Skoči na vsebino
A ima tukaj kdo CX-7?
Napisano

Se pravi, da imamo enega lastnika CX-7. Tudi mene malo mika, da bi po ?tirih letih ?estico zamenjal za ta avto, saj ima glede na lastnosti kar ugodno ceno - nekje sem zasledil 35.100? za opremo Rervolution.

Ali mogo?e kdo ve, koliko bi se dalo iztr?iti za M6 136CD letnik 2005 z okoli 60.000 km in dodatnimi parkirnimi senzorji, uro za webasto grelec in cd predvajalnikom.

I had a terrible education. I attended a school for emotionally disturbed teachers. (Woody Allen)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

S ?im o?istiti smolo z avta
Napisano

Meni so pred nekaj leti svetovali svinjsko mast. To sem tudi storil in se je metoda izkazala za uspe?no. Na poletni dan sem v mesnici kupil ?peh in ga postavil na mesta, kjer je bila smola ter po?akal, da se je mast stopila. Tako sem o?istil smolo pa ?e di?alo je prijetno.

I had a terrible education. I attended a school for emotionally disturbed teachers. (Woody Allen)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Remus in konkurenca!
Napisano

Jaz sem imel na Golfu Sebringa s prekrasnim zvokom. Atesta nisem imel. Avspuh pa je zdr?al 7 - 8 let, enkrat vmes pa je bilo potrebno zakrpati luknjo v loncu.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

AuxMod
Napisano

Kwa pa vem ?e je tole smiselno, ?e dobi? tukaj www.audio-link.eu vmesnik s katerim ti delajo vse komande, pa e mp3 playerja ne rabi?

nisem se poglabljal v nobeno izmed zadev, ker pa sem sam preve? len, da bi kaj takega naro?al, me zanima ?e bo kdo drug naro?al kaj takega, da je mogo?e zadevo upravljati s tipkami na volanu.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

gretje v kabini
Napisano

Pozimi mi zapiha topel zrak po 1-2 kilometih, ?e pa vozim v klanec pa ?e prej.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pozicijska lu? v M6
Napisano

Ali je mogo?e pri M6 pri?gati (in pustiti pri?gani pri parkiranem avtomobilu) le pozicijske lu?i na eni strani?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda6 Sedan 3. zavorna lu? LED :)
Napisano

Jaz sem kar zadovoljen, da mazda ne vgrajuje serijsko LED zavornih ali drugih lu?i. A ste ?e kdaj videli ceno LED lu?i za kak?en drug avtomobil?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda dizli - poraba
Napisano

Mene pa zanima, v katerem obmo?ju vrtlajev je pri M6 136 najmanj?a poraba.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MP3 za Mazdo 6
Napisano

Sicer preko e-baya ?e nisem kupoval, druga?e pa kupujem predvsem preko spleta. Imam pa sodelavca, ki dosti posluje preko e-baya, tako da ga lahko vpra?am za pomo?. Druga?e sem pa resen kandidat za naro?ilo omenjenega izdelka.

aleksander: ali ti na zaslonu izpisuje tudi imena komadov?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MP3 za Mazdo 6
Napisano

Pozdravljeni!

Sem nov na forumu, in me zanima, ?e bi ?e kdo mogo?e naro?il ta adapter od audiolinka, ker sam ?e nisem nikoli kupoval preko eBaya in niti pribli?no ne vem kako stvar poteka.

LP, Puskin

Mene bi stvar zanimala.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MP3 za Mazdo 6
Napisano

A pol je tisto stvarco z eBay-a ?e kdo preizkusil?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Potovalni ra?unalnik
Napisano

Jaz tudi pogledam ra?unalnik bolj redko. V mojo pa sem do sedaj nalil najve? cca. 55 litrov nafte - redko vozim prav do zadnjih kapljic.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MP3 za Mazdo 6
Napisano

Mogo?e bi v omenjeni predal vgradil le 8" zaslon, preostanek PC-ja pa bi spravil drugam.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MP3 za Mazdo 6
Napisano

Sem ?e ?tudiral, da bi poizkusil nekaj sestaviti sam, ampak bi zadevo rad spravil v zgornji predal sredinske konzole. Zaenkrat so komponente te velikosti ?e predrage (Rad bi poganjal WinXP ali linux).

