Skoči na vsebino
Ideje za registrsko tablico
Napisano

Jst sm hotu dat LJ B8444S (oznaka motorja v Volvotu) pa ne sme bit B in 8 skupi :vskalo:

"Druga pravila izbranih oznak:

- izbrani del oznake ne sme vsebovati kratic dr?avnih organov, dolo?enih tujih predstavni?tev in mednarodnih organizacij ter neprimernih vsebin ali izrazov.

- Izbrani del oznake registrske tablice sme vsebovati tudi ?rke X, Y in W. Vsebuje lahko tudi ?rko O, vendar v tem primeru ne sme oznaka vsebovati ?tevilke 0.

- Pri kombinacijah ?rk in ?tevilk je v neposredni povezavi prepovedana uporaba ?rke "I" in ?tevilke "1", ?rke "B" in ?tevilke "8" ter ?rke "G" in ?tevilke "6". Registrska oznaka je sestavljena iz ?rk slovenske abecede, razen ?rk ?, ?, ?. Posameznega znaka se ne sme nadomestiti s presledkom."

28811_2.png

l.jpg.png28811_2.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Letne gume 2015
Napisano

Mal sem se pozanimal pri vulkanizerju in pravi da GY F1 ass. 2 se zelo hitro obrabljajo in da se da z njimi narest le med 25-30kkm. A je imel kdo ?e to gor oziroma ali je to dejansko res, ker se mi zdi stra?no malo, na testih pa ne omenjajo tega kot slabost.

Sem jih imel dve sezoni - skupaj 23.000km in jih ni ve? - sploh na robovih.  Je pa res polovico vo?nje po ovinkih in zelo malo avtoceste.

Se pa dr?ijo ceste po de?ju in po suhem enako  - zelo dobro! (velikost 225/45-17)

28811_2.png

l.jpg.png28811_2.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

Lj-Pr 8.5 ur, 900km, povprecna hitrost 106km/h, vec kot 140km/h nisem sel. Tankal polno v Lj, v Pr je bc kazal 210km remaining...carsko ni kaj

Kok brez veze! Jst bi ?e dvakrat tankal  pa bi tud pisal 210km remaining :hohoho:

28811_2.png

l.jpg.png28811_2.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

mazda bt 50
Napisano

Tako, po ob?utku, bi rekel, da sem presegel kombinirano porabo 7,9 litra na 100 km, ki so jo Japonci zapisali za ta poltahtor... Nekajkrat presegel...

Pri  traktorjih se poraba meri v litrih na uro! :zvizga:

28811_2.png

l.jpg.png28811_2.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

nekaj takega ja.. ravno v?eraj sem izkusil na lastni ko?i, samo generacijo novej?i motor v Passatu(letnik 2009), je ?e res da ima 140ks, ampak vseeno, veliko bolje vle?e z nizkih, pa ga zavrti? na 4000 obratov za hec, kaj ?ele novej?i agregati.

Mi ki smo navajeni na bencinarje se pri 4000 ?ele za?ne zabava  :jezicek:

28811_2.png

l.jpg.png28811_2.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Kdo pozna karakteristike pogona tega avta...ima kako hibo...kako se sam motor obnese...je za kupit?

http://www.avto.net/_AVTO/oglas.asp?ID=9271083&show=1&avto=Mazda%20626%202.2i%204wd%20opombe

Prosim za komentarje in odgovore...

Hvala... LP

Jst sem imel 1993 letnik 626 2.0 tud 4wd (novej?a oblika). Noben ni to?n vedu na kak?n sistem deluje, samo ?lo je pa kot tank po snegu.

28811_2.png

l.jpg.png28811_2.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Michelin Alpin A4 - kaj je narobe?
Napisano

Prej?ne zimske sem imel Goodyear Ultragrip 8 ki so bile tisto leto zelo visoko na ve? testih.

Ko so bile ?e ?isto nove (2 tedna) je zapadel sneg in nisem mogel it v majhen klanec s cca 10cm snega. TCS vedno izklopim v snegu.

Tako da sem bil zelo razo?aran nad gumami.

Letos imam Continental TS850 in zaenkrat zelo dobre gume (po 20cm snega - sicer po ravnem - brez problemov)

Oblika profila je pa skoraj pri vseh enaka.

post-563-0-98274800-1420227435_thumb.jpg

28811_2.png

l.jpg.png28811_2.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

mazda bt 50
Napisano

Neki mulo, ki bi rad bil dober avtoelektrikar, mi je za 40? montiral dodatne lu?i. Na sliki kar dobro izgleda, v resnici pa kar malo bogo...

Mislim da bi bilo tole precej bolj?e - sicer malo dra?je ampak sveti pa zelo dobro!

24-inch-120w-led-work-light-bar-spot-flo

24-120w-led-light-bar-60-degree-flood-li

28811_2.png

l.jpg.png28811_2.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.