Naredili servis Zamenjali olje original nazaj nalili seveda, zamenjali vse filtre, zamenjali antifriz saj je prejsni lastnik ocitno neke mesance notr nalival, zamenjali se svecke in pogledali kaj se dogaja z sklopko saj pedalo notri vstaja pa je od kar so mi jo menjali samo 15k :'(
Sprednja spodnja roka je original 500e, aftermarket pa dobis za 160?/kos. Mene tudi zanima kako bo to na dolgi rok. Sem se pred leti tudi sam zanimal za vargalant in sem se potem na podlagi negativnih komentarjev premislil. So mi pa takrat se za belo mazdo nevem koliko stvari nasteli, da jih rabim zamenjati/obnoviti. Nakoncu sem samo 15? placal za pregled in nisem nic obnavljal. Pri pelkotu sem zamenjal samo tisto roko na kateri sem imel luft z aftermarket in se danes vse normalmo spila brez lufta. Oni so mi pa nasteli pol podvozja...
ma jaz sem dal kar v vargaland obnovit malo sem klical po AH mazda pa do mi rekl da posiljajo vse na vrhniko. je pa res da sem nekaj slabih strani slisal in nekaj dobrih tko da bom na lastni kozi potem sprobal ali se je dobro izkazalo ali ne. slabse kot so bile pred obnovo itak ne bodo nikoli vec hehe
na zalost se sam ne vem kaj je lastnik pocev z njo sam je res mogla biti vozena po njivah pa nevem kje use da je lahko lastnik taksen avto tako unicil. Po eni strani se tepen po glavi kaj sem kupil po drugi sem pa vesel ker sem ga dokaj poceni dobil in tako resil mazdo pred propadom
Tako da pocasi jo sestavljamo v prvotno stanje hehe. bo pa avto ostal pri hisi zato se ga po popravilo do konca...
in se par projektov naredilo ce bo vse posreci hehe
Nocem nic strasit, ampak tega vargalanta iz vrhnike ful spluvajo. Folk je pisal, da je po 20t km spet imel luft. Enga majstra imas v bitnjah k obnavlja roke. Vse ostale puse, vilice itd. bi pa jaz iz autodoca vzel. Bi se pa na tvojemu mestu se preprical, ce imas res vse nasteto polomljemo, ker sem tudi slisal da radi nastevajo samo da potem cim vec stvari zamenjano. Skratka se eno mnenje nebo skodilo. V tem primeru mora bito voznja zelo "pokajoca" ce je vse polomljeno oz. ima luft...
Prvo sem bil na celovski na pregledu pa nisem verjel pa sem peljal se v bhs trbovlje kjer so mi se 1x pogledali zadevo in povedali isto zgodbo. Ja voznja je zelooooo pokajoca ze po gladki cesti vse ruzi kaj sele ko zapeljem v kaksno luknjo ki so na nasih cestah obicaj.
bom pa itak pri razstavi avta zraven saj se bo pri bhs razstavil in se bo samo roke in vse ostalo v vargaland peljalo boljse bo kot je sedaj to definitivno pa za ta denar se ne bom sekiral. prevozi se pa letno 5-10k tako da bom probal v vargalandu da vidim ker sem dobil veliko informacij glede njih nekateri ka vrhunsko nekateri zopet ne slabo tako da grem poizkusit drugace pa zamenjati ce ne bo uredu narejeno hehe
Jap. Nakoncu te bo tale stos prisel blizu 10.000e. Pomoje ni vredno . Ti lepo sraufi svojo 6ko pa bo. Kaj ti se manjka ?
Ta mesec ali drug mesec gre se v vargaland ker imam polomljene vse mozne roke. spredne zgorne in spodne levo in desno prav tako zadnje plus silene... tako da sva z majstrom ze govorila bo vse obnovil za cca 200eur
Mislim da ima uporabnik Yavarje ima M6 MPS in ti bo verjetno lahko najvec lovedal o tem avtu.
Kolikor jst vem so problemi pri tem avtu rja, glede motorja pa injektorji, veriga, rad popapa olje, pa ?e se ?ipa in goni, pol serijske ojnice ne zdr?ijo dolgo. Vsaj kolikor sem se zanimal za M3 MPS ki ima enak motor.
?e dobi? ljubiteljsko vzdr?evano MPSko je kul, drga? bi pa 2krat premislil ?e bi res ?el v nakup.
?e gleda? je star ?porten avto, ki se ga goni, zato ?e ni ustrezno vzr?evan je lahko zelo drago. Ljubiteljsko vzdr?evani avti pa imajo tudi ljubiteljsko ceno plus uvoz,...
Zanimam se za nakup Mazde 6 Mps 2005-2007 letnik. Avto se bo uvozil z nemcije saj se pri nas skoraj da ne dobi navedenega modela. V nemciji pa najdem 11 zadetkov *_*
Tako da resno razmisljam da prodam svojo Mazdo 6 GTA MZR 2.5
in jo zamenjam za
Mazdo 6 MPS 2.3
Zanima me ce mi lahko poveste na kaj naj bom pozorn in kaj kej crkuje pri teh MPS.
Koliko naredijo ponavadi navedeni motorji km. Imajo kaksno hudo hibo al pac redni servisi in poln tank pa gasa.
Vsake graje pohvale bom zelo vesel saj v navedenem avtu ne vem ravno veliko edino kar sem prebiral po internetu.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Poslano z mojega SM-N950F z uporabo Tapatalk
*??)
?.???.?*??) ?.?*?)
(?.?? (?.?? Lep dan
Povezava za deljenje
Deli na druge strani