Recimo MB C63 AMG pristal ?ele na 14. Mestu.... Pa to naj bi bil odli?en dirkalnik po mnenju nekaterih izvedencev motosporta.... in so ga posavljali ob bok BMW M3...
Mi je pa tudi sme?no da je BMW M3 na 4. mestu... BMW 335Cupe pa ?ele na 15. mestu... noro noro...
No... meni se je enkrat policaj upi?il v ksenon v Mazdi 3.. ustavil me je pa brz razloga... pa? kontrola prometa, in se takoj obesil na lu?ke.
Jaz sem se pa mono naredu.... ko me je vpra?al, da kak?ne lu?i imam, sem rekel,...aaaaam... ja lu?i ki svetijo pa?...
Pol me je spra?eval o nekem ksenonu... pa sem mu reku da ne vem kaj je to... sam vpra?al sem ga ?e mi je mogo?e katera crknila pa zato spra?uje... bla bla bla...
Pol sem mu mogu haubo odpret...da je preiskal kable in ugotovil da je aftermarket noter... in jaz sem ga ?e vedno debelo gledal kot da ne vem o ?em govori... nakar je videl, da si z mano o?itno ne bo pomagal in me je spustu...
No ja... ampak to je bil edini primer po prevo?enih 100kkm+ s ksenon kitom noter....
Tako.. glede na to, da je tokrat prvi?, da imam zimske in letne gume iste dimenzije, je primerjava ?e bolj na mestu kot sicer.
Letne gume: Good Year Excelence
Zimske: Dunlop Wintersport 3D
Stik z mokrim cesti??em je neprimerno bolj?i z Dunlopko kot z letnimi gumami. Testiral sem pa serijo ovinkov in hitrost preden se TC vklopi.... isto pri speljevanju oziroma pospe?evanju iz ovinka ven...
Zavarno pot je pri 60km/h cca 1 meter kraj?a z zimskimi gumami.
Zaklju?ek.
Good Year Excelence so v ku**u gume in jih ne kupim nikoli ve?!!!
Dunlop Wintersport 3D: Odli?na guma, edina slabost je precej?nja glasnost pri zaviranju....
P.S. Test sem opravil v mo?nem de?evnem dnevu, za suho cesto bo test kasneje.....
Opozoriti moram le na 'drobni tisk' - nadomestni avto je max 5 dni. Tako da sem cliota vrnil v nedeljo, avto bo pa danes, je bil nazadnje kr dobr zvit..... KONCNO
Ja tako ma?... od Mazde asistenca ti nadomestni avto nudi 4 dni... po tem pa koristi? ?e kasko asistenco ki je ali 4 ali 5 dni...
Mogo?e kot zanimivost.... Luksemburg ima zagarantirano najni?jo pla?o 1400?... v naslenjih mesecih naj bi to mejo dvignili za dodatnik 300?....
S tem da imajo bencin skorej najcenej?i... dvosobno stanovanje v centru luksemburga pa stane 600?... kar je isto kot pla?am jaz na "obrobju" ljubljane..... Crazy.... Jaz se bi gor preselil....
Da ne bo tema zaplavala spet ti predlagam da najprej malo pregleda? forum... ker debat na temo RX8 je bilo ?e ne?teto. ?e pa po vsem iskanju ne najde? ni?... bomo pa z veseljem pomagali.
Jaz sem tudi (bil) za po?tenje in sem ?e.Samo,kar se ti?e dr?ave-na?e,ki jo imam po?asi ?e polhn k...c,
mislim,da vzame dooosti preve? in premalo da.O kak?ni sociali lahko predavajo samo ?e v vrtcih-v osnovni ?oli bi se jim ?e smejali.Ne pozabite,da dr?ava ni na?a prijateljica ,ampak je do nas agresivna-ima namre? represivne organe-policijo,vojsko,pobira prevelike davke.Da pa nam vedno in vsak dan manj.
Zato pa,ker ne znajo pobirat davkov tam,kjer bi jih morali ampak samo pri raji,znajdi se ...ulovi me...
Nobena dr?ava v novej?em ?asu ?e ni propadla.Ne more.
Evo spet se strinjam....
Glej Boss... osebno gledam na celotno situacijo iz osebnega stali??a.... kot primer, recimo pri davkih....
Za vsako stvar ki jo kupi? je davek pla?an in prepla?an ve?krat... torej pomeni da nam dr?ava na nek na?in krade... da ne govorimo o ostalih tro?arinah ki jih loadajo v plafon.... ampak priden slovencelj bo seveda poni?no sklonil glavo in nastavil rit da ga dr?ava ?e enkrat pikne......
Dejstvo je eno.... ?ivimo v sistemu kjer dejansko poteka borba za ?ivljenje... in ?e se sam ne znajde? v tehj situaciji.... ti ne bo noben pomagal...
Seveda je pa vse skupaj povezano na ve? nivojih... in te?ave nastajajo zaradi drugih stvari, ki so prav tako kriti?ne...
.....Zato narod, kjer morete, vzemite. Tudi vam jemljejo. In to vsak dan. Za Kramarje, ?rote Zokite in Bav?arje. In podobno drhal. Aja pa za patrije. grrrrrr
Istega na?ela se tudi sam dr?im.... ?alostno ampak resni?no...samo druge opcije v dosti primerih skorej ni, ?e ho?e? pre?ivet....
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Hudo zanimivi rezultati....
Recimo MB C63 AMG pristal ?ele na 14. Mestu.... Pa to naj bi bil odli?en dirkalnik po mnenju nekaterih izvedencev motosporta.... in so ga posavljali ob bok BMW M3...
Mi je pa tudi sme?no da je BMW M3 na 4. mestu... BMW 335Cupe pa ?ele na 15. mestu... noro noro...
LP DAvid
Feel free....
Povezava za deljenje
Deli na druge strani