Prosim za malenkost pomoci, prisel je neki kupec iz doline (Loza ali iz okolice) ter mi za "razbitino" ponudil 2500-3000? me sedaj zanima ali je vredna toliko denarja, jaz jo cenim malo vec recimo vsaj 3500-4000? sem pa zanjo zahteval tudi 5000? saj realne cene ne poznam
Hmmm, ajvar je MPSko zalizal z BMW X5 precej mo?neje in zelo dobro skozi pri?el skozi.
Jaz tele slike poka?em An?etu in ti sporo?im - seveda ?e kdo prej pride ne me ?akat, me pa zanima iz kje si - ?e bi blo treba pogledat + na ZS okvirno ceno a ne
Cao
Mas PM
LP
!!!Adrenalin is ourfood,speed is ourdrug,DOWNHILL is our life,... =) !!!
Pa ?e hladilnik turbine je treba pri?tet, ki tudi ni najcenej?i
Tako, vrjetno je sel tudi IC ceprav je videti da nic ne pusca samo malo je zamakjen, hmm nebi vedel, nisem mehanik, zdraven je treba se pristeti poskodbo roke polosovine volansko letev hmm in se in se tako da takoj nanese par jurckov ?.
Vpra?anje ?e ima kasko - druga? pa tole je ?kode ve? kot za tri do ?tir jurje, ?e se bo ?lo z original novimi deli, kar tud kasko ne pokrije saj gre za ekonomsko totalko. :ne vem:
?e se pa potrudi pa sam poi??e dele bi ?lo ceneje sam pod dva jurja si te?ko upam napovedat, da bi zneslo.
Cao
No zau kaska nimam, glede stroskov pa vrjamem da se takoj nabere sploh ce nimas poznanstev tako kot jaz, avto bom prodal in si potem nekaj drugega nabavil bo pa japonc, so zakon avti.
LP
?e bo? dajal gor nove dele ne bo tok zelo poceni - sicer pa brez slik lahko vsi sam pametujemo. ?imprej slike gor in tud na avto net, ker takole brez slike te kej dosti ne bodo klicali, ?e pa ?e, bo? pa pol ure rabil samo z razlaganjem po?kodb.
Hja, no, prislo je do karambola Mazde 6, vceraj zvecer sem imel karambol in razbil levo prednjo stran Mazde 6 teska razmerja na cesti, niso bila popolnoma nic spluzena in v enem ovinku je avto iztiril iz ceste in se zaletel v skarpo (betonsko ogtrajo) ter se nazaj odbilo na cesto. Hvala bogu da je bla cesta prazna in ne prevozna meni ni bilo popolnama nic avto pa je v klavrnem stanju. Razbit je prednji odbijac, luc, blatnik, zvita leva roka saj je kolo negibno je pa zacuda da so vsi airbagi ne sprozeni torej se niso sprozili in me zavarovali
No naj vec povedo slike:
Avto se bo povsej vrjetnosti prodajal, torej tistega ki zanima me lahko kontaktira.
LP
Kaj sem danes naredil na svoji Mazdi,... hmmm,... razen tega da sem pred pol urami priletel z Austrije in naredil preko 600km ter jo nasral s soljo snegom in peskom, nic posebnega,... gre pa jutri na pranje
LP
Hehe, ja kar se opreme ti?e, je kar razlika, prenekatera npr. nima niti knofov za tempomat na volanu in ro?no klimo, v primerjavi s tak?no pa kak?na GT (ki jo imam tudi sam) z ogrevanimi zici, avt. klimo, vgrajeno navigacijo, bolj?im podvozjem, itd.
Cao
Vem ja oprema je super sam imam vso opremo (GT) sam navigacijo pa nisem hotel, mi je boljse predal kot pa nek zaslon sred armaturke , no sem ga za foro klicu pa stevilka ne obstaja, tako da me eden nat.........
LP
V mojem avtu bi menjal stropne zarnice, mi zna gdo povedat kako se odstrani tisto plastiko da se pride do zarnic, pri tem pa nebi rad poskodoval stropa ali plastike.
Aja avto je Mazda 6 letnik 2004
LP
Ps zarnice pa mislim da so T10 isto kot pozicijske, se motim?
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Cao
Jah no pol naj pricakujem nekje 3000? zanjo,...
Popravljal jo ne bom ker je predrago,...
LP
!!! Adrenalin is our food, speed is our drug, DOWNHILL is our life,... =) !!!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani