Skoči na vsebino
Zanimivi oglasi!
Napisano

Slabo vidi? ja. Pojdi k okulistu :mi pijemoo: :zvizga:

:zvizga:^_^:notworth:

Dobro vidim....avto je oskubljen jajc z osnovno opremo, najgr?im volanom in najgr?im oblazinjenjem in to je dejstvo <_<

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Tole bavarijo pa en znanec prodaja..

Hud hud avto..sploh barva...sam ?e zmerm par jurjev predrag...res pa da ima vse od opreme ampak ipak bo to zdej ?e 5 let star avto. :blink:
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano

Jao, meni je tudi ?e malo slabo, ker vem da bom spomladi rabil nove letne....seveda ?e?ka mazdina dimenzija. Gledam bom itak med top 3-4gumami....ipak ga rad ?e pritisnem po kak?ni lu?tni cesti in kdaj pa kdaj ?e na avtocesti, ?eprav sem se kar umiril...ampak v?asih za du?o sede :) + v de?ju ipd. me ne smejo nikakor razo?arati, tudi kadar so ?e malo slab?e. Zaenkrat so gor bile dunlop spormaxx tt ...bomo vidli kaj bo spomladi, mogo?e kak?ne continentalke ipd. ...?e pridem s 500eur ?ez bom zmagu :) (ampak raje skupaj 100-150eur ve? za gume kot pa graben al pa ?e kej huj?ga, sploh ker se poznam :) , pa? ne smejo razo?arat nikdar, tudi pri ni?jih hitrostih in kak?nih ?udnih situacijah.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup Mazda 3 da ali ne?
Napisano

Hvala sem uredil, kdo ve ?e se da preverit km ker avto zadnje 3 leta ni bil servisiran na uradnem servisu?

Potem ima? na voljo listke servisov, preverit ne more?...bi bilo pa sumljivo to da je npr. na zadnjem servisu, vpisanem v knjigo avto imel 100.000 km sedaj jih pa ima 110.000 ipd., vmes pa tri leta ?lo mimo, lepo se dobi? z lasntikom, re?e? eno,dve, pogleda? v prometno koliko ?asa je lastnik ipd. kako je avto notri ohranjen, in ?e tako hitro vidi? ali je kak?en nateg ali ni.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

vijaki
Napisano

Mogo?e zna malo ?udno gledati.....pri meni so tudi ?e zasrali in so dali vijaki od original 17 na zimske 16 (oboje alu)....in gledam da nekaj ni ?timalo :) ...nato sem peljal nazaj da so vijake od 16tk gor dali....druga?e bi pa normalno dr?alo vse skupaj.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda Mazda6 Sport Combi CD140
Napisano

Na drugih forumih ga hvalijo, tale se ?e nekaj ?asa prodaja, imel je 2 z vso opremo vklju?no z navigacijo in so ?le v tednu dni. Glede zgodovine....pojdi do prodajalca, vzemi VIN ?tevilko avtomobila in na Mazda servis kjer ti bodo izpisali servise.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup Mazda 3 da ali ne?
Napisano

Kok pa pride zavarovanje drazje? Kasko? Cca 300-400eur

Za 2.0 110kw....tako bom povedal, ker to?nega zneska raje nebi pisal, ker ne vem ?e lahko....bilo je ?e kar nekaj pod 250 eur in to osnovno + ao plus. ...seveda preko klubskega zavarovalnega agenta :notworth:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup Mazda 3 da ali ne?
Napisano

Po de?ju se ti na diskih naredi neki sloj "vode-vlage" sploh ?e nekaj kilometrov ne pritisne? na zavoro...najve?krat se to opazi na avtocesti...in takrat ima? ob?utek da ne prime no sej tudi res ne prime :) mora? ve?krat pritisniti na zavoro pa je potem OK.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Lahko da ima, kot ka?e se da tudi preveriti, se najde tudi kak?en z realnimi in poglej potem ceno, ampak kot pravim...tudi ?e kupi 3-4jurje cenej?ega z 1x ve? kilometri kateri so realni ni? ne fali?...samo pri?para? par jurjev :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.