BTW ce se kdo prasa .... omejitev pise 80, tempomat je 140
fora je, da ko prides iz golova na J obvoznico, imas celo obvoznico potem 80 omejitev napisano, tole bi moral met da po X casu resetira znak in vzame iz GPS-a
Gumax ni imel vec kleber, sem potem narocil na gumenadom. Dobim mail, da jih ni vec na zalogi. Sem nato spremenil na Dunlop. Precej drazje samo z njimi sem imel res dobre izkusnje na Mazdi 6.
Ker, kot se vsi strinjamo je prihodnost v SUV in noben ne rabi drugega, bo mazda se bolj razsirila paleto vozil suv.
Izvirno so se domislili imen ... vse med cx-0 do cx-100 Pa za vsak slucaj gredo po 10 vmes, ce slucajno se ponesreci narest nekaj vmes da lahko dajo 47
Mazda Motor Corporation today announced plans to expand its global SUV lineup starting from 2022. The new models will include the Mazda CX-50 to be produced in our new U.S. plant, as well as...
Ja pa še to: do sedaj se je avto sam zaklenil v primeru, da imam ključ pri sebi, vsa vrata pa zaprta ... malo je popiskal in prižgal žmigavce in ko sem se bolj oddaljil se je zaklenil in tudi zložil ogledala. No sedaj po raznih posodobitvah tega ne počne več in moram "pobožati" vratno kljuko, da se zaklene.
To imas v nastavitvah za vklopit: "Keyless Walk Away Auto-Lock"
Tile adac testi niso vredni pol piskra mlačne vode. Dobro se ve kdo financira te teste in potem je logično, da neka x znamka gume redko kdaj kam prileze. Žal.
Jaz se tudi malo nagibam na isto kar ima @Bini, se pravi kleber. Nekako po zadnjih testih so takoj za prvimi tremi (se pravi so 4.), conovno pa 50eur manj po komadu.
Na sestki sem bil zadovoljen z dunlopkami medtem, ko mi continentalke nekako niso bile vsec. (govorim za zimske)
Trenutno so pa gor original bridgestone, ki mi pa se mi zdijo, da na mokri cesti zelo zelo slabo drzijo ( @Bini imas iste? si zadovoljen?)
Sedaj sem ze 2 krat dobil obvestilo "Low Batter Risk. Start Vehicle to Charge 12V Battery". Ni neki novega, saj je pogost "problem" vsaj kar po forumih opazam. Je pa zanimivo, da do tega dokaj hitro pride. Recimo pucas avto in v cca. 20 minutah to dobis. Ta teden sem imel vecinoma kratke voznje (2km) in se je pojavilo. Saj pol naredis malo dalso voznjo (10 min+) in je ok.
Je pa veliko jih imelo problem, ko je bil lockdown in se 2-3 tedne niso vozili in jim potem avto ni vzgal.
@Bini Skyactive X nima (nikol ni mel) deaktivacijo cilindrov. To ima Skyactive G.
Jaz imam po racunalniku porabo 6,5 na poraba.com pa 6,9. Sedaj ce grem v LJ cez Smrecje je v eno smer ponavadi cca. 6l nazaj pa slabih 7l. Danes sem sel cez Skofjo Loko, je na koncu voznje (ko ugasnes se izpise povprecna poraba) bla povprecna poraba 5.4.
Sam sem zaenkrat zelo zadovoljen z masino in za moje potrebe je ok. Je pa nekaj res .... pospesuje ok ni pa tistega kicka kot ga ma turbo ali dizel. Recimo pri C4 ki ima 1,2 masino ampak je turbo imas obcutek, da full bolj pospesi. Toda to je samo obcutek.
Moram pa neki povedat .... avto NI narejen za velike ljudi. Sam sem 170 in imam dovolj placa. Sodelavec je 202 .... kar zanimivo kako sedi
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
BTW ce se kdo prasa .... omejitev pise 80, tempomat je 140
fora je, da ko prides iz golova na J obvoznico, imas celo obvoznico potem 80 omejitev napisano, tole bi moral met da po X casu resetira znak in vzame iz GPS-a
Povezava za deljenje
Deli na druge strani