Ja smo uno sranje n abolhi je res srajne kitajsko za 45? za kos... Na mazdi naj bi pri?lo nekje okol 100-120? za 1 kom klju?a - itak si pa mislim dat narest samo enga - glavnega - rezervo bom obdr?al tale sme?ni klju?ek, ki sem ga dobil zraven...
Bom ?el ?e direkt sam vpra?at in se zmenit - pa vam pol javim, ?e je uspelo...
pol so konkretno spustil ceno...men je reku tip takrat, da se mi niti pod razno ne spla?a menjat,..ker pride okol biv?ih 100k sit,..
mogo?e je zdj ni?ja cena, ker majo vse tanove mazde tak klu?ek :ne vem:
Ali kdo ve ?e se da za M6 narest takle klju?? Oz premontirat iz starega klju?a v tole lepoto?
da se,..?eprou mor? mal zate?it, da ve? da se da,..ker prvi? k sm pra?ala se je dal,..
drugi? so prvi? sli?al za to,..in k sm zate?ila da nej se ?e odlo?jo, pol je ugotovu da se res da,..ampak mor? pla?at del v naprej, ker se jih velik premisl ko sli?ji za ceno,..ne vem pa ka?na je zdj cena,..to sm js 2 let nazaj komplicirala okol tega,..
je bil pa en oglas na bolhi, k je en ponuju podobne klu?e,..kao predelava klu?a al kaj js vem :ne vem:
katalog pojma nimam ker je,..sm v slu?bi,..bom doma pogledala,.
petkrake mi niso lih u?e?, razn ene od etabeta k je zvezdica srebrna ostalo pa temno,..ampak v katalogu so samo 18'' kar pa odpade pa ?e mislm, da so samo special edition,..oz jih na njihovi strani nisva najdla za redno prodajo,..
poky me bo usak cajt sam tre??u okol kepe,..?e mu ne te?im za simse mu pa za feltne pa gume
Kere sploh gledas pa kaj gledas pa kok bi dala max...?
ma nimam pojma kaj gledam,..gledam en velk katalog,..pa bl k gledam mn mi je jasn,..da ne govorim o vseh dimenzijah, ?irinah in ne vem ?em,..ker nimam pojma,..edina stvar k jo vem,..je 17 col
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
no pol lahko ra?unam na to da bojo moje izbrane v ?ivo oh in sploh super
NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani