Skoči na vsebino
Mazda Mx-3
Napisano

hja jaz sem tudi mislil ostat mazda?, a kaj ko ?lovik rabi avto se ni? pametnega ne prodaja <_<

saj moja mx3 je tudi bla klju? obrne? in pelje? pa na?alost nisem moral nikak dobit tolko...

je pa bil DOHC motor in elektro paket

sicer vem da je te?ko dat vkraj tale avto in bi vsak rad dobil dober denar zanj...ali kaj ko ljudje nevejo kaki super voz je to ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

bratranec je mel integro in je res ql voz za dirkat, vendar se ga je kaj kmalu naveli?al saj to ni ravno avto za vsakdanjo uporabo...tale dirkalna verzija pa ?e pomoje majn

prvo probaj in preveri ?e je to sploh to?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

huj ?zmeden? to pa je poraba...pa sem jaz mislil da je moj po?re?en :unsure:

kolko se ?e spomnim mi je mazda pila mx3 1.6 DOHC pila 8.7, vsak dan 15km ravnice in 5km mestne vo?nje, to v eno stran, tako da vse skup dnevno od 40-50km

z tem coupejem je poraba nekje 9.0-9.1, kar se pozna glede na to da je avto kar nekaj kg te?ji od mx3 :whatever:

je pa logi?no da se ravno ne vozim vedno to?no do 3krpm in pod,ampak ga tudi malo ?enem :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

linka ni saj mora? katalog prenest na pc

kdaj so pa bile kon?ne realno napisane? po tem takem bi moja ex. mx3 morala it 180km/h, jaz pa sem jo dobil po ?tevcu 208km/h, po gpsu 201km/h +-3kmh

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ocenjevanje vozil
Napisano

kaj vsi samo tele honde...jaz pa je ravno zato no?em da nebom padel pod "standard" :)

raje mam vedno nekaj extra ko jih ima majn ljudi in je z tem ?e lep?e videt na cesti :)

pa vredno tudi niso tolko kolko eni ho?ejo za njih(govorim za stare honde)

pa malo smo za?li z teme se vam ne zdi?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

I??em kakega lastnika RX-8!
Napisano

poky kako se pa sedi kaj odzadaj v rx8? je za normalnega ?loveka velikosti 180cm dovol mesta zgoraj za glavo? ker pri mojem coupejo in prej?nji mx3 se je sicer lepo sedelo zadaj, ampak ?e si malce ve?ji si hitro pri stropu :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ocenjevanje vozil
Napisano

zanima ?e kdo mogo?e ve kako prodajalci vozil ocenijo tvoje rabljeno vozilo? Kolko vem po evro taksi.

Zdaj pa me zanima ?e tudi ?e je kje na internetu program ali kaj podobnega kjer ti ocenijo vozilo?

kolko vem to po?nejo brez da bi sploh pogledali vozilo...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

verjetno bo na ra?un nizke porabe ?la zmogljivost pti?om fu?kat... <_<

nevem kak si to predstavljajo, saj je avto z 1.1 ma?ino umetnost spravit na 5l :)

pri takih ?oferjih kot smo eni bo morala biti max. poraba 5l :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

I??em kakega lastnika RX-8!
Napisano

kolko vem je nekaj uporabnikov z tem avtomobilom...

enkrat sem imel mo?nost da me je en pelal v njem in lahko samo re?em waaaaw :bravo:

res so se potrudili pri kvaliteti,dizajnu,motorju,pa ?e uporaben je,saj na dopust lahko gre? bp. z njim :)

će ima? mo?nost in ?eljo ga kupit, potem ne ?akat in pojdi kar po njega... :)

tudi jaz si ga bom nekega prelepega dne lastil in nebom 2krat premi?ljeval ?e si ga bom kupil :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.