Skoči na vsebino
Zanimivi oglasi!
Napisano

lih to je point za?asnih tablc, da lahko avto ki tehni?no ni brezhiben je pa vozen prepelje? nekam kjer naj bi se ga na to porihtalo, zdj ne vem kako je ?e povzro?i? nesre?o ker je avto tehni?no nepopoln.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Letne gume_2011
Napisano

Lih to nimam ni?, letos mam namen kupt tut feltne in nism ?e odlo?en a bodo 15 al 16 col kr ve?je ne bodo to zazihr (15 mam homologiran,16 bi pa mogu dat homologirat) zdj ma 185 (zimske) letne bi raj vidu da so 195 vi?ina pa raj 45 kt 40 :D Aja bi pa ne prou glasno gumo, dobro za mokro in suho hitrostn razred je pa loh do 190 kr ve? itk ne mislm it. Pa? rd bi da se dr?i ceste kt se mora. upam da ne kompliciram preve?.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Plati??a
Napisano

Vedno bl ugotavlam da je pr ns te?ko dubit u?itne feltne, sploh 15'' pa 5 krake pa da niso lih 3 premo?enja drage

tele sm gledou pa nism ?ur ?e bi pasale na moj avto, kasnj bi pa kar je kkromastga vrjetn dau na rde?o. mnenja??

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sprememba cene goriv
Napisano

Ma dj nategujejo ns k debile, na ?alost nas lahko kr mn se ne bo vozu nuben. Niso mi pa jasni tisti, ki se jim da ?akat na bencinski da pr?parajo 5 centou na tank s pri?ganimi avtomobili seveda :D (ne mi re?t da je blo ob 21 zve?er za celo vrsto avtomobilov k jim je bencina zmankval v tanku

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

centralno zaklepanje
Napisano

?eprav vidim, da tu nekomu niste ravno pomagali :D upam da meni boste. Tema, v katero bi bilo primerneje pisati je sicer zaklenjena (http://www.mazda-si.net/index.php?showtopic=2323&hl=centralno+zaklepanje) za to pi?em sem. Zanima me ?e kdo od vas ve za kak sistem centralnega zaklepanja na daljinca (z ali brez alarma) v katerega bi lahko svoj klju? vgradil v daljinca (ne na sistem da je klju? pregiben http://cgi.ebay.com/Remote-Central-Locking...ht_3728wt_1115) rad bi imel daljinca direktno na klju?u, in ne kot obesek torej da bi zgledalo, kot da je original. Avto ima centralno odklepanje le daljinskega nima. torej ?e kdo ve za kak tak sistem se priporo?am. Hvala

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Spet poostritev zakona CPP
Napisano

1. te hi?ke bi ?e zdavnej mogl odstranit

2. itk vinjet kmal ne bo ve? oziroam bodo elektronske tko da tut vo?nja po straih cestah nou zastonj pa ?e skos bodo vedl kje si=)

3. kar se pa tehle prehitrih vo?enj ti?e mislm da je 40 mal lovska jst okol 60 pelm pa je lih prou :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

v gara?o pol mam pa vse kar sem v lajfu hotu.

Od avtov seveda.

a to bi uba meu al sam enga ?e sm iskren se mi LFA niti ne zdi vreden 5x tolk dnarja kt GTR (je pa res da sm v GTR-ja zalubln) sta pa oba svinsko huda
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.