bratranec je mel integro in je res ql voz za dirkat, vendar se ga je kaj kmalu naveli?al saj to ni ravno avto za vsakdanjo uporabo...tale dirkalna verzija pa ?e pomoje majn
huj to pa je poraba...pa sem jaz mislil da je moj po?re?en
kolko se ?e spomnim mi je mazda pila mx3 1.6 DOHC pila 8.7, vsak dan 15km ravnice in 5km mestne vo?nje, to v eno stran, tako da vse skup dnevno od 40-50km
z tem coupejem je poraba nekje 9.0-9.1, kar se pozna glede na to da je avto kar nekaj kg te?ji od mx3
je pa logi?no da se ravno ne vozim vedno to?no do 3krpm in pod,ampak ga tudi malo ?enem
poky kako se pa sedi kaj odzadaj v rx8? je za normalnega ?loveka velikosti 180cm dovol mesta zgoraj za glavo? ker pri mojem coupejo in prej?nji mx3 se je sicer lepo sedelo zadaj, ampak ?e si malce ve?ji si hitro pri stropu
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
hja jaz sem tudi mislil ostat mazda?, a kaj ko ?lovik rabi avto se ni? pametnega ne prodaja
saj moja mx3 je tudi bla klju? obrne? in pelje? pa na?alost nisem moral nikak dobit tolko...
je pa bil DOHC motor in elektro paket
sicer vem da je te?ko dat vkraj tale avto in bi vsak rad dobil dober denar zanj...ali kaj ko ljudje nevejo kaki super voz je to
Povezava za deljenje
Deli na druge strani