z to trditvijo se pa jaz nebi povsem strinjav mislim da marsikdo zna in ima tudi veselje do tega vendar pri nas od mazde za oldtimerja ni druzga za dobit kot Rx7 katere vzdr?vanje pa lahko sega v nebo...
madona obadva mal vn stopta na minus da se ohladita. mislim da tema ni temu namenjena da se dajemo ?igav o?ka ima ve?jega!!! (avto da nebo pomote)
ja quercus ene 7 let al pa ?e mal ve? je res v LVM Ambro? kot salonski avto stala mazda1500SS bele barve ampak se je z zaprtjem le te zgubila tudi ta doti?na mazda tako da mislim da skoraj nih?e ne ve kje bi se trenutno nahajala.
pa da nebo pomote mazdaRx7 je enako redek avto pri nas kot ta 1500SS
Ovira je del, kjer pi?e da je vozilo skladno z originalno konstrukcijsko sestavo in obliko, in se zaradi tega svojega zgodovinskega in tehni?nega pomena praviloma ne uporablja za vsakodnevne prevoze.
A tako.
Imel sem 121 pa ni ?isto ni? rjava bila.
Kot vem so 626 imele cinkano plo?evino.
Spra?ujem pa glede tiste 323, ker sem tako enako, le z avtomatskim menjalnikom gledal pravtako v Savinjski dolini lansko leto.
Povem le, da ni bila ni? prerjavena, le barva je bila zbledela in po?kodovana od to?e.
Za ceno se pa nisva uspela dogovoriti oziroma pojagati, ker je hotel preve? za moje pojme.
?eprav razumem tvoja Miata ni popoln original, temve? ima? predelano in je tvoj edini avto.
Odli?en delovni stroj ne glede na obliko. Sploh izvedenka z ?tirikolesnim pogonom. Sem sam iskal, pa jo je Mazda prenehala delati oz. je ni za Evropski trg . Zato sem pristal na BTjki. Ki pa jo tudi ni ve? za Evropski trg.
Motor 2,184 litra, 47 kW, diesel, a na odpad ni pri?la nobena z manj kot 300.000 kilometri.
Ne, Boss, za to ni zaslu?na Pahorjeva vlada.
Ne, Boss, za to ni kriva Jan?eva vlada.
Da te ustavim, ?e preden sploh za?ne?.
Si iskal prav kamion?ek z pogonom 4x4 ?
Kaj pa opravlja? za eno dejavnost?ima? vikend v hribih?
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Kaj pa je tako dragega na njej?
Povezava za deljenje
Deli na druge strani