Skoči na vsebino
Jankovičevi raubarji
Napisano

to?no to...

tok se ukvarjamo s temi malenkostmi ki jih ljudje po?nemo vsak dan - navadni ljudje.

vsak se je ?e kdaj peljal 165km/h po avtocesti. tud 200. js sm se ?e 230, pa sm mel sre?o da me v tistem trenutku ni ustavu policaj. tut ?e bi me, verjetno ne bi pri?el na prvo stran 24ur.com..

Zarad tega tut politiki ne bi smeli.

Slovenija je mala. imamo pa X televizijskih hi?. Preprosto ni materiala, ker se vsak dan ne zgodi toliko zabavnih stvari da bi z njimi lahko napolnil medije. Zato jih filamo s temi glupostmi.

V tujini bi v medije pri?el za?etek postopka in obsodba PAtrie, pri nas pride na prvo stran ?e ?e je nekdo med sojenjem prdnil

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jankovičevi raubarji
Napisano

To je bil najmanj?i problem s temi psmi, problem je bil to da so bili psi ?e enkrat odvzeti zaradi napada na ?loveka, ter da so potem zamenjali ?lana komisije ker ni pri?el do zaklju?ka ki bi bil po volji bari?evi?evi ?eni. Ima vpliv na elito - ni pa elita, kar je pomoje ?e slab?e.

Izpostavil si same nedokazane stvari - to je rumeni tisk zame. V kolikor SE STRINJAM da kdorkoli v postopku ne bi smel sploh kandidirat za karkoli, me vseeno ob ?ivce spravlja da se v slo bolj ukvarjamo s politi?nimi tra?i kot vsem ostalim.

Sicer sem pa res off topic, se opravi?ujem :blush: bom nehal

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jankovičevi raubarji
Napisano

Bari?evi? ni bil politik. Ne, ni bil del politi?ne elite.

Boli me kurac kaj dela za ?tirimi stenami, njegova stvar, ?e je kdo imel prej na sumu da zlorablja pse bi ga prijavil pa bi bil mir.

Mene bolj moti da se na davke kuri kerozin za dvorjenje... Ampak ok, vsakemu svoje. ?e vas bolj briga privatno ?ivljenje politikov kot to kaj delajo z na?im dnarjem pol si itak zaslu?ite da vas na suho.

Ampak daj, praskaj se kjer te ne srbi. Pomaga

Aja, kredibilnost je pa izgubil zato ker je "nabijanje psov" in "tajkuni" tako tipi?no desni?arski slovar?ek da ?e od dale? smrdi po jan?evem govnu - ?e pa smrdi? po jan?i pa nisi niti pribli?no objektiven.

Sicer pa je bilo dokazano ravno toliko kolikor je bilo dokazano patrije in katarinine koke. NI?. Bolj vas naj to skrbi. Ste pa kot babnce na tr?nici, samo da je rumeni tisk. "ohoh on je pa nabijal psa ja je?e?na".

sram da vas bodi

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jankovičevi raubarji
Napisano

moj fotr je seko peljal na urgenco ker si je zaklala prst... pa je ?el 70km/h po naselju... pa so ga spustli brez kazni. pa ni pod?upan, niti medijska osebnost niti ni?. <_<

Tut js sm se ?e zmenu v na?em kraju z redarjem pa sm bil jeben DIJAK. enkrat je ?lo, drugi? ne.

ampak to si lahko privo??imo samo navadni dr?avljani?

Aja, tut pajek mi je pustu listek na oknu "pajek 20min" in sem sam ODPI?IL stran kolikor se je dalo. samo toliko. :closedeyes:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

A ni zanimivo, da imajo tile 21 let stari avti manj kot 200.00 km? :P

Ko je tok odvisn... Moj fotr ma 170k na 2007 volvotu :)

Moj dedi pa 25k na 2001 xsari :P pa se to smo mi (vnuki) sfurali. Pa je fotrov volvo 10x lepsi. :) po ohranjenosti

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Cene Xedosov 6 na avto.net
Napisano

?e ve? so stari, so na novo dani gor. Skoraj vsi so gor ?e po dva, tri mesece.

ta je bil gor za 2000e takrat ko sm dal jaz aro za svojega, to je bilo ene 10.10

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5165951&show=1

ta je gor ?e zihr od septembra, pa se vidi da rjavi zadaj tok da zime ne bo pre?ivel

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4915309&show=1

Fora je da vsakega ko od blizu pogleda? je vsaj mal rje nekje.

zadnji? sem se dobil z enim sva hotla neke menjave delat (lu?i neki) pa so bili vsi ?raufi in nosilci rjavi.. pol nisva mogla od?raufat. pa ma avto 45tiso? kilometrov manj kot moj.

sam po drugi strani:

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5315742&show=1

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5237821&show=1

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Cene Xedosov 6 na avto.net
Napisano

lej, moja je bila 1600e pa je edina napaka da je blo treba man?ete menjat... Tehni?nega mi je avtohi?a naredila...

pa ma usnje, gretje sede?ev, tempomat, obojne meglenke, avtomatska klima, kvaliteten usnjen volan (iz dveh delov, ne iz 4ih), 4x airbag (?e boke), je na original 15kah, prvi lastnik, potrjena servisna knjiga.. Avto ni bil nikol teran. NIKOL. Ne ?ere olja, poraba je nizka... Je pa res V6. :P

bom slikal podvozje. ni nikjer niti trohice rje, vse ?ipke so ?e ?rne barve, ?e odpre? havbo vsi nosilci spredaj, vezna stena... vse je brez rje

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Da bi bil samo volan in volanska letev. Potem so tu ?e vrata (stikala!) in velikokrat tudi vsa elektronika v armaturi. Naprimer kak ra?unalnik, stikala na voznikovi strani. Ponavadi je voznikov sede? tudi bolj nastavljiv kot sovoznikov. Aja pa ?e RHD lu?i spredaj je treba zamenjati.

ne pozabi po vsej verjetnosti tudi po?arna stena!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.