Skoči na vsebino

Da izkoristim kr to temo in vpra?am kak?na je najbolj?a re?itev za moj problem

Klju?e z dalijnsim zaklepanjem moje M6 sem opral :(

Ko sem videl kaj sem naredil sem pustil dalica za odlepanje par dni na rediatorju da se posu?i in potem je zadeva normalno delala kak mesec.

Po tem mesecu pa no?e ve? odklepat in zaklepat. Menjam baterijo, pa ni? bolj?e, s?istim elektroniko z razli?nimi spreji namenjeni ?i??enju elektronike pa kontaktov. Pa tud ni?

A ima kdo idejo kako to najabolj enostavno in poceni re?it?

Zdaj odklepam in zaklepma kr z klju?em.

lp

Jaz sem pri moji dobil dva daljinca. Ali si ti mel oba umazana?
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vgradnja navigacije
Napisano

ali pac ustavljas enga pravega dunajcana in ga sprasujes "alo jebote gde je xy" :)

Ja, ko sem omenil na njihovo opazko " ma jebote pa ti si na?", da sem iz SLO, so vsi rekli "ma neznam, nisam ja odavde".
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vgradnja navigacije
Napisano

Tudi orginalna je lepo na sredini vgrajena in ne na ?ipo prilimana.

Druga?e pa sem jaz prista? zemljevidov. Vsaj v mojem poslu je blo bolj?e, ker sem imel okoli250 stalnih strank in na za?etku prvih 3-4 krat sem ga rabo, pol pa ve? ni trebalo.

Tri leta pozneje pa smo ?e Dunaj prevzeli in takrat je ?ef nabavo navigacijo, pa sem Dunaj samo z navigacijo dostavljav in ?e zdaj ne vem kje to?no v mestu se nahaja kaka stranka. ?e je bla kje cesta zaprta, je bla navigacija zgubjena in sem se mogo tak dolgo na slepo pelat, dokler ni zra?unala druge poti, tak da zemljevid je zakon, razen ?e gre? enkrat na leto v tisto smer.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ekoavtomag
Napisano

V bistvu bi bili magneti tako mo?ni, da bi avto laufal na hlape saj bi magnetki popolnoma zbili bencin. ?e bi bili ?e malo mo?nej?i bi pa bencin ?e iz motorja v kestl pritekal. :hohoho:

:bravo::bravo:
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Test M6 CD185
Napisano

Sem zadnji? gledal test na nem?ki TV in so testirali golfa 2,0 tdi 170ps, seat leona isto 2,0- 170ps in mazdo 3 2,2 z 185 konji.

Mazda je po kvaliteti izdelave in materialov bla malo slab?a, porabo pa je mela pri normalni vo?nji najni?jo :bravo: , pri max. hitrosti pa najvi?jo in je na koncu bila najslab?a :whatever: zaradi previsoke porabe. HALOOO kolko procentov vo?nje pa vozimo z max. obremenitvijo avta.

Jaz vozim precej hitro in koristim max. 70% mo?i avta.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Nebi reko da si se zaje..l, ?portne avte kova clio willjems, maxi, 16v ali V6 so naredli zelo dobre, ampak jih je mularija vse skup zlamala, ker niso bli vajeni tak mo?nega motora na tako kratki medosni razdalji.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Moj drugi avto je bil R-11 z 1,4 motorjem in 60km. Mel sem ga 8 let in ?e odmislim eno polosovino letno, vsaki dve leti auspuh, par kon?nikov ene montizere, mese?no vsaj eno ?arnico in eno kuplongo, zadje bremze pa tak nikoli niso prijele in si lahko delal kaj si htel, se mi ni ?isto ni? kvaril. Ampak pri 300 tiso? km nisem pri motorju ali getribih delal ?isto ni?, razen olje in sve?ke. Veliko km sem delal s prikolico in najmanj 600 kg nalo?enih + te?a prikolice, pa se ni vdal. Pol pa sem ga prodal.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.