Skoči na vsebino
Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi
Napisano

Dobil  sem takšno informacijo, Brembo zavorne ploščice so prišle na tržišče cca 10 let nazaj.Pri Juridu pa je bilo tako da tiste ploščice ki so imele na koncu kataloške številke črko J so bile ok, tiste pa ki so imele  črko D so ble bolj tako tako.Enako je bilo pri Bendixu

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-30
Napisano

Naj ti dajo eno testno za en teden  pa bo problem rešen . Nimaš se kaj razburjat- tudi jast sem skakal in pizdil da bom šel drugam  pa mi je bejba lepo povedala da lahko grem  za avto pa naj ne skrbim da  kupci čakajo v vrsti

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup Mazda 3
Napisano
Pred eno uro je gregc88 napisal:

cel avto je grozn.... 

Tudi bejbe ne boš najdu na je lepa, pametna, bogata,šolana,da zna kuhat in da je tiho

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano

Ma ne rabi imet samo gumo, moraš imet še ključ, dvigalko -ta pravo ne tisti iz avta,klocno za podložit in kar je najbolj važno guma mora bit polna in znat jo moraš menjat

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pritožba čez servis A-Cosmos
Napisano

Zdaj pa gremo v drugo skrajnost, primer-zamenjava sklopke M3 benzin je 3,5 ure po normativu -ga ni junaka ki jo menja v tem času.Ali je kdo menjaval sklopko na servisu in koliko ur so mu obračunali.Dal sem samo primer,lahko tudi kaj drugega -menjava zobatega jermena, verige.Zanima me samo če se držijo normativov

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvale servisov - serviserjev
Napisano

No pa bom  imel ?e eno vpra?anje- kako ti lahko menjajo zavorno teko?ino za 6,53 eur+ddv, ?e jo gre notr 1,5 litr? Odgovor-nikako , ker ?e jo ?e? pravilno menjat  jo mora?  izpirat dokler ne pride ?isto nova  ven. Liter zavornega pa je ccca 10 eur

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.