Skoči na vsebino
Zanimivi oglasi!
Napisano

Ko se malo zamotim na avto.netu oziroma me le ta posrka vase, me je pre?inilo eno vpra?anje in sicer; kako dolgo bo ?e moja 6-ka ?la oziroma ali je pravi ?as za njeno menjavo? Zdaj imam 209.000km, sicer dela vse BP (kar me malo skrbi - ker po son?nem dnevu vedno nastane nevihta) in se ne veselim preve? naslednjih servisov (rednih, ?e manj nerednih)... Da ne omenjam, da so finance zelo omejene, rabimo pa en dru?inski voz. 

Mikata me te dve zadevi, ker sta relativno poceni, ZETEC pa se je ?e izkazal za trajen ni ne preve? po?re?en agregat. Imam pa nekaj zavore pred preprodajalci. Pozna kdo koga od teh dveh:

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=8833335&show=1&avto=Ford%20Mondeo%20Ambiente%201.8-%20KOT%20NOV

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=8816972&show=1&avto=Ford%20Mondeo%201.8i%20Trend%20KLIMA%20ODLI%C8EN%20VRE...

Dopolnjujem:

Sem malo pogooglal in o obeh ljudje nimajo preve? dobrega mnenja. Imeni ne vzbujata zaupanja; sicer grdo re?eno, ampak se jih skoraj da okarakterizirat kot nategune. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Fordi ne dr?ijo cene. ?e te matra stro?ek registracije, dobi? isto mo?nega Focusa z ve? opreme za par 100? ve?. 

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=8849745&show=1&avto=Ford%20Focus%20Coup%E9%201.4

Ali pa Mondeo recimo (za primerjavo):

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=8833335&show=1&avto=Ford%20Mondeo%20Ambiente%201.8-%20KOT%20NOV

A si slabo spal, da si za?el Forde gledat? :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

BMW mi je preve?.... meeeh  :glare: Nekak se ne morem znebiti asociacije na Fu?ine in ?tepanjsko naselje ter ponosne lastnike trenerk s trojno polno ?rto. Tudi AWD proti RW mi zmaga. Verjamem, da avto ni slab, vendar za moj okus prepogost na na?ih cestah. Sej Vulvo tudi ni neka ekzotika, ampak vseeno jih je manj. No?em izgledat kot vsak drug ?ef... :D

Spodnji Xedos se mi pa dopade. Vpra?anje je samo, ?e je 1.6 ma?ina dovolj za tak avto...?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Fino bi blo met bencinarja, po mo?nosti V6 in pa pogon na 4 kolesa.

Pol pa naletim na tole :rispekt::danzoman::ljubezen:

Volvo S80 V8 AWD Executive Geartronic

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=8764414&show=1

?e od?tejemo cestnino in porabo :hohoho:

Si me prehitel! Pi*da bi ga mel, ?e bi imel ?iht. Jebe? tistih 500? za cestnino, ?e se pa pelje? ko grof. Eno plinsko zadevo v kuferam pa si zmagal. Poraba je pa baje slabih 12 litrov. Ampak kaj, 6-ka 2.0 jih ima pa 9 s pol manj konjenice. ?e najbolj me motijo 4 vrata, ker bi jih imel 5 :D

Kaj pa zvok? Do jaja...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

No, v tem Audiju pa je ?isto mo?no droga not :) 

Nekaj mi ne gre skupaj: voz ima 140.000 km, pa so obnavljali polosovine, diske, kon?nike,... :ne vem:

Eh, ja, gre, gre :) Kolega je na A6 to naredil ?e pred prvim velikim servisom pa je lepo delal z avtom. Precenjen ?rot pa?. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

A sem mogo?e kaj spregledal? Devet let star neregistriran rahlo po?kodovan avto za 2500?? Ja, nekaj sumljivo veliko ho?e zanj, gotovo je notri skrita kak?na droga...

Glede na letnik, a je pri kilometrih pozabil napisati kak?no ni?lo ali pa stoji ?e precej ve? kot eno leto?