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kje zavarovat svoj voz?
Napisano

No pa jz bi ?e pod mus hotu met asistenco zravn, ?e kdaj voz guzne

Ja, a nima? zato Mazde?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 navigacija
Napisano

A mogo?e kdo ve, kateri navigacijski sistem uporablja Mazda?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

TEST Mazda 6 old/new :)
Napisano

men se tud zdi da ma stara boljse pospeske, nova bolj enakomerno posepsuje (ne buta tko brutalno pri 2000 kot moja)

Lih to je meni pri stari (136) najbolj v?e?!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Lastniki bimerjev, ki jih poznam jaz, so ?isto normalni ljudje in vozniki. Glede statusnih simbolov pa ne primerjati nas z Nemci. Predvsem zaradi razlik v kupni mo?i in zaradi tega, da so bili pri nas ?e do ne tako dale? nazaj skoraj vsi bolj?i avti statusni simboli.

Kadar se vozim po cestah in opazujem kulturo in reakcije nekaterih voznikov se ?udim, da prometnih nesre? ni ?e ve?. Meni osebno je v veliko zadovoljstvo, kadar lahko v kak?nem zabasanem kri?i??u spustim koga s stranske ceste, ki bi druga?e ?akal ?e pol ure. Bom pa? 5 sekund kasneje pri?el do cilja.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ob?asno imam priliko voziti BMW-ja 528 zadnje generacije. Seveda ni fer delati primerjave z M6, pa vendar:

- izdelava notranje opreme je v bimerju nekaj svetlobnih let pred Mazdo;

- pri mo?nostih dodatne opreme je Mazda ?e bolj zadaj;

- oblikovanje je sicer stvar okusa, vendar mi je bimer lep?i;

Vpra?anje je sicer, kaj nekomu te prednosti, ki jih ima bimer pomenijo? Ko sem kupoval M6, sem lahko izbral vse, kar sem potreboval (Webasto, tempomat, parkirno napravo, meglenke, klimo, ...) razen MP3 predvajalnika. Razni prikazovalniki hitrosti na vetrobranskem steklu in merilniki tlaka v gumah me niti ne zanimajo. Je pa res, da imam avtomobil za prevozno sredstvo in ne za statusni simbol. Sli?al sem tudi za primere, ko se ljudje do konca zakreditirajo, da lahko nabavijo bimerja. Ker cene avtomobila ne predstavljajo le nakupni stro?ki, se mi je pred dvema letoma zdela M6 dobra izbira.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

NAKUP MAZDE 5 GT CD143
Napisano

Sicer nista ravno modela, za katera se zanima?. pa vendar:

imam mazdo6 (dizl 136), ki sem jo nabavil kot (takrat ?e) zagrizen zagovornik bencinarjev. Zelo mi je v?e?, da je ve?ina mo?i skoncentrirane med tistih 2-3000 obratov. Avto se zelo lepo vozi.

Ob?asno vozim tudi toyoto rav4 (bencinar 2.0), ki je tudi zelo soliden avto. Notranjost je po mojem okusu celo lep?e oblikovana kot pri M6.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

?e ne bi bilo japonskih avtov,
Napisano

Kako ?e pravijo ta Italijane: lepa obleka pa usrane gate. Baje se to ?isto odra?a pri avtomobilih. No, pa tudi francoza ne bi imel, od Nemcev pa ne bi (ve?) kupoval Folcvagna.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

prihajajo?a zima
Napisano

Jaz sem samo enkrat lepil en plakat na ravno samolepilno kapa plo??o. Tudi pri meni je na koncu vse skupaj romalo v kanto. Tako da se folije ne mislim lotevati sam.

In kje pravite, da so ti strokovnjaki, ki znajo tako prilepiti folijo?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kon?ne hitrosti va?ih mazdic?
Napisano

Kaj to si rental?? Pa kje je to blo.... letos grem spet.....

?e si tolk zasvojen kot jaz, bi bilo rentanje predrago ...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.