Skoči na vsebino
BOSE stereo system
Napisano

Res je.....kot je napisal alex. Kje si nabavil tweeterje? Res pa rabimo base :-P

20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!

attachmentzbg1.gif
FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

BOSE stereo system
Napisano

enostavno re?eno......PODN od ozvo?enja

20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj tak?nega ?e dolgo nisem naredil za avto....prejle sem jo odpeljal na kompletno kemi?no ?i??enje notranjosti...od vseh sede?ev, do tapet, stropa, podna....cena 80 eur. To je prvi? zadnji in nikoli ve? :) 1x na 10 let hehe.

hmmm le zakaj si jo ?el tako spucat a je komu kaj u?lo ......:P

kok ?asa  ti je vzel za ?i??enje pa kam si ga peljal.

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kupujem Mazda3 Sport 2.0i GTA
Napisano

jah tudi sam sem jo mislil za?gat pa  dobit nekaj dearja od totalke nazaj :P

Ampak ko ima? 3 avtomobile doma + motor  ti postane hudo, ker ve? da je avto OK pa ga noben no?e in ni v uporabi , in da je prodajani avto postal nepremi?nina. 

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

hjaooo!

Jaz sem pa svojo  prodal za 1000? manj  v 2h mesecih 5 klicov :(  jbg. tko pride he h e

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Zakaj bi pa to tebe zmedlo? Verjetno je prestudiral in prisel do zakljucka da mu 3-ka najbol ustreza. Ce smo realni je res najbolje narejena in najmanj problemov je mela. Kot mazdin model govorim. Ce mu je avto vsec....z nakupom ne bo falil. Sicer govorim po moji izkusnji z gta-jko po 135kkm ni bilo resnih tezav.

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Jbg po dobesednem ponujanju sem Jaz prodal svojo za smesen denar noben je ni maral :-(,Sem pa preprican da bo dobro sluzila novemu lastniku,upam da se javi tukej gor.

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nova Mazda 6 limuzina
Napisano

da bi pol pizdil kak?na nepremi?nina je to :ne vem:

?e Golf s 105KM in 100kg manj te?e pa da je rahlo nalo?en ne gre bohvedi kako dobro tako, da ne vem kak?en u?itek je sploh imet tak avto, ?e ne more? niti varno prehitet. :unsure:

zakaj bi sploh prehiteval , :D

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 323 F,C
Napisano

Jaz ti prodam mazdo 3 GTA s klimo in vsem :P 3000k? prnes pa odpel:)

Drga? pa lahko komentiram edino F-ko Sam sem jo imel z 1.5 mopedom in sam sem bil zelo zadovoljen z njo. Poraba je bila majhna ,edino pomankanje klime (ob?asno) Stre?no okno je pa zakon ;)

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Eno vulkanizersko vpra?anje...
Napisano

Sam sem bil v taki situaciji. Odvisno od velikosti lukne da ti grejo popravljat. Je pa iz varnosti bolje da jo zamenja? z novo ;)

druga?e pa le prej pra?aj ;)

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Predlog za glavnega admina foruma
Napisano

Na? ajvar si zaslu?i ?e kaj ve? kot bit ADMIN oz SKRBNIK foruma ;)

Toliko nam je pomagal s svojimi nasveti ,da ne govorim da nas zalaga z nalepkami itd.

Lahko bi bil platinast ?lan mazda kluba ?e si ?e za ?astnega ne zaslu?i :)

se pa pridru?ujem ideji

AJVAR jaz te podpiram :)

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poliester
Napisano

poliester ali epoxi smolo ?

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 nakup
Napisano

Zdravo

Sem lastnik nove Mazda6 2.0i ?e eno leto, odli?en avto, povpre?na poraba poleti 5,6 in pozimi 6,2 l.

Nih?e mi ne verjame, ?e na servisu, ki sem ga opravil pred 1 tednom so bili presene?eni nad porabo.

Vo?nja je udobna, moti me le ker navigacija ni v slovenskem jeziku.

L.p. Pero

Kapo dol ?e ima? tako porabo! ?e povej kako vozi? in kje?

Sicer sam imam mazdo 3 2.0 in vo?nja 110km/h po ac relacija vrhnika - dom?ale mi prinese porabo 7,8.

Druga?e pa,saj je vseeno samo da ti slu?i in si ti zadovoljen z vozilom. ;)

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Bencin filter mazda3
Napisano

?e vedno ga lahko vtakne? vmes met dovod do motorja ;)

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Bencin filter mazda3
Napisano

kolikor je meni poznano ga ne bo? na?el :P Ima ga v tanku skupaj z bencinsko pumpo - pa ?e to ima samo neko sito.

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

kaj je odvec danes na avtu?
Napisano

danes je kljub vsej tehnologiji , varnosti , in obilico HP pod havbo v ve?ini primerov odve? sam uporabnik oz. voznik!!!

?e je pa dobra pi?oka pa so tako ali tako vsi ostali odve? ki so ?e zraven :P

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Smrad iz klime
Napisano

Sprej tudi pomaga, preverjeno. Tudi ?e bo? menjal kabinski filter, se znajo razne spore in plesni zarediti v prezra?evalnih kanalih in bo ?e vedno smrdelo. Najbolje da naredi? kar oboje.

:prstgor: no saj tako sem nekako mislil pa sem se zadr?al govora o spreju ;)

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Smrad iz klime
Napisano

Pozdravljeni,

?e kak?en mesec opa?am, da mi ko pri?gem avto zasmrdi iz ventilacije po zatohlem. V?asih pa tudi med vo?njo.

Poleti tega ni bilo. Klima je pa vedno na Auto. Ali tisti sprej, ko ga pusti? spro?enega pri sovozniku kaj pomaga?

?e ste tudi vi imeli podobno te?avo kako ste jo re?ili?

Tnx

Reskiraj 20 ? (al kolikor ?e je) zamenjal kabinski filter in to je to-seveda razen ?e si ga zamenjal. Jaz pri meni menjam kabinski filter vsak servis (vsaj 2x letno) obvezno pred zimo in pred poletjem :) Do sedaj nisem imel problemov s smradom!

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

dostava diska
Napisano

take zadeve smo ?e izvajali,upam da najde? nekoga k po prepeljal paket.....?e ne pa po sistemu iz filma transporter ;)

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

verjamem ja ampak jaz sem jo zman?al n za skoraj 2 litra. pa jo pri dizlu zman?ej za tok ?e lahko :harhar:

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

Jaz pa 1. odkar imam GTA-jko spravil trenutno po 500km-jih na 7,7l.

ampak res 10 max ?ez omejitev in AC 120km/h in ob?asni naleti do 150

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 626, 2.0 bencin - vodna ?rpalka
Napisano

jsoooo pa to ste/so ?muglarji! Zadeva je preprosta......?e nikol ni niti bil zraven kako se dela oz.menja jermen in nima osnovnega pojma naj pusti pri meru vseskup in naj to opravi nekdo ki je ?e kdaj zamenjal te re?i! ?e pa pribli?no ve kako se to po?ne pa naj zamenja ?e ima ves orodje ;)

itaq bo klical miljonkrat kako pa zdej,kaokpa to obrnem,kje pa so oznake itd. :) (samo predstavljam si kako lahko se zakomplicira)

lp

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.