Sem mislil, da Cadillaci bolj dr?ijo ceno, ker novi niti niso povpre?no ugodni (na mobile.de imajo cene okoli 3000-5000 s to ma?ino). Ima pa res malo kilometrov, nisem uspel ugotovit, kje bi naj bil rahlo po?kodovan... Meni se sicer zdi dokaj ugoden, ?e primerja?, kake podhranjene jaj?ke dobi? za 2.500? iz istega leta; Punto, Clio, Polo itd. Je pa res, da te drapnejo pri cestnini in registraciji. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Ja, ne govori. Isti motor kot v fotrovem Mondeu. Sem klical na ?tajerski avtodom in mi gospa re?e nekaj v stilu "Prav vam je. Nekje pa? mora biti meja." Seveda se je potem zatemnilo nebo, ?vignilo je par strel, dobil sem rde?e o?i z odsevom ognja, med mojima stopaloma je po?ila zemeljska skorja... Zakaj pa meja? Kdo je tisti, ki je tako podkovan v vsem, da jo lahko dolo?i? Skratka, napisal sem nekaj takega:

http://predlagam.vladi.si/webroot/idea/view/5822

Spremenilo se seveda ne bo ni?. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Ekskluziva gor ali dol, prodajajo se pa? bol? kot Mazde in hkrati so bolj za?eljeni kot Mazde, pa lah po trepalncah ska?ete :) Link sm dau zgolj ?e kdo i??e kj podobnga, ker lahko garantiram za kilometre in poznam avto dobro. Pa brez zamere :)

Pa ?e tole si poglejte :P

Meni to ?isto ustreza :) No?em nikogar prepri?at, da bi za?el namesto Audija Mazdo kupovat, ker bi se pri mno?i?ni prodaji v mojih o?eh razvrednotila. Ve?ina ljudi pa? kupi, kar ima ?e sosed. Ali pa njegov direktor. Ki vozi Audi. Pribli?no podobno kot z iPhonom. Potem ima? ob?utek, da spada? v "vi?ji" rang. Jaz bi najraje imel kak avto, ki ga nima nih?e ali pa zelo malo ljudi. Taki najbolj pritegnejo mojo pozornost. Itak ga ne kupujem zato, da bi ga ?ez 2, 4, 6, 10 let ?e prodal... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Mater, kak pa ti Audiji cene dr?ijo...  :huh:  Od frenda znanec je kupil A3, 2008 letnik, 140 konjski traktor za 9.600?, pa se mi je ?e to zdelo ogromno. Pa lak spokan na desnem boku, srednje ohranjena notranjost, tip pa vesel ko radio, kak dober deal je naredil. Sem ?tudiral, kako dobro Mazdo 3 bi dobil za ta denar... Je pa res, da ni pojem presti?a, ker ji manjkajo olimpijski krogi. To, da smo dva dni nazaj nabavili ?e leto mlaj?ega Mondea z manj?im ?tevilom prevo?enih, skoraj 90 konji ve? in lep?e vzdr?evanega za 3000? manj, sploh nisem omenjal. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

To se mi je kar zdelo, sem pa gledal karakteristike tega Forda in me niso ravno navdu?ile, saj je cca. 300kg te?ji kot 6-ke in pospe?ek 0 do 100 kmh TRI SEKUNDE SLAB?I.  :whatever:

Kolikor sem gledal po specifikacijah, bi v "sport" re?imu naj imel 9,6s do 100 (avtomatik), Mazda pa 8,6s (manual). Ja, avto je ogromen, precej bolj masiven in bi mogo?e bilo bolje, da bi mu dali ?e kako turbino zraven. Je pa ugoden, ?e je vse BP...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Tale je zame eden najlep?ih Fordov, cena pa precej ugodna, LPG pa itaaaak;

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=8430118&show=1&avto=Ford%20Mondeo%202.3%20Ghia%20X%20Avt.

?e me spomin ne vara, si ta ma?ina in tvoja delita isti blok. Kolega ima 2.3 avtomatika in je kar fajn za peljat. Ta tip ga je spustil iz 7.500? na navedeno ceno in... ?e bi bil 5 vratni, bi ga ?el iskat... pa magari na puf :) 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.