Ma ni panike fantje... ce ne bi itak biu dougcajt pa bi ga spet :mi pijemoo: hehe...
Ja itak da pase iz 323 sedan al pa HB sam da je 1.6 SOHC motor (B6) sj od takega jutr dobim...10 k sit...cenej itak ne bi najdu. Nekdo mi je celo 30k reku... yeah right...
Sem istega mnenja da avta ne prodajaj... ker se ne splaca. Sam sem pred kratkim biu v podobni dilemi. Samo da je pri meni napad trajal le kratek cas in sem se takoj odlociu da ga obdrzim do konca ...raj dam se kaj na njega kot pa da avte prodajam in kupujem ker itak vedno vmes izgubis cca 100-200k sit.
Komentar na avto je pa tak: Prevec hvalu ga ne bom, ceprau mi je avto kr zelo usec. Fantje pozabljajo da ce bi vidl takle avto na cesti bi se jim zelo dopadu, kjub stevilnim malenkostim ki ne sedejo. Tako da zenkrat same pohvale iz moje strani. Za moj okus bi recimo spremenil:
- spredaj bi ostranil trikotnik in znak od mazde... to NUJNO ... ker nbenmu ne bi blo jasn kter avto je to
-vzadi bi odstranu brisalec zadnje sipe (ne me sprasevat kak se to nardi ker se tut sam spravlam to delat
-krogec nad tablco zadnjo bi odstranu
-crnino med pragom in avtom bi dal barvat na rdece, pa mogoce se celo odstranil letvice (sm pac pristas clean looka)
Sicer pa sam tako najbolj ves kaj ti sede in to NAREDI! Sam sem se pa v 3-4 letih pedenanja avta najbolj nauciu da mores vse skup delat po pameti in veckrat stopit korak ali dva stran in s celote pogledat ceu avto. Ne pa kr neki skup metat. Ne recem da je tvoj skup nametan, ampak to bi pa lahko rekeu za tist trikotnik spredi + krogec zadi.
Pa prosim brez vsake zamere.
Btw... RES KAPO DOL ZA SPREDNJI ODBIJAC. ce ni skrivnost bi rad zvedel kje si ga nabavu oz. kdo ga je nardiu?
Na eMulu sem na?u 2 CDja na katerem so vsi mazda repair manuali od leta '86 naprej... ce bo kdo kdaj potreboval let me know. Al si pa naj sam downloada...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
aham...
ka bos povedo?
gremo enkrat na kavico? pa en test drive
lp
Povezava za deljenje
Deli na druge strani