Kaj tak?nega ?e dolgo nisem naredil za avto....prejle sem jo odpeljal na kompletno kemi?no ?i??enje notranjosti...od vseh sede?ev, do tapet, stropa, podna....cena 80 eur. To je prvi? zadnji in nikoli ve? 1x na 10 let hehe.
hmmm le zakaj si jo ?el tako spucat a je komu kaj u?lo ......
kok ?asa ti je vzel za ?i??enje pa kam si ga peljal.
20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!
FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
jah tudi sam sem jo mislil za?gat pa dobit nekaj dearja od totalke nazaj
Ampak ko ima? 3 avtomobile doma + motor ti postane hudo, ker ve? da je avto OK pa ga noben no?e in ni v uporabi , in da je prodajani avto postal nepremi?nina.
20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!
Zakaj bi pa to tebe zmedlo? Verjetno je prestudiral in prisel do zakljucka da mu 3-ka najbol ustreza. Ce smo realni je res najbolje narejena in najmanj problemov je mela. Kot mazdin model govorim. Ce mu je avto vsec....z nakupom ne bo falil. Sicer govorim po moji izkusnji z gta-jko po 135kkm ni bilo resnih tezav.
Jbg po dobesednem ponujanju sem Jaz prodal svojo za smesen denar noben je ni maral :-(,Sem pa preprican da bo dobro sluzila novemu lastniku,upam da se javi tukej gor.
da bi pol pizdil kak?na nepremi?nina je to :ne vem:
?e Golf s 105KM in 100kg manj te?e pa da je rahlo nalo?en ne gre bohvedi kako dobro tako, da ne vem kak?en u?itek je sploh imet tak avto, ?e ne more? niti varno prehitet.
zakaj bi sploh prehiteval ,
Jaz ti prodam mazdo 3 GTA s klimo in vsem 3000k? prnes pa odpel:)
Drga? pa lahko komentiram edino F-ko Sam sem jo imel z 1.5 mopedom in sam sem bil zelo zadovoljen z njo. Poraba je bila majhna ,edino pomankanje klime (ob?asno) Stre?no okno je pa zakon
Sprej tudi pomaga, preverjeno. Tudi ?e bo? menjal kabinski filter, se znajo razne spore in plesni zarediti v prezra?evalnih kanalih in bo ?e vedno smrdelo. Najbolje da naredi? kar oboje.
no saj tako sem nekako mislil pa sem se zadr?al govora o spreju
?e kak?en mesec opa?am, da mi ko pri?gem avto zasmrdi iz ventilacije po zatohlem. V?asih pa tudi med vo?njo.
Poleti tega ni bilo. Klima je pa vedno na Auto. Ali tisti sprej, ko ga pusti? spro?enega pri sovozniku kaj pomaga?
?e ste tudi vi imeli podobno te?avo kako ste jo re?ili?
Tnx
Reskiraj 20 ? (al kolikor ?e je) zamenjal kabinski filter in to je to-seveda razen ?e si ga zamenjal. Jaz pri meni menjam kabinski filter vsak servis (vsaj 2x letno) obvezno pred zimo in pred poletjem Do sedaj nisem imel problemov s smradom!
jsoooo pa to ste/so ?muglarji! Zadeva je preprosta......?e nikol ni niti bil zraven kako se dela oz.menja jermen in nima osnovnega pojma naj pusti pri meru vseskup in naj to opravi nekdo ki je ?e kdaj zamenjal te re?i! ?e pa pribli?no ve kako se to po?ne pa naj zamenja ?e ima ves orodje
itaq bo klical miljonkrat kako pa zdej,kaokpa to obrnem,kje pa so oznake itd. (samo predstavljam si kako lahko se zakomplicira)
lp
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Res je.....kot je napisal alex. Kje si nabavil tweeterje? Res pa rabimo base :-P
Povezava za deljenje
Deli na druge strani