Skoči na vsebino
OSMRTNICA :)
Napisano

:danzoman::danzoman::danzoman: FINISHED!!!

Se dost bols je kot prej...dosti lepse se prestavlja...sploh iz 1. v 2. :bravo: zgleda da je biu na onem ze sinhron bogi :hohoho:

Let's get :vino::D

lp

:ouje:

:)
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Menjava motorja
Napisano

Lej... jst vem da ta motor gre na menjalnik od 1.8 V6 iz mx-3...tak da iz forda na mazdo pomeni da vzames fordov motor pa das na menjalnik od mx-3 :P

lp

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Ma ni panike fantje... ce ne bi itak biu dougcajt :ouje: pa bi ga spet :mi pijemoo: hehe...

Ja itak da pase iz 323 sedan al pa HB sam da je 1.6 SOHC motor (B6) sj od takega jutr dobim...10 k sit...cenej itak ne bi najdu. Nekdo mi je celo 30k reku... :bravo: yeah right...

:ouje:

lp

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Vceraj zvecer okoli devete ure zvecer je zalostno obmoknil moj diferencial :P:P

A ve kdo da prodaja menjalnik od 1.6 SOHC masine? Na njem spredi pise (model) F520?

Kupim... :lol::lol::lol:

lp sramezljiv

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

I??e se menljalnik
Napisano

Sre?anje na Trojanah je pustilo posletice na moji Mx3 :D:P:P

Kot je napisano v naslovu se i??e manjalnik za 1.6i SOHC B6 motor, oznaka na menjalniku je F520 5

?e kdo ve za kako mx3 ali 323f ki se prodaja po delih za normalne cene naj prosim pove!

LP

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Moja 323 F GT 1.8 16v
Napisano

Pozdravljen!

Sem istega mnenja da avta ne prodajaj... ker se ne splaca. :D Sam sem pred kratkim biu v podobni dilemi. :rolleyes: Samo da je pri meni napad trajal le kratek cas ;) in sem se takoj odlociu da ga obdrzim do konca B) ...raj dam se kaj na njega kot pa da avte prodajam in kupujem ker itak vedno vmes izgubis cca 100-200k sit. :bravo:

Komentar na avto je pa tak: Prevec hvalu ga ne bom, ceprau mi je avto kr zelo usec. Fantje pozabljajo da ce bi vidl takle avto na cesti bi se jim zelo dopadu, kjub stevilnim malenkostim ki ne sedejo. Tako da zenkrat same pohvale iz moje strani. Za moj okus bi recimo spremenil:

- spredaj bi ostranil trikotnik in znak od mazde... to NUJNO B) ... ker nbenmu ne bi blo jasn kter avto je to

-vzadi bi odstranu brisalec zadnje sipe (ne me sprasevat kak se to nardi ker se tut sam spravlam to delat :P

-krogec nad tablco zadnjo bi odstranu :rolleyes:

-crnino med pragom in avtom bi dal barvat na rdece, pa mogoce se celo odstranil letvice (sm pac pristas clean looka)

Sicer pa sam tako najbolj ves kaj ti sede in to NAREDI! Sam sem se pa v 3-4 letih pedenanja avta najbolj nauciu da mores vse skup delat po pameti in veckrat stopit korak ali dva stran in s celote pogledat ceu avto. Ne pa kr neki skup metat. Ne recem da je tvoj skup nametan, ampak to bi pa lahko rekeu za tist trikotnik spredi + krogec zadi.

Pa prosim brez vsake zamere.

Btw... RES KAPO DOL ZA SPREDNJI ODBIJAC. ce ni skrivnost bi rad zvedel kje si ga nabavu oz. kdo ga je nardiu?

lp

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda Manual
Napisano

delajo... men prvo tut niso hotl. Ne vem. U bistvu sam ka sm umes nardiu je to da sm restartau compjutr... probi.

Drugac pa probi se enkrat instalirat... mene je tut neki prvo zajebaval... :D:D

lp

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda Manual
Napisano

Na eMulu sem na?u 2 CDja na katerem so vsi mazda repair manuali od leta '86 naprej... :vesel: ce bo kdo kdaj potreboval let me know. Al si pa naj sam downloada... :bravo:

file je "mazda manuals" :P

lp :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.