Ra?unaj ?e 20 - 30% davka na to vrednost in ?e kaj se najde. Hitro pride? na cca 1000? vi?jo ceno
Za to je ?e poskrbljeno
Druga?e pa koker pravim mi di?i avtomatski menjalnik, sam kokr sm sli?u te tastarej?i avtomatiki naslploh menjajo dost na grobo, nevem kako je pri mazdi, tko da bom vrjetn kr manuala uzeu
hehe kaj pa ?trom pa to? druga?e sem bolj mislil kako je kaj s tako starimi avtomatskimi menjalniki.. verjetno tut nima mo?nosti da useen sam ?ala? (tiptronic al kako se ?e temu re?e).
V nem?iji se tako dobi za 1500?, j*ba ker se neda uvozt Kaj je z makaronarji pa nevem, nisem videl gt-jke z ve? kot 150kkm, al jih navijajo nazaj ko nori al kva?
Prodaj ti enemu, ki ima 323F pa daj posebej pod male oglase. A se ni Nidhogar zanimal za to podvozje?
Sem se zanimal ?e pred Deeyanom, ampak sem se odli?il kupit cel avto (sepravi V6 ma?ina in temu primerno podvozje).. Druga?e pa Deeyan, ?e bom rabil ti sporo?im (?e bo? imel ?e), ?parat pa tudi ni treba zame
?e nekaj me zanima, ?e se odlo?im pripeljat avto iz nem?ije za dele, nekak ga moram registrerat (?e je odjavlen) mislim dat gor preizkusnje tablice v primeru da ga bom sam vozil v slo. Torej kako najla?je dobiti preizkusnje tablice, v nem?iji ali se da tudi kako v slo??
Bolj ko bulim v te zakone, manj mi je jasno... Zanima me torej ?e jaz kupim mazdo 323f-ba 2.0 V6 (euro 1) iz nem?ije ali se mi bolj spla?a registrerat komplet avto ali da motor vgradim v svojo mazdo 1.5 in pla?am homologacijo? In ali me bodo pri homologaciji ?e kaj obdav?ili ?e je motor iz nem?ije?
Naj mi nekdo pove ali jaz to prav vidim ali se res tale mazda prodaja za tolko poceni, z LPG in vsem nevem ?im, res je da je malo po?kodovana... ampak 500?? Ali je kje drugje ke??
zunaj tisti del odsraufaj kromirani vzemi spiczange(klesce na spic za segerjeve obrocke)in das v luknjice ter odrsraufas
Aha, tole je pa dejansko delovalo, hvala BOBI!
leet. to bo fajn zgledalo
Enako se mislil zakitat luknjo pri zadnjem brisalcu, vendar bom pustil brisalec gor, ker kdaj pa kdaj kar prav pride. Za kak show bom pa odstranil da bo bol clean look, luknjo bom pa nekak prekriv da bo lepo zgledalo.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4585433&show=1
glede na ceno, je ziher motor fu?... ali pa?..
Povezava za deljenje
Deli na druge strani