grem na fuzbal s kolesom (na igrisce ki je 300m oddaljeno od doma), me ustavta dva policaja ki sta bla komi 18 let stara...no in nism mel nobenga dokumenta (ker sem sel na fuzbal) in sta me hotla zapret na povsetovo ker sem tujc in sem grobo krsil zakon o tujcih ker nimam nobenga dokumenta (pol sta ikta preverila ce mam urejeno bivanje tle) in na koncu po 100 pregovorih sem dobil sam opomin...takih izkusenj mam na milijone...
najbolj za popizdit je to, da ce jim recem "ok, grem po dokumente domov sej mam tle hiso" jih ne zanima...in na splosno so zelo neprijazni vsi.
Slovenija, od kod lepote tvoje,....so neko? prepevali ....
Na sre?o nismo vsi slovenci taki kot na?i policaji ... no, saj tudi pri njih obstajajo redke izjeme - samo so res redke ...
si pa? zadovoljen z bencinarjem... drugi so pa z dizli... tak je in tak bo, ravno tako kot smo nekateri ?ez 180cm visoki, drugi so malo manj?i... pa ?enske majo manj?e noge od mo?kih...
Meni osebno pa power box sploh ne di?i;po mojem mnenju je dosti bolj?a izbira 'pravo' ?ipanje avtomobila in ne nek box,ki samo potvori dolo?ene podatke motorja.
Ampak to je pa? samo moje mnenje.
Vse lepo in prav - se strinjam - kdo pa ti to naredi za 125 EUR-of???
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Med tema dvema takoj vzamem MX-3
Povezava za deljenje
Deli na druge strani