Skoči na vsebino
Zanimivi oglasi!
Napisano
pred 1 uro je Deeyan napisal:

Tole bo vsako leto sam se drazje

Šuler je rekel ima takega v domači garaži, ampak celo neko omejeno serijo, ki ima tovarniško vgrajen ITB. Videl ga sicer nisem. :)

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano
pred 52 minutami je Boss napisal:

Tole lahko zamenjaš za Hyundaica - daily driver.

Misliš da tudi vanj lahko toliko NUTRIJ spravim kakor v Getza?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sprememba cene goriv
Napisano
pred 12 urami je Alex napisal:

Včeraj semm natankal obe mazdi do vrha. Če bo šlo tako naprej z golobnjakovimi podražitvami, bo res potrebno nabavit električarja. Aja, pa dobro muziko bo dobro imeti v avtu. 

Da bomo lepo plesali na črpalki. 😊

Kaj pa ELEKTRIČNEGA pastirja, specializiranega za GOLOBE, potem naj pa plešejo ELEKTRIČNI PLES. :)

P.S. Felipe Massa me bo zdaj popravil, da je edini pravi zmagoviti ples; Nu3jaški! :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sprememba cene goriv
Napisano
pred 10 minutami je dvorjan napisal:

Spet bo šlo gor.

SIOL.NET

Ob predpostavki, da vlada ne bo spremenila trošarin, se bosta po izračunih časnika Finance tako dizel kot bencin s prihodnjim torkom...

Zgolj v razmislek - za ceno 1 litra dizla se z elektriko prepelješ lahko tudi 100 kilometrov.

Ali pa s kolesom narediš teh 100km brezplačno, s kakšnim litrom vode iz vodovoda. Sem zgolj omenil kot alternativo alternativi, pa če se že gremo ekološko, je Poganjalec optimalna opcija. :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano
pred 2 urama je Gelipter napisal:

Glej...nekaj bi se dalo zrihtat...res jih je že malooo...tudi iz Srbije prihajajo..samo so za obnovoit...😉😁pokliči me ko boš rabil ...😉😁😉

Njegov prednik je bil pa AT50, ki ga sploh še nikoli nisem videl v živo?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Gelipter, mene totalno mika kupit BT50, pa ne Slivka edition,temveč od Tomosa. To bo verjetno že kar zverinska cena, če bo v kolikor toliko dobri kondiciji in z legalnimi papirji?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano
pred 6 urami je ttrspi napisal:

Pozdrav,

Že lep sem zagledan v Mazdo in občasno spremljam oglase. A menite da bi bilo realno mogoče dobit kakšno pametno Mazdo3 nove generacije (2019+) za do 18.000€ do 50.000km ali si delam utvare?

Cene takšnih, ki jim bo kmalu potekla garancija, se trenutno na avto.net vrtijo okoli 20.000€ ampak tukaj se mi potem zdi že skoraj smiselno dati malenkost več in dobiti skoraj novega. Se motim ali pa gre za dejansko solidne cene pa pač nimam jasne predstave?

Mogoče pa našega kolega Marka Ferlina kontaktiras iz Naroči avto in skupaj najdeta neko ustrezno zadevo?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano
pred 3 minutami je dvorjan napisal:

Za zimo poišči kak Hyundai Getz, Fiesta 1.25 in podobne mlinčke. Zanesljivi, nizki stroški gum in servisov ... Če rabiš samo za na šiht ipd.

Getz je odličen mali stroj, v primeru da mu ne zgnije prednji nosilni most. :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.