Pa sej ni toliko problem v dejanju samem; bog ve da vsi kdaj zajebemo na cesti. Ampak normalni ljudje potem v znak opravi?ila dvignemo roko, za par sekund pri?gemo vse 4 ipd; pa? da? ?loveku vedet da ve? da si zajebal in ti je ?al; tudi o?kodovani potem (po mojih izku?njah) ne komplicira dalje. Ko te nekdo izsili, potem je pa ?e pameten nazaj; TO pa meni dvigne pritisk.
Alkohol in razum???
Samo nejc je imel sanso, da se izogne temu, ampak on je namerno silil v tezave. Ni to, da je un zajebal. Un je ze bil zjeban.... pa da se gres s takim ubadat, mu razlagat CPP, pa solzivec pa ne vem se kaj....psihopatsko.
Pa? mal pocakas, spustis pijanca da nadaljuje svojo ne po CPP pot in gres naprej a ne.
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Pa dobro, kaj stalno gledate v ta stranska ogledala na avtocesti? ?e ne bi tukaj tega napisali jaz tega sam niti ne bi opazil.Malo se mora ogledalo tresti, da ve?, da gre? naprej.
Dokler je to samo ogledalo je o. k.
V bistvu non stop!! Ker je to nujno
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
?e je med zavijanjem zna biti kon?nik stabilizatorja....lahko je pa marsikaj, forumsko ugibanje . Kon?niki so ponavadi ?e ti na primer pri zavijanju v rondo poka
Vsaka pogodba ima svoje pogoje, ce so v avtohisi vkljucili neko svojo akcijo financieanja ali upostevali nek dodaten popust samo za lizing potem imajo pravico, ce pa gre za klasicen leasing izven financiranja avtohise (tipicen primer dogovorjen predracun neses na skb leasing ki nima nic s prodajo avtov) potem ni nobenih specialnih pogojev.
Moj dodaten popust 1500? je pogojeval zavarovanje pri njih prvi dve leti. Nimam pa nobene druge klavzule.
Dejansko se spla?a kupit te va?e dizle z avtomatskim menjalnikom, ker niti ne ve?, kdaj si nazadnje tankal. Se odpelje? 1000 kilometrov in pogleda? na kazalec in glej ga zlomka, ?ele eno tretjino si porabil.
Tako ma?ino imel bi tudi jaz.
Malomarnost voznika ni del pogovora
Saj moj je isto financni. Ampak ti imas v bistvu delnega, polog in zavarovanje si dal sam v brednosti ki je vecja od minimalnega pologa (vrednost financiranja je veliko manjsa od same vrednosti avta, ki si ga vzel). Primer ce se tebi zalomi, je rizik ze krit na strani leasing hise, trzna vrednost cx5 krije preostanek in se vec.
Izracuni upostevajo tudi to, ce se meni zalomi v prvih dveh letih je rizik vecji saj sem odplacal le polog in 2 obroka.
V glavnem, Boss kje smo? Za to kar ti hoces imeti je po moje samo se Insignia al pa kak Mondeo/Fikus :)
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
V redu?
Povezava za deljenje
Deli na druge strani