Skoči na vsebino
Prigode v prometu
Napisano

NIHCE mi ne bo jebal materi in

NIH?E mi ne bo tolkel po moji lastnini, ne da bi ob tem tudi jaz deloval samoza??itnisko.

Ok? ?e kak?nen o?itek?

Samo to - od tebe pricakujem da na tem forumu nikoli vec nobenemu ne jebes mater, oznacujes z idiotom in kreteni.

V redu?

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prigode v prometu
Napisano

Ne razumes kaj je vzrok in kaj je posledica.....tudi prav. Se strinjam....

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prigode v prometu
Napisano

Pa sej ni toliko problem v dejanju samem; bog ve da vsi kdaj zajebemo na cesti. Ampak normalni ljudje potem v znak opravi?ila dvignemo roko, za par sekund pri?gemo vse 4 ipd; pa? da? ?loveku vedet da ve? da si zajebal in ti je ?al; tudi o?kodovani potem (po mojih izku?njah) ne komplicira dalje. Ko te nekdo izsili, potem je pa ?e pameten nazaj; TO pa meni dvigne pritisk.

Alkohol in razum???

Samo nejc je imel sanso, da se izogne temu, ampak on je namerno silil v tezave. Ni to, da je un zajebal. Un je ze bil zjeban....:) pa da se gres s takim ubadat, mu razlagat CPP, pa solzivec pa ne vem se kaj....psihopatsko.

Pa? mal pocakas, spustis pijanca da nadaljuje svojo ne po CPP pot in gres naprej a ne.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prigode v prometu
Napisano

Se pravi ce kdo prevozi rdeco pa to vidim imam pravico da se mu postavim pred nos in da me zbije z otroki vred. Ker kr?i CPP.

Dobro da vem.

Malo na bremzo, pocakas da gre mimo in gres svojo pot a ne....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prigode v prometu
Napisano

Isces konflikt, stalno.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prigode v prometu
Napisano

Seveda... Ne bom ustavil. Nima tam kaj delati. In peljem mimo mirno

Jebemti smrdljive alkoholike.

Nejc ti imas resne probleme....kaj pa osnova bontona na cesti da mocnejai pazi na ranljive? Pijane ali pa trezne....

Se prav ce bo otrok skocil s plocnika na cesto ga bos mirno nabil, ker tam nima kaj delat?

Jezen si na cel svet in samo tvoje je sveto, zamisli se malo.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

NAKUP mazde 6...pomoč
Napisano

Pa dobro, kaj stalno gledate v ta stranska ogledala na avtocesti? ?e ne bi tukaj tega napisali jaz tega sam niti ne bi opazil.Malo se mora ogledalo tresti, da ve?, da gre? naprej.

Dokler je to samo ogledalo je o. k.

V bistvu non stop!! Ker je to nujno

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

NAKUP mazde 6...pomoč
Napisano

Objects in mirror might shake if speed limit exceeded :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

NAKUP mazde 6...pomoč
Napisano

Haha, mamo vsaj nekaj skupnega z vag grupo

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Na primer? Imej v mislih da je to moj 11 VAG :)

11xbrez niti ene napake...

Kar ne morem recti za Mazdo, damo diski so bilinproblem na prvi petki, cx7 in sestki...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

NAKUP mazde 6...pomoč
Napisano

?e je med zavijanjem zna biti kon?nik stabilizatorja....lahko je pa marsikaj, forumsko ugibanje :). Kon?niki so ponavadi ?e ti na primer pri zavijanju v rondo poka

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

NAKUP mazde 6...pomoč
Napisano

Niso diski problem ampak tovarniske trde zavorne ploscice

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

NAKUP mazde 6...pomoč
Napisano

Spet lastniki sami resujejo ze desetletje znan problem z diski :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Testi ostalih avtomobilov
Napisano

Vsaka pogodba ima svoje pogoje, ce so v avtohisi vkljucili neko svojo akcijo financieanja ali upostevali nek dodaten popust samo za lizing potem imajo pravico, ce pa gre za klasicen leasing izven financiranja avtohise (tipicen primer dogovorjen predracun neses na skb leasing ki nima nic s prodajo avtov) potem ni nobenih specialnih pogojev.

Moj dodaten popust 1500? je pogojeval zavarovanje pri njih prvi dve leti. Nimam pa nobene druge klavzule.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Narobe - prej odplacas manj placas ker odstejejo obresti financiranja.

Verjemi - zadnjih 5-6 avtov sem tako.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Leasing kadarkoli. Del pogodbe je financni nacrt. Prej ko placas manj je obresti vkljuceno.

Ce ne bi bilo mozno ne bi mogel jaz vsak avto prodat

Hmmm, ni slaba ideja. Vzame? financiranje, ti dajo max popust pol jim pa ske?ira? zadevo ... zvito, tnx za idejo.

V bistvu bi slo a moras vsaj zaceti financiranje torej polog in 1. obrok potem pa reces za izracun predcasnega odkupa

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano

Dejansko se spla?a kupit te va?e dizle z avtomatskim menjalnikom, ker niti ne ve?, kdaj si nazadnje tankal. Se odpelje? 1000 kilometrov in pogleda? na kazalec in glej ga zlomka, ?ele eno tretjino si porabil.

Tako ma?ino imel bi tudi jaz.

Malomarnost voznika ni del pogovora :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano

Moja poraba ni po BC anpak dejanskem tankanju

Narobe gledas, ddg ima skorajda nicno izgubo med saltanjem.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Saj moj je isto financni. Ampak ti imas v bistvu delnega, polog in zavarovanje si dal sam v brednosti ki je vecja od minimalnega pologa (vrednost financiranja je veliko manjsa od same vrednosti avta, ki si ga vzel). Primer ce se tebi zalomi, je rizik ze krit na strani leasing hise, trzna vrednost cx5 krije preostanek in se vec.

Izracuni upostevajo tudi to, ce se meni zalomi v prvih dveh letih je rizik vecji saj sem odplacal le polog in 2 obroka.

V glavnem, Boss kje smo? Za to kar ti hoces imeti je po moje samo se Insignia al pa kak Mondeo/Fikus :) :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Tole je ?ist OK - a druga? ima? pa pri Porsche Leasingu zadevo?

Ja, samo pogoj je bil da tam vzame? full kasko pri njih kot sem rekel:

prvo leto: 256?

drugo leto: 1.200?

suma summarum je ok 600-700 na leto. Tretje leto pa lahko spet svoje zavarovanje vzame?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano

Pa saj imas bicikeLJ....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Jaz imam dogovorjena cena avta: 35.750?

Polog: 7.473,23?

Obroki: 72 x 426,77?

Dodatno je samo 100? stroskov obdelave, zdaj pa racunaj ce se ti da

(Cena vozila po ceniku z vso opremo pa tam nekje okoli 44k)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.