Skoči na vsebino

Tudi mene kmalu ?aka ta servis na 160 000 na moji mazdi 6 (letnik 2008-2009). Koliko pribli?no te je pri?el cenovno da se znam malo pripravit. Hvala za odgovor in LP

js sm servis delal pri pelkotu in sicer cena samo za redni servis je nekje 110-120e js sm dal obnovit se zadnjo celjust in ciscenje karterja pac preventivno,  kr je naneslo  198,25e..

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

ce je poraba BMW 320i bencinarja samo 5,3l potem takoj kupim, ampak vsi vemo da 2.0 bencinar je pa malo bolj zejen..in upam si trditi da pod 7,5l mesane voznje ga ne spravis.. tok o tem clanku...

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

mazda 6 2.0 cd 140
Napisano

Pozdravljeni,

Zanimam se za nakup mazde 6 2.0 cd 140 l. 2008. V glavnem nekaj takega:

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=812148...140-SLO-NAVI-...

Imam pa par vpra?anj:

Ali imajo te Mazde ?e te?ave z rjavenjem?

KAko je Kaj z DPF filtrom?

Kak?na je kaj poraba AC 130 km/h?

Ali je motor mazdin (ali mogo?e PSA)?

Kvarljivost avtomobila na splo?no?

Hvala in lep pozdrav.

imam identicen avto..

- rja zna bit problem ceprav jih js nimam.

- z DPF-jem nimam tezav.

- motor naj bi bil mazdin

- nobenih tezav nisem imel kr se tice kvarlivosti..edino mogoce kake malenkosti imam pa prevozenih 157 000.

- ke se porabe tice se vrti nekje 6-7l..

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Dobr izgleda :) Kak je pa postopek naro?anja? Je res da za BOSE mora bit posebna izvedba?

postopek je cist simpl pac narocil direkt pri njih http://www.iasun.cn/product_ny.php?serial=626 ti posljejo prek DHL..potem se carino okoli 70E.. js sm ful zadovoln 8incen ekran komande na volanu spilajo itd.. nobenih problemov..edino kr je vcasih motece je to da kr pozabi kje je nehal spilat in zacne znova...

aja notri pa je WinCE ni android..

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Lastnik je Denis, napeljava je plineks :)

Dober kolega ce rabis kaj vedeti sam vprasaj. Bilo je nekaj tezavic ampak vse sanirano.

Kok km ima prevozenih? Letnik,oprema itd...mal podatkov?

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Regulacija ksnenonk
Napisano

Eden je na sprednjem stabilizatorju eden pa na zadnjem.

Se pa da na rome nastelat,lahko pa ti jih na novo niveliram elektronsko,z mojim super duper testerjem. :P

Mogoce se oglasim v zacetku febraurja..ker do takrat me ni... :P kako pa zgleda ta senzor? Da mal pogledam da ni umazano itd...

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.