vzame? uno plastiko koloteka dol, pol vid? zadi uno gumo, pri kateri lahko potegne? kabl ?ez, in pol ma? ?e na zgornji strani eno luknjo skoz katero pride? v motorni prostor, spodi ma? ozna?en kje ma? te dve luknje sam naj te ne mot k je brez blatnika in odbija?a
mam isti problem, sej k se mal segreje je OK sam dej k je mraz so tud gumice bl trde in pol zato ne u?inkujejo tko k je treba. se pa zavedam da jih bo potrebno zamenjat.
pr sopotnikovih nogah ma? med armaturo in tepihom eno tako okroglo gumo, sam mor? mal tepih umaknt, je pa na spredni steni. tko da lahko sprav? tipalo tm ?ez. tista goma maod 8-10 cm premera, tko da ?e je tista luknja k je ?e narejena v gumi premajhna jo lahko sam naredi? ?e eno z no?em in pol sprav? tipal ?ez in ga spelje? kamor te je volja.
tlele ma? eno stran k majo zlo velik za mazde. drga? je pa ena ?tacuna v avstriji sam morm ?e poiskat link, k ga pa trenutno ne najdm. ko ga najdem ga dobi?. ima? pa veliko idej in vsega.
vsak ma svoje mnenje o avtomagazinu, jst mam dobro mnenje o njemu in ga tudi redno prebiram ( koker lahko) no ko sm bil jst na testni vo?nji mazde 3 dizel se mi je zdel lu?ten avto res pa je da ni za dirke. ker je po mojem ob?utku preve? mehek, ?e bi imel tr?e podvozje bi bilo bl zakon, je pa res da je pol bolj konfortna vo?nja. takrat sem tudi vpra?al za povpre?no porabo in je deklca rekla da imajo lasniki takig mazd porabo okol 6 litrov. to da motor mirno te?e je posledica comonrail tegnologije, ki jo pa danes ?e skoraj vsi novi dizli imajo in na ta ra?un je tudi ve?ja poraba goriva.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
zakaj nebi take mehanizme ?e kupl? za ena zadnja vrata mam ?e en komplet z centralnim, pa kable tud. ampak sam za zadnje leva vrata.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani