Danes bil na poobla??enem v BTC A-COSMOS na tretjem obveznem servisu ali (40000 km ) , pa prov ne morem verjet da so take face , posebej pa ta gospod Majes res kapo dol . Vse se da zment z lahkoto , na koncu pa fer po?ten ra?un . Res zelo zadovoljen .
Poka?i nam slikco, kako zgledajo na tvoji Mazdurini ta alu pedala? Si pla?al carino pri nas?
Tudi sam nabavljam nekaj podobnega (so zelo dobra kopija originala na videz), vendar ni kompleta - ni naslonjala za nogo, sicer pa ni treba vrtat, ampak se samo "oble?e":
Po moje mora dobro dr?ati, ker ?e gre? gledat tvoje stopalke v avto ima? ?e sedaj "?elezo oble?eno z gumo". Se pravi guma je "nataknjena" na ?elezne pedalke.
?elezna je samo stopalka za bremzo kar je najbolj za j.... prevrtat , anpak gre nekak .
Za gasss in kuplung je plastika gre k u putr , dead pedal pa knipingi v tepih+izolacija-stiropor putr .
ja na original felnah je 21 na ATS ki jih mam za letne pa 19. zamisli pol to zmedo na nedeljsko dopoldan Danes sem kar ?el po oni klju? ko ma vse gor 17/19/21/23 6? v obiju..
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Evo moja se ?e ziba na EIBACH FEDERN PRO-KIT sih . No to je pa zdej nor rajd .
Povezava za deljenje
Deli na druge strani