Zadnji? sem na sre?anju mazd videl eno hondo (verjetno smo jo vsi) ki ji je pri izpu?nem loncu sekal ven ogenj in mo?no pokalo pa me zanima kako je to narejeno in kdo to dela pa vsaj koliko pribli?no to stane. Sli?al sem da je to tam nekje okoli 600 ?...
Hvala za va?e odgovore
to dela skoraj pri vsakem avtu,z malo vec konji samo moras znat kdaj gas dat in spustit,mojemu kolegu plavi streli aka meglic symon pozna je na prejsnem vti-u(pac spet honda)seakal ogenj kar vredi vun in pokalo in je imel se serijski izpuh gori razen pac neki nastavek zasvasan
lep pozdrav in kot so povedali nic ni narobe ce ga je malo prevec,kaki mm ce pa bi blo 1cm nad max pol pa nekateri novejsi avti sploh ne grejo ker imajo tipalo za nivo olja noter,ful starejsi ga itak popijejo,pri nekaterih pa pride tudi do poskodb ce ga je prevec
Zdej okol 1. maja mislm izvest totalno legalizacijo moje Miate (Duha), pa me neki zanima glede Remusa, ki ga mam zadi! :ne vem:
Kokr sm sli?u, je Remus uradno edini zadnji lonc, ki se ga da legalno homologirat, brez kakih improvizacij in poneverjanja ter ?trikanja z raznimi ciframi, skeniranja itd., s ?imer se tko al tko zlo nerad ukvarjam!
Pa mi povejte, ?e ma kdo kake podobno izku?nje kaj nej nardim, da pridobim nek ustrezn papir, da pol ?e avspuh homologiram, da ne bom meu na konc use homologiran, pa da se lih v Remusa zatakne oz. mu preve? pozorno prisluhne!
TNX ?e vnaprej za vse uporabne nasvete!
power fuli se ze nekaj cajta tudi dajo homologirat brez problema dobis tuv poleg
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
MAZDA POWER
Povezava za deljenje
Deli na druge strani