Evo, v ponedeljek sem vplačal srebrno CX-30 G150AT/Plus/Style iz zaloge. Dobim jo že v petek.
Čeprav mi na testni vožnji ni bila všeč poraba in zelo počasno pospeševanje v nizkih do srednjih obratih, dopuščam možnost, da testni avto še ni bil dovolj utečen.
Če se spomnim za nazaj, ko je žena kupila nova Mazdo 2 G75 Takumi, je na začetku bil motor totalno mrtev in avto je bil nepremičnina. Dočim nekje po 2. servisu, pa se je motor dobesedno razživel in avto za svojih 75 konjev, leti ko sneta sekira. Poraba pa pade tudi na 4,5l na en tank goriva. Zato upam, da se bo tudi pri mojem zgodilo podobno. Ker avto mi je blazno všeč. Predvsem zadnji in sprednji del z temi lučmi, znotraj in tudi odličen položaj za volanom. Pa še dobil sem ga dokaj ugodno za trenutne razmere in tudi z zimskim alu kompletom koles. Tako, da nisem imel kaj razmišljati o čem drugem.
Čestitke za nakup jaz imam mojo cx30 bencin X motor zdaj en mesec ..super zadovoljen 👍😁😁😁
Saj veš kakšno je moje mnenje o SUV-ih ampak tale barva mi je full všeč in dobro paše s plastičnimi obrobami, da izgleda bolj avto kot SUV. Odlično in pohvale za odločitev, sploh za barvo. Edino, daj kakšno slikco brez tiste šare na strehi, mejduš sej niso obrtnik, ali pač - 🤪
Ja vem kakšno je tvoje mnenje 🤣😁😁😉
Saj sem že dal dol prtljažnik in kovček 😁moram zdaj za vikend poslikat 😉😁če bo vreme 😉...hvala zoom zoom
PS ...daj organiziramo srečanje kot lani mogoče drugo relacijo 😁..obala ???
Mojster @Gelipter vse čestitke še enkrat uradno na M.forumu.👌Super zgleda in zadovoljen boš ,gre pa bolj kot si misliš......😊 samo na radarje pazi,ker boš kmalu prehiter.....😁
Ta barva je bomba,še meni je všeč čeprav mi je najblepša mašinsko siva.....
Pa srečno vožnjo in se vidimo.....
Bini 👍😉😁hvala 😉zdaj se še privajam ....zaeenkrat je super TOP ..tamlajša hčerka si je že prilastila muziko v avtu 🤣🤣🤣🤣..zoom zoom
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ne..pri meni jih ni 😁😁😄😄
Povezava za deljenje
Deli na druge strani