Skoči na vsebino
Mazda3 chiptuning
Napisano

Jaz sem se odlo?il za PowerBox.

Prej pa sem na servisu vpra?al, al naj ?ipam ali pa boxam. Povedali so mi, da ?e ?ipam mi pade garancija motorja in ?e servis ne ve za ?ipanje lahko oni nevede povozijo z novimi posodobitvami in tako izgubi? ?ipanje (je to res?)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba Skyactiv G - bencin
Napisano

Danes sem pogledal, koliko imajo star?i porabo na cx-3 G120. Na bc-ju je 6.8L/100km pa delajo me?ane relacije in verjetno bolj kratke (tudi ac). Ni slabo za 2.0 in 120 konjev.

Zdaj natankal in izra?unal pe?: 7,0L/100km.  

Relacije AC in skakanje 50:50.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Testi ostalih avtomobilov
Napisano

Zdaj sem imel dva dni nadomestno vozilo (moje na li?enju :-P) Seat Ibizo. Mlin?ek od motorja TSI 1.2 77 kW. In prav za?udeno lepo potegne, lima :blink:  od 3700 obratov naprej. Sem pa imel zelo nestabilen ob?utek, posebno, ko se prvi? sede? iz "velike ladje" v ta mali avti?.  Gokart :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Menjalnik: avtomatski vs. ro?ni
Napisano

Itak, da je fake terenc (Slivka bi 1000% to potrdil), ma ni tako. Je ?e prav, da goni na sprednja (manj?a poraba) in ko rabi pa na vse :-)

M CX-5 je imela odli?en awd in nikoli me ni pustila. Pa sem vozil na vseh mo?nih terenih (blato, strm teren, sneg + 25cm in ve?, prebival zamete do 50 cm,....). 

Verjetno ima cx-30 tudi dober awd.

Ampak ja, za normalnega uporabnika awd ni potreben. Na?i imajo CX-3 brez awd-ja in je prav cool.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Menjalnik: avtomatski vs. ro?ni
Napisano

Tudi mene so spra?evali, zakaj AWD in odgovoril sem "gu?ti so gu?ti".

In ja, AT obvezno. Jaz sem se pr alambri tako razvadil.... da ne vem, zakaj sploh ponujajo ro?ne menjalnike. Lih kontra bi moralo biti (z dopla?ilo ro?ni).

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Testi ostalih avtomobilov
Napisano

Evo, jaz sem v fazi testiranja mojega VAGinalnega vozila. Nabavil sem powerbox in zdaj ima ma?ina teoteti?no nekaj ?ez 200 konjev. Zdaj testiram ?e prave nastavitve boxa, ma glavnem seka ku svinja oz. lima... Za 2 toni + 4x4 + dsg se kar lepo pozna.

No, ?e vedno pa ne morem prebaviti mojo biv?o cx-5. Danes sem videl prav enako Mazdo. Ma mi je prav hudo.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prigode v prometu
Napisano

Bedak oz. kreten na motorju...

Vra?amo se iz Paga in na koncu kraja SV. Juraj na levi strani cesta nekaj pojemo in pijemo pija?o.

Na kar motorist1 200km/h mimo nas. Sledil je motorist 2 in kar na enkrat sli?i? kotaljenje. Vsi ?ibajo k mojemu avtobusku in tam najdejo nepremi?no punco.

Kaj se je zgodilo? Motorist 2 je pri visoki hitrosti poni?al in zadaj izgubil punco... Punca se je zbudila, celo nekaj metrov prehodila in ?ez par minut (ko je adrenalin popustil) je za?ela kri?ati. No, glavnem je pre?ivela.

Sre?a v nesre?i, da je imela ?elado in ?elvo ter da ni jo kdo iz kontra strani povozil. Drugo pa kratke kavbojke+tangice. Kak?na je bila si lahko predstavljate... Rit se?gana in opiljena do... stegna se?gana, roke polomljene... udarec v vrat... 

Oh je jej. Pomojem ta ne bo ?la ve? tako opremljena na motor.

Re?ilec je bil na kraju nesre?e v 5 min. in najprej sploh niso vedeli, kje naj se lotijo. Pribli?no ?ez pol ure pa so jo odpeljali.

Motorist je razlagal, da je ?lo ve? kot 150km/h. Kreten (?rne kratke hla?e).     

post-5804-0-80407100-1562582907_thumb.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.