Pomoje je na odpadih bolj mal take robe, ?e pa je so pa cene zasoljene, zato ti svetujem, da tegale kolega kontaktira?, men je lih pred parimi dnevi biu precej v pomo?, pa zlo pocen mi je dav kar sm rabu!
Za ta denar dobi? kar precej mazdinega plehovja, predvsem 323 F, 626, Premacy pa ?e kaj, no tlele sem naredil selekcijo 4 do 6 tiso? EUR, pa si malo poglej;
dons sm se pogovarju z 2mi li?arji, kok bi ocenil ?trihanje Miks V, pa je prvi reku 1000, drugi pa da vsaj 800 cekinov, zdej pa se men zdi to od hudi?a drago, ?e pra?u sm, ?e mi misl ?e streho ?triht, pa je en reku, da ?e ?e ne vem se mora use ?trihat dvakat, torej tut streho, pol sm mu reku da je kabrio, pa ?e zmer ne vem ?e jo neb on ?e zmer ?trihu!
Se prav a se tut vam zdi mal velik cekina za tak mejhn vozek?
Zadnja meglenka je res fuk, ko vozi? tik za nekom in pa mu tut prbli?no ne u?teka, da bi ugasnu to zadev?no, niti pol ko mu blenda?, no pol ?e se le da ga prehitim, pa mu za moment pr?gem svojo meglenko, pol jo itak ugasnem, ampak najbr? niti ne porajta kaj sm mu ?elu dopovedat! :ne vem:
Men se tut ?ipe precej rosijo, pa sem poskusu z Anti fog sprejem, od proizvajalca Paulina, rezultat je odli?en, ne zarosi se niti, ?e se v avtu kej tacga dogaja, kar ni povezano z vo?njo in je kje drugje bolj udobno za po?et kot v avtu! Skratka izdelek je 1A!
?e je tole resni?no, pa se mi vseeno zdi nekoliko ?udna koli?ina "prigoljufanega" goriva, ker ?e bi mu nalili vsaj npr. 30 litrov in ra?unali 40 bi ?e razumu, tko pa so mu nalili par litrov in ra?unali krepko ?ez povhn tank, tole pa mi ni niti mal logi?no, zdej pa al so tok debilni, al pa ... :ne vem:
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Pomoje je na odpadih bolj mal take robe, ?e pa je so pa cene zasoljene, zato ti svetujem, da tegale kolega kontaktira?, men je lih pred parimi dnevi biu precej v pomo?, pa zlo pocen mi je dav kar sm rabu!
http://www.mazda-si.net/index.php?showtopic=4143
Dobrodo?li na forumu!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani