Zagotovo. Marsikdo od Slovencev ima ?e vedno v glavi predstavo, da Poljska je neka 3.liga, a v resnici so ?li v marsi?em ?e zdavnaj po desnem pasu mimo nas.
Ja in ?e zdale? niso imeli tak krize kot mi. Pa dobrih firm je tam malo morje. Pri nas pa 1,2,3,3,3,3,3,3,3......
Poljski sistemi so ODLI?NI. Kolikor se spomnim, SIGAS vgrajuje prete?no AGC (Auto gas centrum) sisteme in Hana injektorje, po dogovoru pa tudi kaj drugega.
Da pa ne bom koga zavedel z neto?nimi podatki, je najbojl?e dobiti informacije iz prve roke, kar bi pomenilo klic na mojstra Primo?-a Jazbar-ja; 031 629 792.
Sem povpra?al na servis in vgradnjo plinskih naprav Boyski pri Opatiji, Lovran. Gre za BRC sistem. 1230?! Ta je nekje v vi?jem rangu kot Prins, baje. No, kako pa je potem glede homologacije, servisa...
Katera pa je najtisja? Po tvojih izku?njah? Moram kupiti nove letne ?
Meni je bila dale? najti?ja letna guma Bridgestone Touranza in sicer v dim 195-65-15 R15 H. Dunlop Sport Fastresponse ki mi sedaj gredo proti koncu pa so fejst glasen. ?e posebej nad 160kmh.
Kar se ti?e SIGAS d.o.o., to vse oni po?timajo in tudi optimizirajo nastavitve, skratka samo ?e dodaten plus zanje in pa z Mazdojkami imajo ogromno izku?enj.
Sedaj na moji imam 132.000km in avto mislim zvoziti do konca ?e me razumete. Torej ali dokler pleh ne razpade ali pa motor na dva dela gre. Zato mi je pomemben ta vidik vpliva plina na motor in njegov vek. Lp
Ej g.Sirius to bi bilo super da se naredi.samo kot vidim ?e vedno cilja ta vlada na javni sektor in na upokojence.tle ni kaj ve? ni?at in jemat.?e ne bojo pizdarije.mislim da so mo?nosti ?e kje drugje za ?rpanje ...tega sranja mislim da imamo vsi dovolj...saj ne more? normalno ?ivet in itd.nekaj bo treba....naredit.LP?
?e zdavnaj sem nekje omenil DR?AVNO NE POKOR??INO! Teden dni in bi vsi "?efi" v SLO druga?e ?ivkali.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Torej kupujem letne v dim 195-65-15 V
Kandidati: GY efficient grip perf., Dunlop SPT Blueresponse in Fulda Ecocontrol HP
Glede cen je tako da prvi dve dobim za 59? in fuldo za 51?
Imate kak?ne izku?nje?
Testi:
http://www.motorevija.si/cms/controls/warehousehandler.ashx?path=/Galerije/2014/April/Test_pnevmatik__tabele/2868
Povezava za deljenje
Deli na druge strani