Mazdohist, pol sva si zgleda glih tprava 2 izmenjala vozove, da bodo polcaji ?e naprej gorki na oba voza in prav tako ?oferja!
aha!!! zadnc ko sm su na bled me pocjo stran pa so mi skor hotl natrpit da sm voz spizdu pa bl mu govorim da sm ga kupu on bl svoje naziga na konc je pa vidu da je popusiv pa le da gmah!!!
se zmei bom mev drugo tezo vem da sem tecen sam nebi biv pameten ce nebi vedu da se je na eni hondi 2x masina menala ko se pri moji mx ni niti enkat pa sm jaz velik bl spnu v visoke vrtljaje kot se je pa hondo!!!
res je da ne mores japonskih vozil primerjat z nekimi ostalimi ker je to cisto drugace samo vedno je pa kao honda sinonim za nekaj dobrega saj ne da ni je samo zakaj ne more bit enkat se mazda al pa subaru... sinonim za nekaj dobrega!!!!
Vozim mazdo, ker sem za pameten denar dobil zelo dober avto, ampak Honde so bolj kvalitetne in dra?je - predvsem Accord je super avto, prenovljen nima konkurence, Mazde se bolj raz?katljajo s?asoma, tudi plastika je bolj daljnevzhodna, Honda pa gre s kilometri vedno bolje - je eden redkih avtov ki se s kilometri bolj kompaktno skupaj dr?i kot drugi, to velja npr. tudi za kak?ne Audije, Mercedese, BMWje ... ki pa imajo proti japoncem nekoliko ve?je ?tevilo okvar - ampak to ne glede na lestvice ne pomeni da so slab?i. Vtec motorji so pa? zakon s stali??a da jim ne more? do ?ivega in zato jih mularija lahko ti??i ?e naprej. Ne vem pa kako je z novimi modeli in tistimi sestavljenimi v Angliji, kakovost sestaljanja civica je slab?a, kot pa npr. accorda ki ga delajo na japonskem. Druga? pa se navedeni nem?ki avti ve?ino tudi pri 200.000 km in ve? ?e zelo dobro dr?ijo skupaj, je pa res da tekom kilometrov potegnejo ve? denarja ven za vzdr?evanje...
zlo zanimiva dtrditev ceprav se jaz z njo nebi totalno strinajv!!!
da ima mazda plastiko na pram honde bolj daljnovzhodno to je prva stvar ki mi ne gre v glavo kajti se vedno so bile mazdine armaturke lepse od hondinih pa tudi v kakovosti same plastike je velika razlika samo da bom jaz trdiv da v prid mazde!!!
kar se tice motorjev je pa tako da niti te VETECK motorji niso nevem kako kaj vzdrzljivi ravno tako jih pobere kot neki navadni 16V motor! res je da imajo te motorji velik tuning potencial zaradi tega se je pa toliko stevilo mularije spravilo na te motorje vendar ko ga preteras pa se vedno ribne ko navaden motor!!!!
kako je pa kaj o sestavljenosti vozila cez leta pa se tudi nebi nevem kako kaj strinjav res da mazda ni nevem kako znana po tem vendar pa tudi honda ni nevem kaj sem mev pred kratkim resni namen da si kupim honco civic 6 gen pa ne m,orem ravno trdit da so ze neki let vozijo po cestah ker so ravno tako razstelane kod mazde!!!
pa ne zaj mislit da imam kaj proti hondi ali hondasem ker sem tudi sam veliki simpatizer te znamke samo na qurac mi pa gre ko vsi samo nekj hvalijo to znamko ostale japionske firme so pa vedno zanic pa slabe pa nevem kaj se!!!
drugace pa kar se tice agipa je pa stvar taka da so vcasih mel zlo kakovosten bencim upam trdit da najbol cist bencin v slo sam so se pa v zadnjem letu tako pokvaril da se ni vec vredno pri njih ustavit tako da je se zmeraj st 1 OMV na agipu se pa res ustavim samo takat ko voda u gru tece pa se to natankam zgolj za 5? tok da do OMVja pridem!!
Jz pa (?e sm res) na Petrolu dubu neko svinjarijo v bencinu, me Petrol nav ve? vidu, kar pomen, dabom za za?etk za?ev raj hodt ?ez cesto k (bolj?emu) sosedu, na ?e omenjeni istrabenc!
da te popravim ni vec istrabenz ampak zgoljk OMW!!!
pa koncno si le sklenu eno stretesko pravilno odlocitev!!!
Mazdohist, gledano iz Sutjeske je pa problem, ko grem zmeri zutri orng pozn (dostkat po zaslugi RedWinda, k je gorak dovg spt), pa kestl je jasno zmer ob nepravm ?asu prazn in je pol ?ist odve? vse skupi! :ne vem:
jah pol pa ne vem jaz!!!1
sicer je to tako men je na osnovi vseen kaj ti not tocis ce gres u cro na ino tankat 95 z dodatkom vode!!!
jaz sem ti sam povedu kaj je blo v voz skoz toceno to je pa to!!!
Kva ?e bi se mi mal vrnl na temo, ne pa kok je kdo koga na?ponu!
Drga? pa, se pridru?ujem tistim, ki ful hvaljo Agip benz, tko da ?e boste dostkat sli?al, da kdo nardi tut do 50 km ve? z isto koli?ino benza (ampak baj Ađip), mu kr vrjemte!
ma ja pa to bi se verjev da s tastarim benzom sam so se prav lepo poslabsal u kvaliteti benzina tako da jih ze prav lepo OMV ujev pa ne da bi jih zaj kaj zagovarju samo je resnicno kvaliteta OMVjevega benzina trenutno stevilka 1 u slo!!!
hm, kakor jaz vem se vodna pumpa poganja z zobatim jermenom in ne mikro, zato se pa ponavadi menja skupaj z zobatim jermenom, sej tudi ni nek visok stro?ek.
Jz pravm da je gnana z mikroti, glede na tisto mojo prigodo v zvezi s temi tamalimi jermeni, ko je temperatura posko?ila, no sicer bi pa loh kej ve? marko povedu!
mah cist mozen sam moram vedet da vem kaj pa kako nabavt!!!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
aha!!! zadnc ko sm su na bled me pocjo stran pa so mi skor hotl natrpit da sm voz spizdu pa bl mu govorim da sm ga kupu on bl svoje naziga na konc je pa vidu da je popusiv pa le da gmah!!!
mazda teka teka in se razspaca
lite feltne pa ostanejo doma!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani