Skoči na vsebino
Jankovičevi raubarji
Napisano

hvala lepa! ?elim enako tudi tebi! :vskalo:

aja, pa tistega tipa ki ti je gas ti??al da si ?el prehitro pa ob prvi priliki po?lji v kurac ;):whatever:

:rispekt:

?e si v pravnih vodah bo? najbolj vedel kje je meja - nisem pravnik sam kolikor vem je z vro?anje takih kazni meja eno leto in po tem ?asu zastarajo. Se pa strinjam, da je to popolnoma mimo saj naj bi bila kazen v opomin, da tega ne bo? po?el ve? in bi bil po neki zdravi pameti maksimalni rok za vro?itev res nekje 14dni.

Absolutni zastaralni rok za prekr?ke je 2 leti. Ne vem pa?e to velja za vro?itev :ne vem:
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jankovičevi raubarji
Napisano

Gustav - jaz mislim, da je tak?no po?etje nezakonito. Roka v Zakonu o prekr?kih sicer res ni, pa vendar gre za HITRI postopek! In po naravi stvari ne gre skupaj, da se v hitrem postopku po?ilja naloge pol leta po storjenem prekr?ku. Da ne bo kdo mislil, da nekaj bluzim - lahko vam pripnem tudi znanstveni ?lanek odvetnika, samo ne vem kako :)

Skratka - jaz bi se na tak nalog prito?il (komaj ?akam, da ga dobim!).

Smo ?e na?o pravnico spra?eval pa zakon ne predvideva roka oz. pi?e v razumnem ?asu neki u tem stilu tko da na to foro ne bo? uspel.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pritožba čez servis A-Cosmos
Napisano

Ma ?e ti avto za?u?trajo verjetno ne bo? mel razumevanja :D , tud ?e te bojo oni razumel da si mal jezen :hudicek: . ?e ne poznamo zgodbe spektra mamo pa pa? samo 2 vidika... Jaz osebno grem sam po kak del tam mim in glede tega mi vse ?tima kokr je pa tle pripomb jim ne bi glih avta dal za po?raufat :blush:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

k: guma
Napisano

Lahk bi labi pa iceman vsaki? preden gresta na kruz uzela od koga stare gume pa pri lasicu nove gor pol pa dobi? nove glih lepo ulaufane :bravo: . Pla?a? dve premonta?e, mojstru pa za ulaufavanje :pepsi:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Bencin/Dizel
Napisano

Jaz pa mislim da malce nakladate. Noben bencinc 2,3l z 150+ Km ne rabi 8 litrov. Ja mogo?e ?e ga vozi? kot po jajcih. Medtem ko M6 dizel kuri 7-8 litrov rabi podoben bencinc z enakim stilom vo?nje 10-12 l.

Ma ja dubu si me. V bistvu mi pije 15 do 17 :blush: . Aja ne ?ak mal tolk je moji frendici pil ko je mela jeep cheroki 4,0. Model kolk pa misli? da je na obratomeru pri 150 km/h 6000 + al kaj :hudicek: . Ma ja dizli pijejo 7-8 bencini pa 10-12. Jaz ti verjamem. Moj BC la?e za 3 litre, pa se na pe? ne znam ra?unat. Se opro??am vsem za zavajanje.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Bencin/Dizel
Napisano

js imam dizla edino zaradi porabe in zaradi navora. ce pa res od ajvara MPS kuri komaj 10l in od hazarda 8l potem pa menjam ga takoj. ampak s tem pogojem da mi ga posodijo za en teden.ker pac preprosto nobenemu ne vrjamem.

Men 2,3 bencin pije polet 8,5, pozim pa gremo na 8,9. Vo?nja je v glavnem Medvode Ljubljana in pol po Ljubljani. Vikend pa kaka relacija. Avtocesta je pa vedno tempomat 150 pol pa sam ?e gas ?e je treba. Ve? kot pri Hazardu, manj kot pri Ayvarju.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Letne gume_2011
Napisano

Sem se po gorensko odlo?u da sfuram tazadnje goodjirke do konca pa drug let kupim. Jih je pa sosed dal na hondo accorda karavan pa ni glih neki zadovoljen pravi da kljub temu da so oja?an rob, da mu kar mal ple?ejo

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Tega fe?tajna osebno poznam(z dirk pa to, ker vozi avtokros) in NI ?isto gladek. :ne vem:

Se podpi?em pod tole: jaz sem ga enkrat za feltne klical pa pove ceno pa vpra?am kake gume so gor, pa pravi model bom pogledal pokli?i ?ez kako uro. Kli?em, pa pravim zdravo za une feltne pa gume ?e ste uspel pogledat pa sam sli?im kreten ne hod mi gor ko te bom...... kake gume.........sem sam kensel tipko stisnu.......

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

M6 BENZ MNENJE
Napisano

Vsaj ne bo? imel problema z amortizerji za zadnja vrata, pa ne bo te mikal kak?nih glupih spojlerjev gor dajat, tko kot je na mojga prej?nji lastnik dal, zdaj pa jaz ne vem kako to dol spravt oz. kaj z luknjami narest ?e dam dol :angry: .

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

M6 BENZ MNENJE
Napisano

Verjetno isto dobi? za 1k manj, sam z 150+ kilometri pa ?e ne ve? koliko so realni. Pa ?e 16 col feltne ma kar se ?e pri gumah lepo pozna. Bencini pa? pijejo ve? kot dizli sam un liter ve? da se ti ni treba trest za ?obe, turbino ....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

nikoli ve?
Napisano

Master jaz bom mogu pa sklopko menjat na mojmu pa ma 105 tkm. Zihr je zani? avto, ker jo prej?nji lastnik ni mogu pregont :hudicek: .

Na slu?benem kanguju je ?la pri 65tkm. Res pa je da je tip ki jo je vozu z mano na smeno mel hromo levo nogo :blush: .

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jankovičevi raubarji
Napisano

raubarji=efektivni inkasanti. Stojijo pa vcedno tam kjer je 40 omejitev. Sedaj je zelo popularna to?ka takoj za monsom ?ez gozdi?ek pri kinolo?kem poligonu. Zadnji? sem jo pa vidu takoj za ?entvi?kim tunelom kjer je ?e 80 omejitev ti pa itak ?e pospe?uje?......

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.