24. Al pa 25 zjutraj jo boš pa spet lahk glancu
Gledu sem dunlop winter sport 5 in hankook icept rs2. Sem pa odprte glave pa ze ene 2 tedna mal brskam kaj bi. Do sedaj sem mel falken, vredstain, toyo. In bil zadovoljen. Še zmer pršu kam sem se namenu v enem kosu
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
dobiš tazga samovžigalnega
Povezava za deljenje
Deli na druge strani