Skoči na vsebino
Zanimivi oglasi!
Napisano

Ra?unaj ?e 20 - 30% davka na to vrednost in ?e kaj se najde. Hitro pride? na cca 1000? vi?jo ceno

Za to je ?e poskrbljeno :prstgor:

Druga?e pa koker pravim mi di?i avtomatski menjalnik, sam kokr sm sli?u te tastarej?i avtomatiki naslploh menjajo dost na grobo, nevem kako je pri mazdi, tko da bom vrjetn kr manuala uzeu :P

panoramska.jpg
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

hehe kaj pa ?trom pa to? druga?e sem bolj mislil kako je kaj s tako starimi avtomatskimi menjalniki.. verjetno tut nima mo?nosti da useen sam ?ala? (tiptronic al kako se ?e temu re?e).

Na?eloma pa bi kar mel avtomatika :P

panoramska.jpg
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Kolk gre? staviti, da kupec ne bo noben foruma?, ki ima trenutno 1.5 in obljublja, da bo kupil ?estaka? :P

Trenutno finan?no stanje mi omogo?a kve?jemu kaj takega:

http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDeta...mp;pageNumber=1

Tale bi bla pa zanimiv projekt za menjavo z 2.5 :P

http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDeta...amp;tabNumber=1

PS, upam da bojo linki delovali, ponavad (vsaj mene) je*ejo na mobile.de

panoramska.jpg
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tehni?ni pregled oz. homologacija
Napisano

Prodaj ti enemu, ki ima 323F pa daj posebej pod male oglase. A se ni Nidhogar zanimal za to podvozje?

Sem se zanimal ?e pred Deeyanom, ampak sem se odli?il kupit cel avto (sepravi V6 ma?ina in temu primerno podvozje).. Druga?e pa Deeyan, ?e bom rabil ti sporo?im (?e bo? imel ?e), ?parat pa tudi ni treba zame :rolleyes:

panoramska.jpg
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Uvoz vozila
Napisano

?e nekaj me zanima, ?e se odlo?im pripeljat avto iz nem?ije za dele, nekak ga moram registrerat (?e je odjavlen) mislim dat gor preizkusnje tablice v primeru da ga bom sam vozil v slo. Torej kako najla?je dobiti preizkusnje tablice, v nem?iji ali se da tudi kako v slo??

panoramska.jpg
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Uvoz vozila
Napisano

Bolj ko bulim v te zakone, manj mi je jasno... Zanima me torej ?e jaz kupim mazdo 323f-ba 2.0 V6 (euro 1) iz nem?ije ali se mi bolj spla?a registrerat komplet avto ali da motor vgradim v svojo mazdo 1.5 in pla?am homologacijo? In ali me bodo pri homologaciji ?e kaj obdav?ili ?e je motor iz nem?ije?

panoramska.jpg
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Naj mi nekdo pove ali jaz to prav vidim ali se res tale mazda prodaja za tolko poceni, z LPG in vsem nevem ?im, res je da je malo po?kodovana... ampak 500?? Ali je kje drugje ke??

KLIK

Edit:

Sem se malo poglobil v opis (google translate) mislim da je avtomatski menjalnik fu? oz sklopka drsi... ?e pa kdo zna nem?ko... :)

panoramska.jpg
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Enepar vpra?anj
Napisano

1.

zanima me, kako za vraga se od?ravfa varovalno matico pri gumah? Probal sem z ve?jimi gedorami (20 in 21, 22 pa ni ve? ?la v luknjo) pa ni ?lo...

2.

ali kdo pozna koga, ki re?e material (?elezo, rostfraj) na ?eljene oblike (CNC..)? rabim pa za plato z luknjami za izpu?ne kolektorje.

3.

pozna kdo kje se da dost poceni premontirat gume? pa da je v okolice LJ.

4.

iz katerega materiala je narejena karoserija od 323f BA? zanimam me ker bom ve?ino avta ?trihal, pa da se avto primerno za??iti pred rjo.

Lp, Matej

panoramska.jpg
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

323f BA original zlo?ljiva antena
Napisano

:D zunaj tisti del odsraufaj kromirani vzemi spiczange(klesce na spic za segerjeve obrocke)in das v luknjice ter odrsraufas

Aha, tole je pa dejansko delovalo, hvala BOBI! B)

leet. :) to bo fajn zgledalo

Enako se mislil zakitat luknjo pri zadnjem brisalcu, vendar bom pustil brisalec gor, ker kdaj pa kdaj kar prav pride. Za kak show bom pa odstranil da bo bol clean look, luknjo bom pa nekak prekriv da bo lepo zgledalo.

panoramska.jpg
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.