Skoči na vsebino
Nakup ?parov?ka
Napisano

Ja to je res, blazno ?parovna ni, je pa usaj neki od avta. Recimo C1, 107 in Aygo res da pijejo okol 4,5-5 litrov, ampak se pa po?ut? lih en tok komfortno v njem k na doma?i ?koljki brez dile. Je pa presenetljivo varn za svojo mjhnost :D Najbl da kupm fotrovga Cougarja pa na plin pa je, pa mam in opremo in ma?ino in velk avto :P

POZOR!

Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup ?parov?ka
Napisano

Sj vem da je sumljiv, smo ?li za brata protona enkrat gledat, pa je meu v oglasu 130.000 prevo?enih, k smo pa ke pr?li je meu pa 233.000 prevo?enih. Zgleda ?e ni meu cajta nazaj prevrtet :P Ampak sodm po ohranjenosti te ?kode da ne more met velik ve? prevo?enih.

POZOR!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup ?parov?ka
Napisano

Matr ?e bi bla ?e lepa bi biu nakup pa pou :) ?e k?n jajc k ma ketno? Predlogi dobrodo?li :)

POZOR!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup ?parov?ka
Napisano

Da mal obnovim temo :) A kdo ve keri jaj?ki (bencinske izvedbe seveda) imajo verigo? Neki i?em kar nima teh neumnih jermenov, cenovno pa gledam DO 5000?. A majo uni C1, 107 in Aygo verigo? Tist res n? use skp ne ?re, ?e majo pa ?e verigo so pa sploh zmaga :)

POZOR!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sprememba cene goriv
Napisano

... in pri nas imamo dodatek na to?en prihod v slu?bo, prav tako kot grki. In pri nas prav tako kot grki, ne delamo med 10 in 16 ker je prevro?e. In pri nas, prav tako kot grki, dobimo 15 pla? al kok ?e? In pri nas prav tako kot grki.... got the point?

Tuk k se gara pr nas, se nikjer, ne v gr?iji, ne v srbiji, ne v ?paniji, pa ?e marsikje drugje ne.

:bravo:

Matr, pol pa moram res pohvalt svojga delodajalca, pr nm ni blo krize, kr?enja pla? al pa karkol druzga. Clo nasprotno, tud ns iz agencije so vklju?l v dele? od dobi?ka pa ?e pla?o so mi zvi?al kljub "krizi". Bo treba vztrajat kle :)

POZOR!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

nakup ?parov?ka
Napisano

@Denis, ful je var?en E36 1.6 motor, hehe :blush:

Je pa zabavno za vozt, ?e je use zaledenel pa ma? ?ip ?it gume :P

POZOR!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zimske gume 2011
Napisano

sej so testirali par let nazaj...najbolj je drzal good year takrat ultra grip 7...

sam meni osebno to nc ne pomen, s tem trenutnim tempom mam gume za po eno sezono, max dve

Jst pa lih zarad tega cilam na UG 8, ker mam gume lah tud 4 sezone ?e bom pametno vozu, zato mi je va?n kok ?asa k?ne gume zdr?ijo.

Tuki je pa ?e link do cene 59?

http://www.avto.net/_OPREMA/ad.asp?ID=5166683

POZOR!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zimske gume 2011
Napisano

Jst se nagibam k GY UG 8, sploh za 59? po komadu v dimenziji 195-65-15. Ni ?ist moja dimenzija ampak ko jebe, bol? k 6 let stare S3 :P

POZOR!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Kdor prvi pride prvi melje ;)

Tuki lah re?emo kdor prej pride prej pelje. Sam tud to vseen ne dr?i ker ne sme vozt do 23. kotobra :P:)

POZOR!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.