Men so na Audi servisu oz.avtohiši rekli, ko sem se zanimal za prodajo svojega, da če je avto pravi, zanimiv, cena prava…. mora avto iti, oz. bo šel v 3-eh dneh.
Kolega se ukvarja z uvozom vozil, načeloma uvaža vozila višjega ranga in opreme. Vse gre bolj kot ne na lizing.
Včasih je zgrožen kdo mu odpelje avto, je tudi že pogovarjal se s kupci da gre to težko čez (finančno kupcu)...namreč najbolj izkoriščevalski lizingi odobrijo, če človeku ostane 300 eur po plačilu lizinga na računu...
😮 pa kdo vzame lizing, da mu ostane 300 eur na računu?
@Jest verjemi, da si se za ta čas pravilno odločil, ker za EV boš še vedno imel čas in precej bolj jasna bo zgodba čez nekaj let a se gre v pravo smer ali ne. Recimo VB prehiteva z elektrifikacijo in pri njih tole postaja silen bumerang in verjetno kmalu tudi velik padec prodaje EV-jev.
Bil te dni z družino na Lošinju. Tja dol, nekaj vožnje po otoku in nazaj. Kdor pozna otok, ve da se da lepo kruzat s konstantno hitrostjo 80-100km/h. Bili štirje v avtu, povprečje po BC: 6,9. Ne vem kako vam uspe doseči 5,9...?
Čisto slučajno sem nekaj dni po zadnji objavi naletel na (za moje pojme) dobro ponudbo in sicer sem kupil Mazdo6 karavan druge generacije, letnik 2009, za kar nekaj tisočakov manj, kot sem bil prej pripravljen dati.
Avto je imel 170.000 km, 2,0l bencin, 150KM. Torej motor praktično enak, kot pri starejši Mazdi, tako da sem lahko brez težav zamenjal LPG inštalacijo iz stare na "novo" mazdo.
Zdaj pa samo upam da bo delala vsaj približno tako kot prejšnja (230.000 km brez večjih stroškov)
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Opa, všečen, takega imel bi tudi jaz. 😊 Morda še raje, kot Teslo 3. Če bodo take avte delali v bodoče, bo lahka odločitev pri izbiri avta 😁
Povezava za deljenje
Deli na druge strani