Nep nep.. pac sej jst nebi pristal na mazdi sam problem korejskih avtu je kr materijal ni vzdrzliv .. non stop je ki slo falit
Sam najbol smesno je blo ka sm uno tolk gonu skoz ovinke da se nwm cez tm ene 3 leta ni hauba odprla faq sm pole mogu un mehanizem z eno zelezno palco malo podvit da je odprlo .. cene pa res rajsi japonski paterjam k korejski.. morem rect da ta moja mazda je kr vzdrzna pa xrno se tud nc ne kadi vc wn z auspufa sam gume so problem :-) hehe k pr vsakem avtu do zdej ;-)
Sem ?e pre?ekiral to temo ja. Veliko novega zve? in vse sem pa mislil ?e ima ?e slu?ajno kdo kak?no informacijo ve? oz. kaj ve? za povedat glede tega avta
To ti je najbol vazno ce bos tko delu ti bo masina laufala ..
Sej ne recem jst sm tudi precej zaljubljen v rx8 in jo imam namen kupit cez ksne 2-3 leti .. sam me skrbi in se nekako rajsi nagibam na hondo s2000 sam more bit 2004 letnik.. ce si to kupis ti nebo zal verjemi ;-)
Hotel zamenjat filter za nafto in pac mi ni ratalo ka mi je dal napacen filter oz. Prevelik tko da sem ga zamenju za takega malo mansega sam ga bom jutre montiru.. dans mi ni ratalo ;-) jutre sporocim vec
35W je pomoje dovolj, ker 55W se bolj grejejo. Nekaterim celo stopijo kak del lu?i Je pa tak, da xenonke najsvetleje svetijo pri cca 4000K. Vse kar je manj in ve? od tega, se potem za?nejo samo ?e barvat v neke modre in roza spektre (oziroma rumene, ?e je manj?a temperatura K). Plus pri 4000K te ne bo nih?e jebal, da ima? aftermarket ?arnice (sem z Mondeom vsaj 5 let zapored naredil tehni?nega), pri vi?jih K kot je recimo tvoj ali pa ?e vi?jih pa zna kdo najedat.
Ma jst sm uzel te 5000k zato ka so tm za rect svetijo belo .. ne maram dami neki tm modro sveti uno je prow za smink ...
Mah ce bo ki siten na tehnicnem dam pa navadne nazaj not ;-)
Kaj, kdaj in kje rabi?... lahko se zmenmo... sem sicer iz celja pa dobro
Haha uff uff no jst sm iz tolmina to so une rovte tm na severni primorski .. pac rabu bi zadnji spoiler pa oba zunanja spegla ;-) .. spoiler je se v skatli in folijo imam jaz .. kolk racunas cene pis pa na zs.
Nc :-( .. na unem u stajlingu se s tem ne ukvarjajo od carglasa in se onega drugega pa ni nc odgovora .. bom mogu se ksnega dobit ka se s tem ukvarja pa bomo vidli kako ib kaj
Mhm toyo kr neki ... jst sem imel yokohamo ma tema od tema od japonskih gum nima ki pokazat pi snegu samo drsi nekam v 3 kradne ... kup si BF goodrich winter g se ena ka pride malo vc smrekce uno je guma nizko cenovnega razreda in dela boga .. testirano
Imam isti avto kot ti.Bil sem na -20°C in imel noter nafto od omv.Pred zimo sem dal noter en aditiv proti zmrzovanju.
Model zdraven mene je imel "premium" nem?ki avto in noter petrolovo nafto.Meni je kresnil zjutraj iz prve njemu pa nikakor.
Ne vem, ?e je bila samo nafta kriva ampak jaz vedno tankam samo na omv- ?e posebej pozimi, ker naj bi bila za ve?ji minus.
In jaz vsako leto obvezno zamenjam filter nafte- potem nima? problemov z njim.
Nisem pa dal nikoli noter nobenega benzina.
Ja sej jst sm tudi obozevslec omv ja .. prej kr sem imel bencinarja sm zmeri 100 tanku not ... sam zdej kr mam dizla pa se mi zdi da z qmaksom naredim vc kmju kot z petrolovim .. sam cez zimo bo pa vse kakor omv
Zelo odvisno je tudi od napeljave in izolacije, ker te lahko ena cevka poj...Dolo?eni kemperji imajo to tako narobe narejeno, ne vem ali jih smatrajo samo za letna vozila O?itno so dolo?eni gumijasti deli cevke nefleksibilni na kr?enje oziroma nekaj takega in ga zjebe hladen zrak v njej.
Kolegov Ford je imel vse ?ivo ?e v sebi poleg nafte, a pod -20 ne v?ge pa ?e se je....podalj?ek, kalorifer, segreti motorni del, potem pa v?ge. Pa ni na filtru kjer zmrzne, tudi nizkotla?na bi dozirala, a ne gre skozi.
Webasto
Ti samo pred zimo dodaj kak aditiv ki potegne vodo iz dna rezervoarja, oz vlago, in s?isti tank sistem ta prej naredi probleme, pol pa gas.
Pa ne pozabi na akomulator, dizli rabijo kar precej zagonskega toka
ma sej te mazde k mam jst pac m6 2003 letnik imajo tm pri motorju uni naftni filter ka spustis vodo ven .. no probal se nisem .. cene mam pa cisto nov akumulator z kar precej zagonske moci ...
Ne vem ?e je glih Petrol problemati?en, ker pol bi mel sam skos te?ave... Bolj je problem pri tistih, ki avto tankajo enkrat na mesec ali ?e manj. Namre?, ko tankajo je v avtu nafta z aditivi, ki zdr?i recimo -10, v mescu, ko le?i v tanku pa pade temperatura pod -10 pa res nastane problem. ?e pa pogosto tanka?, pa na?eloma ni panike saj me?anico aditivov proti zmrzovanju dopolnjujejo, da v obdobju najbolj mrzlih mesecev zdr?i tudi -24.
Aa ma pole ni panike jst tankam vsak dan al pa vsak drugi dan hehehe ;-)
No kot vsako leto bo tudi letos zima in mraz ter stopinje v nasih rowtah tm nekje v minusu .. pa me zanima Kr mam lih dizla pri kolkem minusu zmrzne dizel .. pa ce ki skodi to ce dodas bencin zravn sam na koliko nafte lahko dodas bencin pa ki das kr 100 oktanu al uno vodo od 95 .. al se kupi ki novega .. pa kaksni so ki stranski ucinki pa tko ...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Sam najbol smesno je blo ka sm uno tolk gonu skoz ovinke da se nwm cez tm ene 3 leta ni hauba odprla faq sm pole mogu un mehanizem z eno zelezno palco malo podvit da je odprlo .. cene pa res rajsi japonski paterjam k korejski.. morem rect da ta moja mazda je kr vzdrzna pa xrno se tud nc ne kadi vc wn z auspufa sam gume so problem :-) hehe k pr vsakem avtu do zdej ;-)
Povezava za deljenje
Deli na druge strani