Skoči na vsebino

To je tudi res... vendar pa lahko tudi kaksen drug bonboncek enostavno ukrade... tako kot navigacijo... ali ne?  :harhar:  :ph34r:  sramezljiv

Ukrasti je malo te?ka beseda... Potem bi lahko tudi rekli da Mazda krade, ko ho?e za sd kartico z mapami 500 EUR!Pa ko ti na servisu zara?unajo olje po 22?/liter, ki ga istega dobi? drugje za 7?/liter... Pa ?e bi lahko na?tevali...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 3 (2014)
Napisano

Zakaj pa ne? :/

Poslano iz mojega ONEPLUS ONE telefona!

http://www.lukasz-skalski.com/portfolio/mazda-media-player/

Hi All! As most of you probably know, in latest version of MazdaConnect system ? 56.00.xxx ? SSH access has been turned off. What?s more, a lot of users have problem with WiFi module, HotSpot option and setting up stable connection. So that I would like to announce that Mazda Media Player will not be further developed in current form. Right now I?m working on new project for MazdaConnect system ? more info will be available soon on my website. Thanks for using Mazda Media Player and thank you so much for your kindness and support! See you soon :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup nove Mazde 3 2.0 120KM Revolution
Napisano

Kak?na dolo?ena barva ali vse? To je bolj problem v laku torej?

Problem je v laku ja...Jaz to tako re?ujem da ga enkrat na leto spoliram in pa na tri mesece povoskam...to pa tudi zato ker ?e npr. vrata zapre? z rokami, ki si si jih namazal s son?no kremo, se bo to za?rlo v lak in ne gre vn druga?e kot s poliranjem... aja pa sekiram se ne :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup nove Mazde 3 2.0 120KM Revolution
Napisano

Pozdravljen!

Sam imam Mazdo3 2014 letnik, sicer 1.5 challenge. Z avtom sem zelo zadovoljen, moja skupna poraba od prvega dne je 6.0 l/100 km, 2.0 ima podobno porabo, je pa le ta odvisna od relacij, na?ina vo?nje,... Pri?akuj pa porabo nekje od 6-7 l/100km.

Plusi/minusi so napisani v dveh temah, tako da ti priporo?am branje le teh (nova mazda3 in pa minusi novih mazd).

Splo?no pa je znan bolj slab lak/barva, kak?en ?ri?ek, pa dolo?eni slabo izvedeni detajli (samo avtomatski dvig/spust voznikovega stekla, gumbi za dvig stekel niso osvetleni, razen voznikovega, sredinska kozola ni ravno mo?na,..), v glavnem pa ni? kaj bistvenega/hudega.

Druga?e pa avto se super vozi, kokpit mi je eden res bolj?ih, vglavnem meni je res bil best buy.

Glede cene, ne pri?akuj tak?nega cenkanja kot npr. pri vw-ju,audiju,... dobi? lahko npr. gratis barvo, plus ?e kak?en dodatek.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vse nove Mazde - minusi
Napisano

Ne vem, po 7.000 km na ?estki, ?e nisem opazil, da bi se sredinska konzola kakorkoli premikala  :blink:

Kaj se ne premika... narejena je kot bi bila iz kartona pa nasajena na sredino. 

Mene je pa? to zmotilo, prav tako zadnja klop. Ni to nekaj zelo slabega, je pa zelo ?alabajzrsko.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vse nove Mazde - minusi
Napisano

Nekaj dni nazaj sem sedel v novi Mazdi6. Krasen avto, nekaj me je pa zelooo zmotilo. In to je sredinska konzola. Na pogled je zelo lepa, ko se jo pa dotakne?, katastrofa, vse se maje, premika? jo lahko za skoraj 1 cm levo/desno med sede?i. Tudi pri Mazdi3 je ta konzola bolj tako tako, ampak na 6ki je pa ?e slab?e. Se mi zdi da si tak?ne bedarije na tak?nem rangu avtomobila nebi smeli privo??iti. V bistvu ?e na nobenem avtu, tudi veliko ni?jega razreda nisem zasledil, da bi bila sredinska konzola tako slabo narejena kot pri Mazdi3 in 6.

Da se ve o katerem delu se govori:

post-7744-0-23649500-1456381584.jpg

Zmotil me je tudi naslon za roke, ki se ne da v nobeno smer nastaviti.

Pa kdo ima Mazdo3, naj pogleda kako je narejena zadnja klop... Kot da bi bila pritrjena samo na sredini. pri vratih jo lahko dvigne? za cca. 15 cm... Najprej sem mislil da na moji manjka kak?en pritrdilni element. potem sem pa gledal ?e druge trojke in sem videl da je na vseh isto.

Za nekoga so to brezvezne malenkosti, meni pa neumno ?paranje centov... 

Lp

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 3 (2014)
Napisano

Isti IP vpi?e? v mazda medi player program kot ta ki ga ima? za povezavo med telefonom in mzd.

To sem naredil... Kaj pa pod login? Pasword pa tud isti vpi?e?...

Samo v tem login je ?e lahk fora, ?e ne bom moral s kak?nim drugim androidom...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 3 (2014)
Napisano

Ko si povezan preko hotspot z mzd za?ene? program mazda media player zgoraj te bo vpra?alo za ip in tam vpi?e? isto kot ima? na telefonu. da? ?e geslo ?e si ga ustvaro in to je to. pa usb debugging more bit vklopljen. povezan more? bit tud s kablom.

Usb debuging? Kje je to?

Ravnokar sedim v avtu in posku?am :)

Hvala

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 3 (2014)
Napisano

Simon, daj mi prosim povej kako se z mazda media playerjem priklopi? na mzd?

Ho?e imeti ip adreso?

Ok, na mobitelu natedim hotspot in mzd se mi pove?e s telefonom preko wi-fi ja... Kaj pa sedaj?

Hvala!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sam sem imel najbolj?e izku?nje z Avtoplus Koper. ?eprav sem iz Kr?kega, sem z veseljem ?el po avto v Koper, vse detajle smo se pa pomenili po telefonu, vklju?na s popustom. Res izredno prijazni!

Da pa nekaj povem kar me moti, ampak res moti...trgovci ki te za?nejo tikati...Sem sicer 35 let star, vendar poka?i neko spo?tovanje, nimam se za nekaj ve?, niti pribli?no, samo sem pa nau?en spo?tovanja.

?e celo na facebooku ko Mazda Slovenija odgovarja, v vseh odgovorih tikajo komentatorje. ?eprav je to facebook si tega nebi smeli privo??iti!

Upam da to kdo od odgovornih bere in da se malo zamislijo...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vse nove Mazde - minusi
Napisano

Garancijo pa imam do leta 2018, tako da se mi ne mudi. Vpra?anje je samo, koliko dolgo bom ?e zdr?al  :glare:

Samo toliko v opozorilo. Nisem prepri?an ?e to dr?i. Pri Mazdi je garancija 3+2.

V prvih treh letih je na?eloma pokrito vse, v naslednjih dveh pa ni mislim da ni vse krito (mislim da je krit motor,... elektronske komponente pa ne).

Bi bilo potrebno prebrati droben tisk.

Samo toliko v opozorilo, da je potrebno preveriti ?e je po preteku treh let res ?e vse v garanciji! 

?e pa kdo natan?no ve kako in kaj pa naj prosim napi?e.

Lp Peter

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.