Meni nekajkrat na leto zaropota po podvozju BTjke. Če kupim Teslinega Cybertrucka, bo Slovenija potrebovala floto Canadairjev, da bo gasila vse požare po vseh gozdovih, kjer "pošlatamo" s podvozjem...
Danes sem se pa kar ukvarjal z njo. Najprej sem pomislil, da bi jo opral. Nato sem jo odpeljal na tehnični. Kar je bila zgolj formalnost. Normalno, saj ima komaj 15 let in komaj 220.000 km. Potem sem zanjo plačal še zavarovanje in registracijo. Nazadnje sem ji pa še rezervoar napolnil prav do čepa.
Če bi Greta zvedela, kaj berem, bi me sežgala na grmadi...
Za uvod: Francoska zakonca sta že dolgo zavzeta ljubiteljska paleontologa, zdaj pa sta odkrila bogato nahajališče fosilov. Najstarejši fosili so stari 470 milijonov let.
Pred skoraj polovico miljarde let je
Eee, zdaj se pa malo zaplete. Pred pol milijarde let še niso imeli fosilnih goriv, a vseeno je prišlo do intenzivnega globalnega segrevanja. In potem tudi do ohlajanja...
Naslov tak, kot da ti podarijo avto, ne pa Kitajske igračke na baterijo... A to je RC (radio control)? Po nekaj letih, ko baterija krepa, se pa samo še po garaži voziš, toliko, kolikor je kabla...
Kangoo passenger išče svoje potnike brez električne pomoči, dvignjenega podvozja in terenske zaščitne plastike. Tako tudi ni sodobni SUV pač pa dobri stari enoprostorec. Od dveh motorjev, ki jih pri nas...
Je pa zanimivo, da je objavljena celo dimenzija pnevmatik, nikjer pa niso objavili ne delovne prostornine ne navora ne moči...
Dars bo jeseni na vipavski hitri cesti začel obnavljati del vozišča med Razdrtim in Vipavo ter postavljati dodatne protivetrne zaščite med Razdrtim in pokritim vkopom Vipavski Križ. Predvideno je, da se bodo...
@Boss, vse ostalo bi se strinjal, ampak da bi moral biti med stanjem na semaforju fokusiran na vožnjo... To je pa huda zahteva, veš to? Sploh poleti, ko se toliko potenciala sprehaja naokoli... In nekatere se res znajo obleči in postaviti tako, da je barva luči na semaforju res zadnje, kar te takrat zanima...
Da ne bo v tej poletni vročini postalo prevroče. Nevarnost vžiga...
Jaz osebno mislim, da je to vprašanje namenjeno podj€#avanju kandidatov. Zakaj? Če vzamem primer, ki ga je navedel @Boss: če se lotiš prehitevat, pa posumiš, da bo tisti pred teboj "skočil ven", smo že pri tretjem odgovoru, ki ga ponujajo: kadar sem v cestnem prometu ogrožen sam oziroma je ogrožen kateri drugi udeleženec.
Nikjer pa ni omenjeno, da prehitevaš kolono ali par. Po tej definiciji smeš potrobit tudi, če dohitiš samo eno vozilo in se ga lotiš prehitevat. Skoraj kot v kakšni Indiji...
Model napiše Ljubljana, Srbija v oglas. Da mešaš Slovenijo in Srbijo je veliko manj verjetno, kot pa če zamenjaš Slovenijo s Slovaško. To je bil point pripombe.
Sem iskal en citat pa ga nisem našel. Mogoče ga najde pa kdo drug. V glavnem, Slobodan Milošević je izjavil:
- "Gde je Srbin tamo je Srbija!"
Kaj ima županković veze? Srb je. Torej je, po Miloševićevi definiciji, Ljubljana v Srbiji. In avtor tistega oglasa je, glede na zgoraj omenjeno, zapisal povsem pravilno...
Vidim, da se res ne spoznam Vzvratne luči pa bi verjetno morale biti na obeh straneh, če moja logika še kaj funkcionira pri teh temperaturah... Se opravičujem za noob vprašanja haha
Čakaj, a ti to resno?
Torej, koliko tvoja logika pri teh temperaturah funkcionira, je popolnoma brezpredmetno. Važno je, kako je funkcionirala logika Japonskih inžinirjev, ko so risali načrte avta. In oni so narisali samo eno rikverc luč na desni strani. Ja, pa eno meglenko na levi strani. In očitno ti sveti vse tako kot mora...
Pa si siguren, da ti vodila čeljusti delujejo dobro in ne štekajo?
... ... ... ... ...
... ... ... ... ...
... ... ... ... ...
Vodila tečejo kot namazana.
Če zavore niso prav sestavljene ampak so napeštane skupaj, potem štekajo... In zato so ploščice na zgornji strani prijemale v disk, na spodnji pa so bile blokirane...
Od servisa pričakujem, da sestavi, kot mora. Ker tu je napak kar precej. A sem že omenil, kako vodov niso pravilno speljali, ko so montirali pesto nazaj? Če bi montiral verige, preden sem to opazil, bi najbrž pristal v kakšni kroniki pod rubriko "z neprilagojeno hitrostjo" ali "iz neznanega vzroka"...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Uf, fizična poškodba...
Meni nekajkrat na leto zaropota po podvozju BTjke. Če kupim Teslinega Cybertrucka, bo Slovenija potrebovala floto Canadairjev, da bo gasila vse požare po vseh gozdovih, kjer "pošlatamo" s podvozjem...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani