Dobil sem takšno informacijo, Brembo zavorne ploščice so prišle na tržišče cca 10 let nazaj.Pri Juridu pa je bilo tako da tiste ploščice ki so imele na koncu kataloške številke črko J so bile ok, tiste pa ki so imele črko D so ble bolj tako tako.Enako je bilo pri Bendixu
Naj ti dajo eno testno za en teden pa bo problem rešen . Nimaš se kaj razburjat- tudi jast sem skakal in pizdil da bom šel drugam pa mi je bejba lepo povedala da lahko grem za avto pa naj ne skrbim da kupci čakajo v vrsti
Ma ne rabi imet samo gumo, moraš imet še ključ, dvigalko -ta pravo ne tisti iz avta,klocno za podložit in kar je najbolj važno guma mora bit polna in znat jo moraš menjat
Zdaj pa gremo v drugo skrajnost, primer-zamenjava sklopke M3 benzin je 3,5 ure po normativu -ga ni junaka ki jo menja v tem času.Ali je kdo menjaval sklopko na servisu in koliko ur so mu obračunali.Dal sem samo primer,lahko tudi kaj drugega -menjava zobatega jermena, verige.Zanima me samo če se držijo normativov
To so tovarniški normativi- prvi servis je 2 uri čeprav se ga naredi v 1 uri z dvemi kavicami in cigaretom.Kadar je garancije konec pa so drugi normativi
Opažam da vse več voznikov ki delajo 15000-20000 km letno imajo samo zimske ali celoletne pnevmatike.Gume ne zastarajo,ventili se ne poškodujejo, greš k vulkanizerju vsaka 3 leta in je problem rešen
No pa bom imel ?e eno vpra?anje- kako ti lahko menjajo zavorno teko?ino za 6,53 eur+ddv, ?e jo gre notr 1,5 litr? Odgovor-nikako , ker ?e jo ?e? pravilno menjat jo mora? izpirat dokler ne pride ?isto nova ven. Liter zavornega pa je ccca 10 eur
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Dobil sem takšno informacijo, Brembo zavorne ploščice so prišle na tržišče cca 10 let nazaj.Pri Juridu pa je bilo tako da tiste ploščice ki so imele na koncu kataloške številke črko J so bile ok, tiste pa ki so imele črko D so ble bolj tako tako.Enako je bilo pri Bendixu
Povezava za deljenje
Deli na druge strani